T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

G Ü N D E M
Sevgiliye 25 metrelik şiir

Yalovalı kalorifer tesisatçısı Fevzi Tanın, Sevgililer Günü için 2 sene çalışıp 25 metrelik bir aşk şiiri yazdı. Tanın, içinde 2003 mısra bulunan şiirini 4 yıl önce boşandığı eşine ithaf ettiğini söyledi.

Yalovalı kalorifer tesisatçısı Fevzi Tanın, Sevgililer Günü için 2 sene çalışıp 25 metrelik bir aşk şiiri yazdı. Tanın, içinde 2003 mısra bulunan şiirini 4 yıl önce boşandığı eşine ithaf ettiğini söyledi. Fevzi Tanın (45), 6 yıl önce işten atılmasıyla bu hobisini bıraktığını belirterek, "Her türlü sıkıntıya göğüs gerdim. Ama eşim beni terkedince hayatın hiçbir anlamı kalmadı" dedi. 2 yıl önce boşandığı eşinin ayrılık acısını hâlâ yüreğinde hissettiğini belirten Tanın, "O ayrılık beni mecnun yaptı. Sürekli onun için şiirler yazıyorum. 2 yıl önce 14 Şubat 2003 yılındaki Sevgililer Günü'ne yetiştirilmek üzere uzun bir şiire başladım. 25 metrelik bu şiirimde 2003 mısra 12 bin 500 kelime ve Yalova'nın merkez nüfusu kadar yani 75 bin harf var" diye konuştu.

SEVGİLİLER GÜNÜ ŞİİRİ

14 Şubat Sevgililer Günü / Dargınlar sevdiğine koşsun unutsun dünü / Ömür o kadar uzun değil geçmesin inatla, kinle / Hep ben bilirim deme biraz da sevdiğini dinle / Sen de düşünceni söyle, çağdaşça tartış / Değer vermekle olur sevgilerdeki artış

Aşkını kalbinde yaşatıyor

Tüm sevenler Sevgililer Günü'nü büyük bir coşkuyla kutlarken, Ağrılı Memiş Orhan, günü, başlık parası nedeniyle evlenemediği sevgilisinin 38 yıl öncesinden kalan fotoğrafıyla kutluyor. Ağrı'nın Taşlıçay İlçesi'nde yaşamını sürdüren 55 yaşındaki Memiş Orhan, 38 yıl önce âşık olduğu ve ismini söylemekten kaçındığı sevgilisini bir türlü unutamadığı için halen bekar olduğunu söyledi.

Soğuk günde sevginin sıcaklığı ısıttı içimizi

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen Sevgililer Günü etkinliği, soğuk ve yağışlı havaya rağmen yapıldı. Beyoğlu Tünel Meydanı'nda Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve eşi Özleyiş Topbaş'ın da katıldığı şenliğe soğuğa rağmen beklenenin üzerinde vatandaş katılırken, sanatçı "Balık Ayhan" ve ekibi hareketli parçalar çalarak ortamı canlandırdı. Daha sonra orkestra ile birlikte Topbaş ve eşi, İstiklal Caddesi'ni boydan boya yürüyerek vatandaşların sevgililer gününü kutladı.

Çin'de favori hediye: Grip ilacı

Çin'de 5 kişinin ölümüne yol açan virüs, Sevgililer Günü'nde grip ilacına talebi artırdı. Ülkede grip ilacının yarısına bitki özlü grip ilacı Banlangen ve kaynatılınca mikropları öldürdüğü söylenen sirke satışlarında da artış gözlendiği bildirildi.

Alişan'ın Sevgililer Günü hediyesi çalındı

Ünlü sanatçı Alişan'ın arabası soyuldu. Sanatçının arabasının camını kıran hırsızlar, bagajda bulunan ve Alişan'ın Sevgililer Günü dolayısıyla "çok özel birisi için aldım" dediği hediyeyi alarak kayıplara karıştı. Alişan, hediyeyi kime aldığını açıklamadı.



15 Şubat 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED