T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 23 ARALIK 2005 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fatih Trabzon'a lazım

Transferde ismi çok dile getirilen Fatih Tekke için resmi bir teklif gelmediğini, geldiğinde değerlendirebileceklerini söyleyen Albayrak, “Ama Fatih’i satma düşüncemiz yok. Şampiyonluk için güçlü bir ekip kurmak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, yıldız oyuncu Fatih Tekke için, İngiliz Wigan takımının resmi bir teklifte bulunmadığını söyledi. Şuanda Trabzonspor’un paraya ihtiyacı olmadığını belirten Albayrak, “Kulübümüze gelen bir bilgi yok. Oyuncumuz da gitmeyi düşünmüyor. Ancak bir teklif gelirse, bunu değerlendiririz. Ama Fatih’i satma gibi bir düşüncemiz yok” dedi.

STAT PROJESİ HAZIR

Şampiyonluğa oynayacak güçlü bir ekip kurmak için uğraştıklarını ifade eden başkan Albayrak, “Bize uyum sağlayacak, 3-5 yıl bizi taşıyabilecek oyuncuları almak istiyoruz” diye konuştu. Hüseyin Avni Aker Stadı için çalışmalara başladıklarını söyleyen Albayrak, “Projelerimizi hazırladık. Önümüzdeki hafta da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne giderek, çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi

GÖKDENİZ CEZASINI ÇEKTİ

Trabzon’un yine futbolcu yetiştiren fabrika olacağının altını çizen Albayrak, “Karadeniz ruhunda, mayasında bu tip oyuncu çok. Bunları kazanmak için uğraşacağız” diye görüş belirtti.

Gökdeniz’in cezasını fazlasıyla çektiğini anlatan Nuri Albayrak, “Yaptığı yanlış bir hareketti. Ancak bunun diyetini ödedi. Camia olarak ona destek vermeliyiz. O da futboldan uzak kaldığı günleri düşünüp eski günlerindekinden daha iyi bir oyun oynayarak karşılığını vermelidir” şeklinde konuştu.

CAVCAV YANLIŞ YAPTI

İlhan Cavcav’ın açıklamalarının ortamı gerdiğini ve çok gereksiz olduğuna dikkat çeken Albayrak, “Böyle bir açıklamayı tasvip edemem. Talihsiz bir açıklama yaptı” dedi. Albayrak, Futbol Federasyonu seçimlerinde adaylar belli olduktan sonra kendilerinin desteklerinin belirginleşeceğini de sözlerine ekledi.

Albayrak icraata hızlı başladı

Trabzonspor’un yeni başkanı Nuri Albayrak, Yeni Şafak Spor Servisi’ni ziyaret etti. Albayrak, Genel Yayın Koordinatörümüz Mehmet Ocaktan ve Spor Müdürümüz Erhan Köknar ile bir süre sohbet ederken bordo-mavili kulüpte yapacağı icraatlarla ilgili olarak bilgi verdi.

1 trilyonluk ödeme yapıldı

Trabzonspor’un yeni yönetimi, ilk icraat olarak futbolculara Ekim ve Kasım aylarından kalan alacaklarını ödedi. Yönetim, futbolculara prim, maaş ve maç başı alacakları olmak üzere 1 trilyon liralık bir ödeme yaptı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, “Futbolcuların kulüpten hiçbir alacağı kalmadı’’ dedi. Sayitoğlu, transfer yapmak kadar mevcut kadronun verimliliğini artırmak gerektiğini de belirterek, “Tatile huzurlu bir biçimde çıkmalarını ve hak ettiklerini almalarını istedik. Başarıya ulaşmak için iyi bir sistem oturtacağız. İkinci yarı öncesi de futbolcularımıza ödeme yapacağız” diye konuştu.

  • Kamil ANAHAR

    Hansson ve Nilsson atağı

    Trabzonspor, teknik direktör Halilhodziç’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, Hollanda’nın Heerenveen takımında forma giyen ve İsveç Milli Takımı stoperi Petter Hansson ve forvet Lars Nilsson için görüşmelerini sürdürüyor. Karadeniz ekibinin ayrıca Gençlerbirliği’nin genç futbolcusu Uğur Boral’ı da renklerine katmak için girişimlere başladığı bildirildi.

    ‘Trabzonspor’u bırakmam’

    Yattara, Trabzon’u sevdiğini ve kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Yattara, son dönemlerde yaptığı röportajların yanlış algılandığını belirterek, “Sadece yurt içinden değil, yurt dışından da teklifler gelmesi halinde kulübümün çıkarları ve vereceği izin doğrultusunda tavrımı belirleyeceğimi anlatmak istedim’’ dedi.

    Özgür Bayer Ankaraspor’da

    Trabzonsporlu Özgür Bayer Ankaraspor’la anlaştı. Geçtiğimiz yıl devre arasında Karadeniz ekibine gelen genç oyuncu, teknik direktör Halilhodziç’in raporu doğrultusunda başkent ekibine verildi. Bu arada Trabzonspor ikinci yarı hazırlıklarını 6-14 Ocak tarihleri arasında Antalya’da sürdürecek.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi