|
 |
Hamira 250 milyarı az buldu
Açtığı 6 trilyonluk tazminat davası ile gündeme oturan Hamira Baran, mahkemenin 250 milyar liralık tazminat kararını az buldu.
Kadıköy 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen Hamira Baran'ın rekor tazminat davası dün sonuçlandı. Tarafların boşanmasına karar veren mahkeme, Hamira Baran'ın, eşi işadamı Sinan Baran'dan talep ettiği 6 trilyon lirayı çok bularak, 250 milyar lirada karar kıldı. Mahkeme, ayrıca, Hamira Baran'a verilen 1.5 milyarlık tedbir nafakasının, yargının kesin kararına kadar devam edeceğini belirtti. Boşanan çiftin çocukları Asena ve Ertuğrul Baran'a verilen 1 milyar 250 milyonluk nafakanın devamına karar veren mahkeme, Hamira Baran'ın manevi tazminat ve yoksulluk nafaka talebini ise reddetti.
Karar sonrası oldukça durgun görünen Hamira Baran, mahkemenin belirlediği 250 milyarlık tazminatın az olduğunu belirterek, "Mahkeme bu karar ile benim haklı olduğumu göstermiştir. Sonuç olarak artık boşandım. Fakat karara itiraz ederek temyize götüreceğiz" dedi. Eşinin kendisine 10 yıldır sıkıntı çektirdiğini söyleyen Hamira Baran, "Artık hayatımı şekillendirmem gerekiyor. İlk iş olarak da 'bekarlığa merhaba' partisi vereceğim" şeklinde konuştu.
|
 |
|