AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

P O L İ T İ K A
Ağar: Gündem laiklik değil

DYP lideri Mehmet Ağar, Türkiye'nin gündeminin "laik-anti laik çekişmesi" olmadığını, bunun milleti "zerre kadar ilgilendirmediğini" söyledi. Ağar, "Millet yoksulluğa çare arıyor" dedi.

DYP lideri Mehmet Ağar, ülke gündeminin 'laik-anti laik çekişmesi' olmadığını söyledi. DYP İl başkanları Genel Başkan Ağar'ın başkanlığında Genel Merkez'de biraraya geldi. Ağar, Türkiye'nin asıl gündeminin işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk olduğunu ifade etti. "laik-anti laik çekişmelerinin" milleti zerre kadar ilgilendirmediğini söyledi. Ağar, milletin, iktidar ve ana muhalefet partisinin bu tartışmayı kutuplaşma ekseni haline getirmesinden şikayetçi olduğunu belirterek, "Milletimiz, gerçek gündemi teşkil etmeyen bu meselelerin dışında yoksulluğuna, işsizliğine çare olacak, bunaldığı yolsuzluklara gerçek anlamda neşter vuracak, bir daha olmamacasına ortadan kaldıracak olan muktedir bir iktidarın özlemi içindedir" diye konuştu.

Agar, SP lideri Necmettin Erbakan'ın mahkumiyetini değerlendirirken ise dokunulmazlıklara değinerek, "Bugün, kendilerini siyasete taşıyan büyükleri cezaevine doğru giderken, kendileri gene dokunulmazlık zırhlarının arkasında müşterek mesuliyetlerinin dışına çıkabilmektedirler" dedi.



24 Aralık 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED