T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
İTALYA FIRSATTIR

Şenol hoca İtalya maçında şans bulacakların sıkıntılarının kendileri için olumsuz puan olacağına dikkat çekti.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, İtalya maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında çeşitli konulara açıklık getirdi. Ümit Davala, Hakan Şükür, Hakan Ünsal ve Abdullah'ın konumları itibariyle takıma almadığını bildiren Güneş, "İdeal kadrodaki oyuncuları çağırdım. Ama, çağırılmayan genç oyuncuların önü açık. İtalya maçında şans bulan oyuncuların eksikleri ve sıkıntıları kendileri için olumsuz puan olacaktır. Onlardan en iyisini sunmalarını bekliyorum. Takıma girmek zordur, giren oyuncuyu da bırakmıyoruz. Gelen oyuncuların şanslarını iyi kullanması, gelmeyenlerin de şikayette bulunmaması gerekir" dedi.

İNGİLTERE PROVASI

Çalışmalarını İngiltere maçı için yaptıklarını ifade eden Güneş, "İngiltere gibi güçlü olan İtalya ile oynayacağız. Çek Cumhuriyeti ve Portekiz'le de oynamayı düşünmüştük ama İtalya oldu. Güçlü takımlarla oynayıp İngiltere maçı öncesi eksiklerimizi görmek istiyoruz. Daha zayıf takımlarda motivasyon sıkıntımız oluyor. Benim için sonuçtan çok, oynayacağımız futbol önemli. Bu maç İtalya'da oynayan oyuncularımız için de iyi olacaktır. Emre ve Okan'ın son maçta takımlarında oynamaları bizi sevindirmiştir" diye konuştu.

KAVGA BİZE YANSIYOR

Güneş, Terim'in kamp konusunda yanlış bilgilendirildiğini belirterek sürenin 15 gün değil 1 hafta olduğuna işaret etti. Son günlerde Dünya üçüncülüğünün çok gündeme geldiğini ve milli takım'ın bir yük gibi rahatsızlık verici olarak kullanıldığını ifade eden Güneş, "Herkes yapılan doğruları baltalamaya çalışıyor. Başarılı olan oyuncularımızı üst seviyeye çıkarıp, daha sonra aşağılara indirmek bizi üzüyor. Birbirimizi suçlayarak geriye gideriz. Futbol takımları arasındaki kavga bize yansıyor. Bir futbolcunun kabiliyeti oynadığı futbolda eksik olabilir, ama karakteri değişmemeli" dedi.

Milliler İtalya'da

İtalya ile yarın özel maç yapacak olan A Milli Takım, dün İstanbul'da toplandı. Florya Tesisleri'nde bir antrenman yapan milliler, ardından özel bir uçakla İtalya'ya gitti. Yurtdışında futbol yaşamını sürdüren futbolculardan Tugay dün akşam kampa katılırken Nihat ve Alpay'ın ise İtalya'da kafileye dahil olacağı bildirildi. Türkiye ile İtalya A Milli Takımları arasında yapılacak maçı, Fransız hakem Pascal Garibian yönetecek. Pescara kentindeki Adriatico Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.45'te başlayacak.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Spor Yazarları
    Mustafa Kutlu:
    Filmin ikinci yarısı
  •  
    LORANT - TERİM - LUCA
    Üçü de şampiyonluğa oynuyor. Üçü de atbaşı yarışıyor. Üçünün de yönetim, futbolcu ve medya ile ilişkilerinde benzer sorunları var. Ve farklı yorumlanıyorlar. Bir de Multescu var. Gaziantepspor'u sessiz ve derinden zirveye getiren...
    Fener Avrupa'yı sarsıyor
    Süper Lig'de toplam 32 golü bulunan Sarı-lacivertliler, Avrupa'nın ünlü takımlarını geride bıraktı.
    Kartal kıskandırıyor
    Ligde fırtına gibi esen Beşiktaş, aldığı galibiyetlerle sessiz ve derinden zirveye emin adımlarla ilerliyor.
    Felipe eve kapandı
    Kadro dışı kalan Felipe'nin menacerleri ile beklenen görüşme dün de yapılamadı.
    Trabzonspor'da hedef yeni seri
    KÖRFEZ deplasmanda da şanssız
    İstediği sonuçları bir türlü alamayan Kocaelispor, düşme hattından kurtulamıyor.
    19 Kasım 2002
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Ramazan| Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED