AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R

Kel göründü...

Öncelikle Galatasaray'ın yediği gollerden bahsetmek istiyorum. İlk yarıdaki pozisyona dönelim. Ön liberoların güç yetersizliği bu golün açık göstergesiydi. Gerets, İliç'in güçsüzlüğünü bilip Saidou'nun yanına Ergün'ü yerleştirmiş, ama o da fizik yetersizliğinden Kamerunlu oyuncuya yardımcı olamamıştı. Nitekim Gaziantep'in ani atağında savunmaya dönemeyen Ergün takımına tuhaf bir gol yedirdi.

Tuhaf dememdeki neden şu, o an için ön libero görevini üstlenen kaptan Hakan Şükür ve devamında Cihan, Lazarov'a faul yapma korkusu yaşayınca Galatasaray devreyi beraberlikle bitirdi.

Esas takkenin düşüp kelin göründüğü olay ise Orhan Ak'ın, Galatasaray'ın sol kanadının sefilleri oynadığını tüm çıplaklığıyla bellegelemesiydi. Gaziantep'in iki usta oyuncusu El Taib ve Lazarov kombinezonunda son darbeyi vuran İlhan, Orhan Ak'la adeta dalga geçiyordu.

Galatasaray, Antep'te son saniyelerde beraberliği kurtardı ama, az önce de belirttiğim gibi keli iyice gözüktü artık. Eğer Sarı-Kırmızılı yönetim, Saidou'nun yanına iyi bir yardımcı ve ısrarla istenen sol kanada sağlam bir oyuncu almazsa deplasmanlarda güçlü bir ekip önünde beraberliği bile zor kurtarır.

Bir de Hakan Şükür'den söz etmek isterim. İyi niyetiyle çabalıyor ama, forvete hiçbir katkı yapamadığı gibi, arkadaşlarının da moral motivasyonunu bozuyor. Bilmem Gerets bunu görebiliyor mu?

Şimdi ligden sonra, bilindiği üzere devreye UEFA Kupası da girdi. Eğer Galatasaray, üstte de belirttiğim gibi, iki önemli yerin açığını kapatmazsa daha birinci turdan buraya da veda eder. Yönetim naz ediyor ama, Galatasaray'ın bu yerlere oyuncu alması artık kaçınılmaz oldu. Özhan Canaydın, bilgiçlerine değil, 12. adama bakıp ona göre kararını vermeli. Dostlar kötü günde konuşur. Canaydın'a hatırlatalım dedik.


27 Ağustos 2005
Cumartesi
 
OSMAN KORKMAZEL


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED