AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

G Ü N D E M
Teröre lanet yağdırdılar

Levent ve Beyoğlu'ndaki bombalı saldırılarda yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayın şokunu üzerlerinden atamayan yaralılar teröre lanet okudular.

İstanbul'daki bombalı saldırılarda ölen ve yaralananlardan 25'inin kimliği belirlendi... Patlamalarda, ilk belirlemelere göre, polis memurları Hüseyin Apaydın ve Salih Çapkın'nın yanısıra, Roger Guy Short, Süleyman Aydoğan, Kiraz Gündüz, Cafer Gündüz, Nannet Hurma ve Janet, Ethem Doğan ve Sedat Yeşilyurt ile Adem Tezer, Ahmet Baha, Aynur Erkoca, Candan Toros Avosavan, Durmuş Toprak, İlbey Erdoğdu, Muhittin Şener Yılmazer (Kerem Yılmazer), Nazım Harmankaya, Yonca Bilgin, İsmail Çiftlik, Gülcan Boyun, Lisa Havortm, Nadire Özdemir, Önder Erdoğan ve Nadide Demirbozan hayatlarını kaybettiler.

'KAMYONETİ GÖRDÜM'

Bombalı saldırılarda yaralananlar hastanelere sığmadı. Çeşitli yaralanmalardan dolayı hastanelere 450'nin üzerinde kişi taşındı. Birçoğu acil servislerde müşahede altına alınan yaralılar arasında bulunan Mehmet Çelik, olayda kullanılan kamyoneti gördüğünü belirterek, "Başımdan aldığım yara ile bir an kendimi kaybettim. Arkadaşlarımın yardımıyla hastaneye getirilmişim. Saldırıyı kınıyorum, masum insanları hedef alan bu patlamalar hepimize zarar verdi" dedi. 1'i kız çocuğuna ait 2 cesetle ilgili kimlik belirleme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

  • KAMİL OĞUZ, ARZU SARI

    Şehit polis memuru Alibeyköy'ü yasa boğdu

    Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis Hüseyin Apaydın'ın Levent'deki patlamalarda hayatını kaybetmesi, ikamet ettiği Alibeyköy Çırçır mahallesini yasa boğdu. Apaydın'ın evi ailenin yakınları tarafından dolup taştı. Bu arada Polis memuru Salih Çapkın'ın cenazesinin, bugün Balıkesir'in Gönen ilçesine getirileceği ve Killik köyünde toprağa verileceği bildirildi.

  • TÜLAY TATLI

    Sanatçı Kerem Yılmazer de saldırıda öldü

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Kerem Yılmazer, Levent'teki patlamada hayatını kaybetti. Patlamanın meydana geldiği sırada özel bir televizyon kanalına dublaj için gitmekte olan Yılmazer, olayda can verdi. Yılmazer'in cenazesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.



  • 21 Kasım 2003
    Cuma
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED