AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Tolga Fener'e doğru

Fenerbahçe, defanstaki sıkıntıyı Tolga'yı transfer ederek çözmeye çalışacak. Milli oyuncu ile anlaşan Sarı-Lacivertliler, bonservis sorunu için Ukrayna kulübüyle masaya oturdu.

  • AHMET BIYIKLI
    Türkiye ve Avrupa'da büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Fenerbahçe'nin transfer atağı sürüyor. Son olarak Konyaspor'dan Zafer Biryol'u kadrosuna katarak golcü problemini çözen Sarı-Lacivertliler, defansta yaşanan sıkıntıları da çözmek için harekete geçti. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde İnter'e elenerek Avrupa'ya veda eden Shakhtar Donetsk'in bu sezon Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Tolga Seyhan'ın transferi için düğmeye bastı.

    Bonservisi 3,5 milyon avro

    Sarı-Lacivertliler, Ukrayna ekibinde fazla forma şansı bulumayan milli oyuncunun transferini bir hafta içinde bitirerek Şampiyonlar Ligi maçlarına yetiştirmeyi amaçlıyor. Tolga ile her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin 3 milyon 500 bin avro isteyen Shakhtar Donetsk ile milli oyuncunun bonservis sorununu çözmeye çalışıyor.

    Kadıköy'de büyük buluşma

    Ligde bugün Samsunspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, 3 aylık hasret bitiyor. Fenerbahçe, bu sezon sahasında Diyarbakırspor ile yaptığı ilk maçı, Disiplin Kurulu'nun verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynamıştı. Sahasında seyircisinin önünde çıktığı son maçta geçen sezonun 33. haftasında Galatasaray'ı 1-0 yenerek 16. şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, bu sezon seyircisiz çıktığı maçta Diyarbakır ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe'yi, 2005-06 sezonunda sahasında yapacağı ilk maçta taraftarları yalnız bırakmayacak. Yeni yapılan Fenerium tribününün tamamlanan bölümlerine de seyirci alınacak maçta, stadın tamamıyla dolması bekleniyor. Yeni transferi Appiah ilk kez Kadıköy'de taraftarın karşısına çıkacak.



  • 27 Ağustos 2005
    Cumartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED