AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

P O L İ T İ K A
Şirin, muhalefete geçiyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Emin Şirin, AK Parti'den istifa ederek, bir siyasi partinin başına geçecek. "Teklif var; değerlendiriyorum" diyen Şirin partinin ismini vermedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Emin Şirin'in, AK Parti'den istifa ederek, bir siyasi partinin genel başkanı olacağı öğrenildi. Şirin, bu konuda kendisine gelen teklifi değerlendirdiğini doğruladı.

Gazeteci Nazlı Ilıcak'la evliliklerini bitirmek üzere olan AK Parti İstanbul Milletvekili Emin Şirin, AK Parti ile de yollarını ayırıyor. Emin Şirin'in, önümüzdeki ay içinde AK Parti'den istifa edeceği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Şirin, AK Parti'den istifa etmesinin ardından ise bir siyasi partinin başına geçerek genel başkan olacak. Şirin'in hangi partinin başına geçeceği ise sır gibi saklanıyor. Şirin, bir partinin genel başkanı olacağı yolundaki haberleri doğruladı. Emin Şirin, "Bazı teklifler var. Bunları değerlendiriyorum. Kararımı Eylül ayında açıklayacağım" dedi.

Parti içi muhalefetti

AK Parti İstanbul Milletvekili Emin Şirin, iktidar partisinde parti içi muhalefette yer aldı. Şirin, 1 Mart'taki tezkereye karşı çıkarak red oyu veren isimler arasında yer alıyordu. Şirin, Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu'na mektup yazarak Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığının da araştırılmasını istemişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Fırat ile karşı karşıya gelen Şirin, en çok yazılı soru önergesi veren milletvekiliydi.

  • BİLAL ÇETİN



  • 24 Ağustos 2003
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED