AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
E K O N O M İ
Şirketlerden...

 Real'de 4 çeşit Ramazan paketi
Real,- Hipermarketler Zinciri, müşterileri için Ramazan ayının bereketini temsil eden paketler hazırladı. Real'in müşterileri için oluşturduğu 4 çeşit Ramazan paketi var. Fiyatları 14,99YTL ile 39,99 YTL arasında değişen ve un, şeker, zeytinyağı, zeytin, bulgur, makarna, çay gibi ürünleri içeren Ramazan paketlerinde temel gıda maddelerinin yanısıra helva, Türk kahvesi, muhallebi gibi sofra lezzetlerimizi de içeren 3 numaralı Ramazan paketi, indirim kuponu hediyeli olarak sunuluyor.

 Tansaş'ın Ramazan kolisi 14.90 YTL
Ramazan ayında gereksinim duyulan temel ihtiyaç maddelerinden oluşan Ramazan kolisi satışını sürdüren Tansaş ayrıca Ramazan'da Tansaş Alışveriş Çeki kampanyasını da başlattı. Bu yıl 14.90 YTL gibi hesaplı fiyatla satışa sunulan Tansaş Ramazan kolisinde; undan şekere, çaydan sıvı yağa, makarnadan kahveye, çorbalıktan konserve ve kadayıfa kadar 14 farklı ürün yer alıyor.

 Ramazan listesine Activia'yı ekleyin
Tüketicilerine sunduğu ürünlerle insan sağlığına katkıda bulunmayı kendine misyon edinen Danone, Ramazan'da beslenme listesine Activia'yı eklemeyi öneriyor. Araştırmalara göre Ramazan ayında lifli ve posalı gıda tüketiminin azalması, az miktarda sıvı tüketilmesi, iftarda ağır yiyeceklerin birden yenilmesi, kabızlık sorununun artmasına yol açabiliyor. Activia her gün tüketildiğinde, ikinci haftadan itibaren bağırsak geçiş hızının ideal seviyesine gelmesine yardımcı oluyor.

 Kefir Ramazan sofralarında
Açlığın getirdiği sinirlik halini yaşamadan, tokluk hissederek, sakin, sağlıklı bir Ramazan geçirmek için Türkiye'de ilk defa Altınkılıç firmasının ürettiği, bir süt içeceği olan kefir sahur ve iftar sofralarında yerini alıyor. Altınkılıç-kefir sade, light ve meyveli çeşitleri ve 1lt. 500 ml, 330 ve 250 ml'lik seçenekleri ile tüm ulusal marketlerde.

 Profilo'dan online 'Saatli Maarif Takvimi'
Profilo, Ramazan ayında iftar ve sahur saatlerini takip edenler için bilgisayar üzerinden takip edilebilen "Saatli Maarif Takvimi" sunuyor. 2005 yılı Ramazan Ayı'na özel olarak hazırlanan ve her il icin iftar saatini ayrıca veren "Saatli Maarif Takvimi" Profilo internet sitesinden bilgisayarlara indirilebiliyor.

 Mithat'ın çekimleri Formula pistinde yapıldı
Erkek giyiminin öncü markalarından Mithat Selection, 2005-2006 Sonbahar-Kış koleksiyonu moda çekimini dünyanın en iyi pistleri arasında gösterilen İstanbul Park'da gerçekleştirdi. 'Balance' adı verilen yeni koleksiyon, kendi içinde çoklu kombin yapılabilir şeklinde tasarlandı. Sade kuplardan oluşan, hareketli desen ve renklerdeki ürünler, kendi içinde dinamik, aynı zamanda sakin bir görüntü oluşturuyor. Koleksiyonda takım elbiseler klasik renkleri taşısa da desen renklerindeki mavi, kemik, bej, saks ve pas renk tonları dengeli bir hareket sağlıyor.

 Batman, Sason balı ile dünyaya açılıyor
Binbirçiçek Bal, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'ya yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Sason balını marka haline dönüştürmek amacıyla "Arıcılık Geliştirme ve Eğitim Programı'nı" uygulamaya koydu. Sason'da şu an Binbirçiçek Firması bünyesinde sertifikalı 300 kadar aile geçimini sağlarken bu rakam önümüzdeki yıl Binbirçek'in verdiği eğitimler sonunda 1000 aileye ulaşacak. Binbirçiçek Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yılmaz, bölgede yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

 Adidas'ta 2 Türk yönetici terfi etti
Adidas Avrupa bölgesinin yeniden yapılanması çerçevesinde 2 Türk yönetici terfi etti. Adidas'dan yapılan açıklamaya göre, yeni yapılanmaya paralel olarak, Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Kıbrıs ve İsrail'den oluşan "Adidas Zone Middle" Genel Müdürü Osman Ayaz, Gelişmekte Olan Pazarlar Başkanlığı'na, Adidas Zone Middle Ticari Direktörü Haluk Özmutlu ise Adidas Zone Middle Genel Müdürlüğü'ne atandı. Osman Ayaz Adidas'taki Bölge Başkanlığı görevini Dubai'de sürdürecek.

  • İSTANBUL

     Mercedes-Benz Türk'e yeni başkan
    Mercedes-Benz Türk A.Ş'nin yeni Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler, görevi Dr. Till Becker'den devraldı. Mercedes-Benz Türk A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 1 Şubat 2000 tarihinden bu yana Direktörler Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Till Becker, DaimlerChrysler AG, Kuzeydoğu Asya Ülkelerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Çin'e atandı. 1 Ekim 2005 tarihi itibariyle görevidevralan Jürgen Ziegler, işletme okudu. 1980 yılında o zamanki Daimler Benz AG'ye girdi. Ziegler, şirketin çeşitli bölümlerinde görev aldıktan sonra 2000 yılında Mercedes-Benz India'nın Başkanlığı'na yükseldi. Ziegler, bu yılın başında da Çin'de Beijing Benz-DaimlerChrysler Automotive Ltd'in Başkanlığı'na atanmıştı. Ziegler, 46 yaşında, evli ve iki çocuk babası.

  • İSTANBUL

     Paris'te Türk rüzgarı esti
    Türk modacıları Paris Moda Haftası'nda Turquality Projesi tarafından desteklenen defileleri ile göz doldurdu. 3-11 Ekim 2005 tarihinde Paris Moda Federasyonu Başkanı Didier Grumbach'ın ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel Paris Moda Haftası'nda, dünyaca tanınmış birçok ünlü tasarımcı ve markanın yanında TURQUALITY tasarımcıları Dice Kayek ve Hüseyin Çağlayan moda dünyasında adından söz ettirecek kreasyonlari ile yer aldı. Dice Kayek defilesi, Paris'in en görkemli binalarından Opera Binası'nda 500'ü aşan konuğun katılımıyla gerçekleştirildi. Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de defileyi izledi.

  • PARİS



  • 9 Ekim 2005
    Pazar
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED