T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 6 ARALIK 2005 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Hoca'nın belgeseli

Fethullah Gülen'in hayatını, kişiliği ve teşvik ettiği eğitim faaliyetlerini anlatan bir belgesel başlıyor. Bir Gönül İnsanı Fethullah Gülen adlı belgeselde Hocaefendi'ye dair az bilinenler var

Hakkında pek çok şeyin yazılıp çizildiği, yaptıkları her zaman Türkiye'nin gündemine oturan Fethullah Gülen'in anlatıldığı "Bir Gönül İnsanı Fethullah Gülen" belgeseli bu akşam ekrana geliyor. Belgeselde hayatı, kişiliği, teşvik ettiği eğitim faaliyetleriyle her geçen gün daha fazla ilgi uyandıran Fethullah Gülen'e dair az bilinenler ve merak edilenler anlatılıyor. Hakkında uluslararası seminerler, konferanslar düzenlenen Fethulah Gülen'i ilk kez onu tanıyanlar anlatıyor. Belgeselde, tüm faaliyetleri yanı sıra pek çok ülkede Türk Bayrağı'nı dalgalandıran sevgi okullarının dünü, bugünü de konuşulacak. 3 bölümlük bir televizyon belgeseli olarak hazırlanan yapımın ilk bölümünde Gülen'i yakın tanıkları anlatacak.
SAMANYOLU / 22.00


Hasan Cemal kitabını anlatıyor

Ahmet Hakan Coşkun'un hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye 'Cumhuriyet'i Çok Sevmiştim' adlı kitabıyla son günlerde adından sıkça söz ettiren Hasan Cemal konuk oluyor. Cemal, yıllarca çalıştığı Cumhuriyet Gazetesi'nde yaşadıklarını ve bir dönemin perde arkasını anlattığı kitabı üzerine konuşacak.
CNN TÜRK / 20.00


Açe'de 1 yıl sonra

Uğur Arslan'ın sunduğu Deniz Feneri.geçen yıl Güney Asya'da yaşanan tsunami felaketinin ardından Aceh'de 1 yıl boyunca gönüllülerin desteğiyle neler yapıldığı ekrana getiriyor. Ailelerini kaybeden çocuklar için yapılan bin kişilik okulun açılışına katılan Deniz Feneri ekibi, götürdüğü yardımlarla inşa edilen 300 evin tesliminde yaşananları aktarıyor. Bölgede nakdi ve ayni yardımlarla yapılan bir yıllık çalışmanın sonuçları, bu akşam Deniz Feneri'nde.
KANAL 7 / 23.15


Herşey kötü giderken

İbret öykülerinin anlatıldığı Sırlar Dünyası'nda bu akşam "Ölüm Sebebi" ve "Dar Günler" isimli iki drama ekrana geliyor. Ölüm Sebebi'nde, uyuşturucu bağımlısı Polat ve her gece içki içen babası Şevket'in kötü giden aile hayatı anlatılıyor. Birgün yaşanan beklenmedik bir ölüm, ailenin tüm hayatını değiştiriyor. Dar Günler isimli dramada ise yeni okul inşaatı için gönüllü olarak çalışan bir grup öğretmenin, sabırlı çalışmalarının karşılığını sırlı bir şekilde alması anlatılıyor.
SAMANYOLU / 19.55


ZEYNEP
Görücü oyunu bozuluyor

Eşref Kolçak ve Gözde Akyıldız'ın başrollerini paylaştığı dizide, Murat'ın, görücülere oyunu bozuluyor. Zeynep ise koparttığı kolye için plan yapıyor.
KANAL 7 / 19.45


ÖDÜNÇ HAYAT
Tan ailesinin yeni üyesi

Selda Alkor, Çetin Tekindor Cenk Ertan'ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Ödünç Hayat'ta, Tan ailesinden Ahmet, ölmeden önce Mustafa adlı bir oğlu olduğunu açıklıyor.
KANALD / 20.00


YAĞMUR ZAMANI
Aşk yeniden alevleniyor

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Azra Akın'ın paylaştığı dizide, bütün olumsuzlukları arkasında bırakan Fırat, Eylül'ü tekrar eve götürüp, hayatında O'nun da olduğu bir sayfa açmak istiyor.
SHOW / 20.00


Aşk, hiç hesapta yokken

1968 tarihli aynı adlı filmin günümüze uyarlanmış bu versiyonu, yer yer üzen, yer yer hafif mizah estiren yapısıyla dikkat çekiyor. Film, çıktığı erkeklerin hiçbiriyle bir aydan fazla beraber olamayan genç ve güzel Sara'nın başarılı bir reklamcı olan Nelson ile karşılaştıktan sonra nasıl değiştiği ve aralarında gelişen komik ve romantik aşkı anlatıyor. Filmin konusu kısaca şöyle; Bir reklam firmasında yöneticilik yapan Nelson Moss'un hayatı işi ve evi arasında geçmektedir. Uçuk güzel Sara Deever ise, farklı ve sıradışı bir yaşam sürmektedir. Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı saatten başka hiçbir ortak yönleri olmayan Nelson ve Sara, birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıkları için sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir ilişkiye başlamaya karar verirler. Beklenti, baskı, bağ olmayacak diye başlanan bu ilişkide ikisinin de hesap edemedikleri şely ise birbirlerine aşık olacaklarıdır.

Kasım'da Aşk Başkadır

Orj Adı: Weet November Yön: Pat O'Connor Oyn: Keanu Reeves, Charlize Theron
SHOW TV/ 22.00


Gün Işığı
Macaristanlı bir ailenin üç kuşak bireylerinin yazgılarının anlatıldığı 1800'lerin ortalarında başlayan film, Stalin'den, Nazi vahşetine ve günümüze uzanan bir çizgide ilerliyor.
Orj Adı: Sunshine Yön: Istvan Szabo Oyn: Ralph Fiennes, Rachel Weisz, William Hurt, Deborah Kara Unger
TV8 / 20.30

Kopya Cinayetler
Geçmişte işlenmiş tüyler ürpertici cinayetlerden kopya çeken katil, kayıtlara geçmiş canilerin taktiklerini uygular. San Francisco Polis Departmanı'nda konunun uzmanı Helen, onu takip etmeye başlar.
Orijinal Adı:Copycat Yönetmen:Jon Amiel, Oyuncular: Sigourney Weaver, Holly Hunter, Harry Connick Jr.
TGRT / 21.30

Bu Nasıl Sarışın?
Elle Woods, sevgilisinin ailesi, sarışın olduğu için kendisiyle evlenmesine izin vermeyince terkeden sevgilinin ardından Harvard'da hukuk okumaya gidiyor. Burada herkesin yadırgadığı Elle, zamanla onları kendine uyduruyor.
Orj Adı: Legally Blonde, Yönetmen: Robert Luketic Oyuncular: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair
KANAL D / 21.45

Çılgın Dünya
Bir otoyolda trafik kazası geçiren Smiler Grogan ölmeden önce sakladığı yüklü miktarda paranın yerini söyler ve bunu duyan herkes bir anda çılgın bir yarışa başlar. Tamamı yolda çekilen film, başarılı bir komedi.
Orj Adı: It's A Mad, Mad, Mad, World Yön: Stanley Kramer Oyn: Spencer Tracy, Milton Berle, Sid Caesar
Cnbc-e / 22.00a

Yeni Baştan
Avukat Alec Costello, Broome'a geldiğinde kendisini işe alan Stan Marsh'ın orada olmadığını öğrenir. Alec, kısa sürede kendini kasabalıların karmaşık ilişkileri içinde bulur.
Orijinal Adı: Second Chance Yön: Peter Andrikidis Oyn: Vince Poletto, Jodie Dry, Rhys Muldoon (Macera)
TRT 1 / 00.50


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
TGRT: İst. (212) 454 56 00      Ank. (312) 441 34 00
KANAL 7: (212) 612 90 90       STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85   FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00     STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11       atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01      tv8: (212) 288 51 52
CNBC-e: (212) 335 00 00         NTV: (212) 335 00 00
KANAL A: (312) 318 69 70       RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi