T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

K Ü L T Ü R
Bir gün bir yıldız kayar
ve gökten Stitch düşer

Bir Türk filmi görebilmek için aylardır beklediğimiz sinema salonlarında bu hafta yine yabancı filmler vizyona girdi. Okul günleri yaklaşırken çocuklar için gösterime giren "Lilo ve Stitch" bunlardan biri.

Chris Sanders ve Dean de Blois'nın birlikte yönettiği Lilo ve Stitch Disney stüdyolarından çıkan fantastik bir komedi filmi. Film, uzayın derinliklerinden kazara dünyaya düşen ve aslında geliştirilmiş genetik bir denek olan Stitch'in, kendisini köpek sanarak sahiplenen Lilo adlı Hawaiili kızla ilişkisini konu alıyor.

Yeryüzü cennetlerinden Hawai-i'de yaşayan Lilo, kendisini yalnız hissetmektedir. Bir gece bir yıldızın kaydığını görür, uzayın derinliklerinden bir arkadaş diler. Dileğinin karşılığı, uzay hapishanesi kaçkını ve genetik harikası Stitch olur.

Stitch dünyalıların kendisini yadırgamaması için küçük ve sevimli bir köpeğe dönüşmüştür. Stitch'i çok seven Lilo hemen evlat edinir. Bu durum Stitch için bir kâbusun başlangıcı olur.

LİLO § STITCH

Yönetmen: Ellory Elkayem Senaryo: E. Elkayem, R. Kornfield, J. Alexander Görüntü Yönetmeni: John S. Bartley Müzik: John Ottman



9 Eylül 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED