AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

P O L İ T İ K A
AB'ye uyum için daha çok yol var
Hükümet, 2004 Haziranı'na kadar yapmayı taahhüt ettiği 372 mevzuat uyum çalışmasından 128'ini yapabildi. En çok iş yükü, Tarım, Sağlık, Ulaştırma ve Kültür bakanlıklarında kaldı.

Born: Türkiye için olumlu rapor bekliyoruz

Erdoğanlar toplu düğün şöleninde

Eraslan Özkaya, yeni adli yılın açılışında konuşmayacak
Yargıtay Başkanı Eraslan Özkaya, yeni adli yılın açılışında konuşmayacak. Yargı-MİT-Çakıcı bağlantısı konusundaki eleştirilerin merkezinde olan Özkaya'nın, 20 günlük rapor aldığı belirlendi.

TCK'da uzlaşma umudu
AK Parti, TCK Tasarısı'nın eylülde Meclis'ten geçmesi için CHP ile uzlaşma arayışına girdi. CHP lideri Baykal 'uzlaşma' mesajı verdi. CHP'ye değişiklik teklifini sunan hükümet, pazartesi cevap bekleyecek.

Günay: CHP'de insanlık ölmüş
Eski CHP Genel Sekreteri Günay, "CHP ile gönül bağının koptuğunu" belirterek, aktif siyaseti bıraktı. Günay, "Annem vefat etti, hiçkimse başsağlığı dilemedi. İnsanlık ilişkileri ölmüş" dedi.

Büyükanıt görevi devraldı

Chirac: Türkiye'nin üyeliği kaçınılmaz

Kısa kısa..



28 Ağustos 2004
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED