T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Cimbom'un Ender aşkı

Galatasaray'ın sezon başında almaya çalıştığı ancak transferini bitiremediği Ender için yeni teklif yapmaya hazırlanıyor. Yönetim, sezon sonunda Faruk, Eyüp ve kiralık Murat Sözkesen'i geri verip, Bursaspor'lu futbolcuyu alacak.

Mehmet Cansun'un uzun görüşmelerin ardından bitiremediği Bursaspor'lu Ender'in transferini Özhan Canaydın gerçekleştirecek. Murat Sözkesen'in kadroya girememesi ve sakatlanarak sezonu kapatması rotanın yeniden Ender'e çevrilmesine neden oldu. Bursaspor'un kiralık oyuncusu Murat'ın yanı sıra Faruk ve genç Eyüp'ü Yeşil-beyazlı kulübe vermeyi düşünen G.Saray yönetimi, sezon sonunda Ender Alkan'ı bonservisiyle birlikte almak için harekete geçecek.

ASLAN PUSUYA YATTI

Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda Ankaragücü ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Cimbom, Florya'da pusuya yattı. Basına kapalı çalışmada Lucescu, futbolcularını maça konsantre etmeye çalışıyor. Bu arada kaptan Bülent ve Ayhan, Roma maçındaki olaylar nedeniyle bu sabah Cenevre'de ifade verecek. Asbaşkan Ali Dürüst de mahkeme için dün Cenevre'ye uçtu. Öte yandan A.Gücü maçı biletleri 3, 5, 8, 15 ve 40 milyon liradan satışa çıkarıldı.



18 Nisan 2002
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED