AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

E K O N O M İ
Praktiker müşteriye özel Pratikerkart çıkardı

"Uygun Fiyatlara Pratik Çözümler" sloganı ile ev yenileme merkezi konumlandırmasını güçlendiren Praktiker Yapı Marketleri, müşterilerine "özel" bir kart hediye etmeye başlıyor. Praktiker Kart sahiplerine çeşitli indirimler, hediye çekleri ve sürpriz hediyeler kazandıracak. Praktiker Kart'ın avantajlarından yararlanmak için müşteriler öncelikle Praktiker Classic Kart alacaklar. Classic kartla yapılan alışverişlerin tutarı 4.000 YTL'ye ulaştığında Gold Kart'a geçme imkanı sağlanacak. Toplam harcama tutarı 10.000 YTL'nin üzerine çıktığında ise Platin Kart sahibi olmaya hak kazanılacak. 15 aylık dönem içinde bu limitlere ulaşıldığında yeni Praktiker Kart'lar müşterinin adresine gönderilecek.

Hatemoğlu kışa hazır

Hatemoğlu, 2005-2006 sezonu, sonbahar-kış koleksiyonu hazırlıklarını tamamladı. Yeni sezon katalog çekimlerinde erkek modasının ürünleri göze çarptı. Beyaz Saray Otel'de gerçekleştirilen çekimlerde, İtalyan, İspanyol ve Belçikalı modeller Hatemoğlu'nun kış trendindeki öncüleri oldular. Aylin Arasıl yönetimindeki katalog çekimlerinde, modeller, Ahmet Mehmet Yıldırım'ın saç ve makyaj tasarımıyla Bülent Acır'ın objektifinde yer aldılar.

Damat-Tween-ADV'de yüzde 50 indirim günleri

DAMAT -TWEEN -ADV, kafa karıştırıcı 'yüzde 30, yüzde 40, yüzde 50'lik indirimin aynı anda yapılması olayına bir tepki olarak ve şok bir indirim kampanyası başlattı "Tüm ürünlerde net yüzde 50 indirim." Damat'ın klasik ama farklı şıklığı, Tween'in çarpıcı trendy tarzı ve ADV 'nin rahat ,sportif stili tüm DAMAT-TWEEN-ADV mağazalarında etiket fiyatının yarısına müşterileri bekliyor. tüm Damat-Tween-ADV ürünlerine 6 taksit imkanı da bulunuyor.

Polat Dış Ticaret'in 2006 kreasyonu çıktı

1978 yılında kurulan Polat Dış Ticaret'in 2006 kreasyonu tanıtımı geniş bir manken kadrosu eşliğinde kamuoyuna tanıtıldı. Açılış Memithan Aşireti Veliahtı Beşler sucuğun ortağı Kenan Altun tarafından gerçekleştirildi. Firmanın 2005 yılı hedefinin 15 milyon $ ihracat, aylık 180-200 bin adet üretim olduğu belirtildi.

Kiğılı'dan inanılmaz fiyatlar

Doğanın canlı renklerini 2005 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna yansıtan erkek giyiminin öncüsü Kiğılı'da takım elbise 199, ceket 149, mont 79, pantolon ve gömlek 39 YTL, t-shirtler ise 29 YTL'den başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor. Ayrıca cardfinans sahiplerine peşin fiyatına 6 taksit yapıyor. Üst giyimin keten, koton, ince yünlü sakin kareli kumaşlardan tasarlanması Kiğılı koleksiyonunun bir ayrıcalığı olarak dikkat çekiyor. t-shirt ve çizgili gömlekleri ise yeni varyasyonlarla tüketicinin beğenisine sunuyor.



21 Ağustos 2005
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED