AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Bu pembe başka pembe

Kanal 7 tarihinin ilk pembe dizisi Kırık Kalpler'e start veriyor. Gece Kuşağında ise Kobra Takibi benzeri senaryosuyla dikkat çeken Komiser Sinan ekrana geliyor. STV'de ise Hekimoğlu var. Hepsi bugün başlıyor

Kanal 7 izleyicileri bugünden itibaren yeni pembe dizi Kırık Kalpler ile tanışıyor. Kanal 7'nin yeni yayın döneminin start aldığı bugün başlayan dizi küçük yaşta annesiz kalan genç, güzel ve yetenekli İsabel'in dokunaklı ve romantik hikayesini anlatıyor. Başlıca rolleri Patricia Pereyra, Renato Munster ve Vanessa Terkes'in paylaştığı dizide, ünlü bir yıldız olma hayalleriyle yaşayan İsabel'in kaderi terkedilen bir bebek ve babasının ölüm döşeğinde açıkladığı sırla değişir. Yaşanan olaylar İsabel'i hiç düşünmediği bir hayata doğru sürükleyecek ve İsabel, seveceği tek erkek olan Gonzalo'yla tanışacaktır.
Kanal 7 / 16.00

HEKİMOĞLU

Bugün STV'de start alacak Hekimoğlu ise, baş rollerini Serdar Özre, Cem Kurdoğlu, Ümit Acar ve Aslı Orcan'ın paylaştığı bir yerli dizi. Silahın değil, yüreğin gücüne inanan yağız bir delikanlının öyküsünü anlatan dizinin ilk bölümünde, Aslan Bey, Mehlika kıza âşık olmuştur ve onunla evlenmek istemektedir. Mehlika'nın babası bu işe rıza gösterir ancak Mehlika bu evliliği istememektedir. Kızın ağabeyi, Ali de töre gereği Aslan Bey'i güreşe davet eder. Aslan Bey'in hizmetindeki Kâhya sinsi bir adamdır ve Ali için bir düzen tertipler ve bir adamını Ali'nin peşinden gönderir. Ancak Hekimoğlu bu düzeni bozacaktır.
Stv / 19.55

KOMİSER SİNAN

Başrollerde Türk oyuncu Erol Sander'in oynadığı RTL yapımı Komiser Sinan da, Kanal 7'nin yeni sezon sürprizlerinden. Dizi Almanya'da dedektiflik yapan ve Alman polis teşkilatında zekası ile kendine yer bulan dedektif Sinan Toprak'ın suçla mücadele öyküsünü anlatıyor. Dizinin ilk bölümünde, Münih'te bir gece, genç bir kız yediği şekerlemelerden zehirlenerek ölür. O gecenin sabahında Münih'teki yeni görevine başlamak için yola çıkan Komiser Sinan arabası bozulunca yolda kalır.
Kanal 7 / 23.55

 
Kocamı nasıl öldürebilirim?
Cazcı Kardeşler'in dahi yönetmeni John Landis'in çektiği Susan's Plan, eşinden boşanan ve intikam peşinde koşan Susan, sigortadan para almak için eski kocası Paul'ü öldürmeye karar verir ve sevgilisi Sam'i işin içine katar. Sam'in tuttuğu Steve ve Bill beceriksizlikleri yüzünden Paul'ü sadece hastanelik ederler. Bill'in karşısına, karışık bir geçmişi olan Bob çıkar. Herkesin sevgilisi kuaför Betty'nin de aralarına katılmasıyla grup tamamlanır.
Susan'ın Oyunu
Orj Adı: Susan's Plan
Yön: John Landis
Oyn: Nastassja Kinski, Billy Zane, Rob Schneider, Michael Biehn, Dan Aykroyd, Lara Flynn Boyle
Yapım Yılı: 1998-ABD
Türü: Komedi
TV8 / 21.00

Nazar ve Ali yeniden karşılaşınca
Sevilen dizi Kınalı Kar'ın yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Dizide, Cabbar adamlarıyla Efe'yi aramaya gider. Ali, Efe'yi kendi götürmeye karar verir ve Ece ile tartışır. Ali, Efe'yi götürür ve geri dönmek ister. Nazar kalması için ısrar eder. Cabbar kahvede Efe'yi götürenin Ali olduğunu öğrenince hışımla geri döner. Ali evine dönmüştür.
Kanal D / 21.45
22 Eylül 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED