AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Şeytan ve tuzakları

Geçtiğimiz sezon kader, vicdan ve mistisizm karışımlı öyküleriyle çok izlenenler arasına giren dizilerden biri de Kanal 7'deki Şeytan'dı. Yeni sezonun yeni dizisi Tuzak ise onun devamı niteliğinde

Ademoğlunun en zorlu sınavını anlatan, geçmişten geleceğe süren büyük imtihanı hikaye eden yepyeni bir dizi daha başlıyor bugün: Tuzak. Kanal 7'nin yeni yayın dönemi yapımlarından biri olan dizide, yanlışla doğrunun, sadakatle isyanın bitmeyen savaşının hikayesi var. Her bölümde bir tuzak ve her tuzakta insan olma mücadelesinin anlatıldığı dizi, Kanal 7'nin bir süre önce Şeytan adıyla yayınladığı dizinin devamı niteliğinde. Tuzaklarını kimi zaman hiç görünmeden, kimi zaman da sadece olayın kahramanı tarafından görülerek kuran Şeytan'ın kurnazlığı ve hileci tarafına vurgu yapan dizinin bu ilk bölümünde, bir şehirde büyük bir deprem olur. Ülkeyi derinden etkileyen deprem bölgesine her taraftan yardımlar yağmaya başlar. Ve bir köy. Depremzedelere yapılan yardımları duyan köylüler ortak bir karar alır ve kendi aralarında para toplayarak yardım yapmak isterler. Toplanan yardımları deprem olan yere götürmeleri için köyün en güvenilir iki kardeşini seçerler. İki kardeş köylülerden emanetleri alır ve depremzedelere ulaştırmak amacıyla yola çıkarlar. Yolda otostop yapan şeytanı arabalarına alırlar. Şeytan ikisinin de aklını çelmek için tuzaklar kurmaya başlar. Büyük kardeş bu tuzakların hiçbirine düşmez ama küçük kardeş şeytanın bu oyunlarından etkilenir. Büyük kardeş durumu anlar. Kardeşini aramaya başlar ama bulamaz. Küçük kardeşi ise çaldığı parayla şehre giderken karşılaştığı serserilere parayı kaptırır. Şaşkın halde dolaşırken yaptığı hatayı fark eder.

TUZAK
Yön: Gülizar Vatanlar
Oyn: Şahin Çelik, Vural Bingöl, Bülent Seyran
KANAL 7 / 20.00


Zayıflık despotluğu yarışması
Ata'nın ölümüne inat, Amerika'dan ithal yarışmalar bir bir ekrandaki yerini alıyor. Şimdi Zayıflamak İstiyorum da bunlardan biri. Bir süre önce ATV'de başlayacağı duyurulan Şimdi Zayıflamak İstiyorum adlı, tıpkı benzerleri gibi ABD menşeli olan reality-yarışma programı bugün başlıyor. İpek Tenolcay'ın sunacağı ve mavi ile kırmızı adlı iki takıma ayrılan şişmanların yarıştığı programda yarışmacılar Uzman Dr. Ender Saraç ve obezite danışmanı bilim doktorası sahibi Haluk Saçaklı'nın danışmanlığında zayıflamayı deniyorlar. Programın bugün yayınlanacak bölümünde her iki takımın da kiloları tartılıyor ve bu tartı sonucuna göre daha az kilo kaybetmiş olan takımın bir üyesi eleniyor. "Kendileri için birşey yapmak isteyenler" sloganıyla yola çıkan Şimdi Zayıflamak İstiyorum ilk elemesiyle bugün ekranda.
[21.30 / ATV ]


Menderes'in iktidara yürüyüşü
Tek parti dönemi ve 10 yıl süren Adnan Menderes liderliğindeki DP iktidarıyla bir askeri müdahalenin hikayesini dokümanter tarzda anlatan Demokrasi Yokuşu belgeselinde, 1950'de yapılan seçimle Demokrat Parti'nin nasıl iktidara taşındığı dönemin önemli politikacı ve gazetecileri tarafından anlatılıyor.
[23.10/SAMANYOLU]


Güzel bir pazar geçirmek isteyenlere
Defne Sarısoy'un sunduğu Güzel Pazar yeni programlardan. Güncel konuların stüdyo konuklarıyla birlikte ele alınacağı programda kültür-sanat, kent yaşamı, moda, güzellik, mekan, gurme gibi bölümler yer alacak. Yaşasın Hayat programından tanınan Prof.Dr. Osman Müftüoğlu da, Güzel Hayat kuşağı içinde yer alırken, yine ekrandan tanınan Gökhan Abur, meteoroloji bölümüyle her hafta izleyici ile birlikte olacak.
[ 10.10 / NTV ]


Belalı Baldız evinde ebeveynler komedisi
Kenan Işık, Nurgül Yeşilçay ve Berna Laçin'in rol aldığı Belalı Baldız'da, Dilek ve Faruk'un başı Faruk'un annesi ve babasıyla derttedir. Dilek, kayınvaldesi Muazzez'in gözüne girmek için bir iftar yemeği verir. Faruk ise babası Refik'le 40 yıllık bir hesabı kardeşi Selim'in düğününde çözmeye kararlıdır. Ancak Dilek ve Arzu, düğünden önce Rus gelini düşürünce ortalık karışır. Evde bir yandan da Arzu'nun sorunlarıyla uğraşılmaktadır.
[ 20.00 / ATV ]


Evlenme teklifi Canan'a kalıyor
Hülya Avşar, Cihan Ünal ve Zerrin Sümer'in rol aldığı Kadın İsterse'de Alev, Canan için yine bir entrika peşindedir. Zafer Canan'dan ümidi keserken, Canan Zafer'i affeder. Zafer'le konuşmak isteyince, hiç beklemediği bir tavırla karşılaşan Canan, Zafer'e evlenme teklifi etmeye karar verir. Demet ve Selim evlenebilmek için annelerini barıştırmak ister. Ancak Canan ve Leyla barışmaya hiç hevesli değildir.
[ 20.00 / SHOW ]


Esrarlı yetenek açık arttırmada
The 4400 adlı dizinin bu haftaki bölümünde, 4400 kişi döneli tam bir yıl olmuştur. Ve bu yıl içerisinde birçok şey değişmiştir. Geriye gönen insanlardan biri yeteneğini açık arttırmaya çıkarır. Diana ve Tom ise bu konuyu araştırmakla görevlendirilir. Pop yıldızı Chloe Granger, 4400 merkezine gelir ve Jordan'ın kitabının kendisi için bir devrim olduğunu söyler. Bu arada Richard ve Lily,1955'te kaybolan Eric'le tanışacakları yer olan Montana'ya taşınırlar.
[22.00/CNBC-e]


Neşet Ertaş belgeseli, 'Garip'in dönüşüyle bitiyor
Can Dündar'ın hazırladığı Garip-Neşet Ertaş belgeseli "Bir ölüm" adlı son bölümüyle ekranda. Neşet Ertaş'ın 1980'lerde parmaklarına inen felçle sazına veda edip, Almanya'ya yerleşmesiyle başlayan belgeselde Ertaş, ekmek parası için gurbetçi düğünlerinde nasıl çalıp söylediğini ve gurbet günlerini anlatıyor. Belgesel, Garip Neşet Ertaş'ın 1955'te veda ettiği baba ocağına 2005'te 50 yılın hasretiyle dönüşü ve tüm aşireti babaevinde toplayarak "emaneti" bir sonraki kuşağa bırakışını anlatıyor.
[ 23.10 / STAR]


Oyunculuk ve müzik üzerine 'Televizyonca' bir muhabbet
Yonca Baygın'ın sunduğu Televziyonca'ya, Kutsi ve Fadik Sevin Atasoy konuk oluyor. İzleyenlerin daha önce Kahve Bahane programından tanıdığı, Yonca Baygın'ın sunduğu ve oynadığı Televizyonca'da kadın gözüyle yapılmış skeçler ekrana getiriliyor. Her hafta birbirinden ünlü konukların katılacağı programda, Yonca Baygın da ilginç tiplemelerle izleyici karşısına çıkıyor. Programın konukları popüler müziğin sevilen sesi Kutsi ve Altın Portakal Film Festivali'nde, O Şimdi Mahkum'daki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında ödül kazanan Fadik Sevin Atasoy.
[ 01.15 / TRT 1 ]


Tarz-ı Hayat'ta, "Otomobil uçar gider"den bugüne araba
Mehmet Şevket Eygi'nin hazırlayıp sunduğu Tarz-ı Hayat programının ilk konuğu Ali İhsan İlkbahar. Eygi'nin birikimlerini aktardığı, yaşamı, eğitimi, kültürü değerlendirdiği programda bu hafta Türk otomotiv sektörünün duayeni Ali İhsan İlkbahar araba çılgınlığını değerlendiriyor. Otomobil görgüsünün ve Türk otomotiv sektörünün konuşulacağı Tarz-ı Hayat, giderek bir çılgınlığa dönüşen araba merakı ile nasıl baş edilebileceği ve Türkiye'nin geçmişten bugüne edindiği araba kültürü ele alınıyor.
[ 23.15 / KANAL 7 ]
TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 451 18 50 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 478 50 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 215 51 11 KANAL 6: (212) 448 90 00 atv: (212) 354 30 00 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178


 
Gönül Gözü
Prof.Dr. Kenan Gürsoy ile Ömer Tuğrul İnançer'in birlikte sunduğu Gönül Gözü programının bugünkü konusu Tevhid.
[ TRT 1 / 17.00]
Eyup Sultan'da iftar
Eyüp Sultan'da İftar programına Hafız Ömer Döngeroğlu ve Ömer Karaoğlu konuk oluyor. İftar sofrasını zenginleştiren sohbetler ve tasavvuf musıkisi de programda yeralıyor.
[ KANAL 7 / 17.00]
Eyüp Sultan'da sahur
Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu Eyüp Sultan'da Sahur programına Doç. Dr. Mustafa Karataş konuk oluyor. Programda dualar ve dini sohbetler izleyiciyle buluşuyor.
[ KANAL 7 /03.30]

Filmlerden seçmeler
Topal
Hapisten çıkan Müslüm yıllar sonra köyüne döner. Kızı Zühre için ona söz veren ağa sözünden dönmüştür ve kızını birkaç gün sonra başkasıyla evlendirecektir. Yiğitliği ve cesaretiyle tanınan Müslüm'ün sevdiğini başkasına kaptırmaya niyeti yoktur. Kaçan iki sevdalının peşine ağanın adamları düşer. İki sevgili yakalanacak ve zulümle karşılaşacaklardır.
Yön: Orhan Elmas
Oyn: İrfan Atasoy, Meral Orhansay, Eşref Koçak, Bilal İnci, Yıldırım Gencer, Altan Günbay
KANAL 7 / 14.45

Ustaların Dansı
Bir zamanların dünya eskrim şampiyonu Villard, New York'ta bir eskrim okulu yönetmektedir. Günün birinde, okula, Suba adında serseri kılıklı bir adam gelir ve eskrim öğretmek istediğini söyler. Bu hırpani adama acıyan Villard, onu temizlikçi olarak işe alır. Ancak zaman ilerledikçe onun babasını öldüren eskrim ustası olduğunu anlayacaktır.
(By The Sword)
Yön: Jeremy Kagan
Oyn: F.Murray Abraham, Mia Sara, Christopher Rydell, Elaine Kagan (1991)
TV8 / 21.05

Lara Croft: Tomb Raider
Lara Croft zenginlik içinde doğmuştur. Esrarengiz yerlere yolculuk yapmaktan hoşlanmaktadır. Dünyanın her köşesine yaptığı bu yolculuklarda tarihin derinliklerinde gizli kalmış kayıp uygarlıklara ulaşmanın peşinde koşar. Lara Croft şimdi zorlu bir mücadeleyle karşı karşıyadır. Uzayın derinliğine gömülü bir antikanın iki yarısını bulup bir araya getirecektir.
Orijinal Adı: Lara Croft: Tomb Raider
Yön: Simon West
Oyn: Angeline Jolie, Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor
TRT 1 / 21.55

Şahane Bekar
Jimmy büyükbabasının vefatı ile kendisini zorlu bir tercih içerisinde bulur. Ya 24 saaate kadar evlenmeli ya da 120 milyon dolarlık servetten vazgeçmelidir. Tam bu esnada karşısına Anne isminde en az Jimmy kadar bağımsızlığına düşkün fotoğrafçı bir kız çıkar ve Jimmy gerçek aşkı bulduğuna inanmaya başlar. Şimdi Anne'yi kendisiyle evlenmeye ikna etmesi gerekmektedir.
(The Bachelor)
Yön: Gary Sinyar
Oyn: Chris O'donnell, Renee Zellweger, Artie Lange, Edward Asner
ATV / 23.00

Büyük Bela
Pulitzer ödüllü mizah yazarı Dave Barry'nin çok satan romanı The Big Trouble'dan uyarlanan film, sahipsiz bir çantanın, nasıl olup da boşanmış bir baba, mutsuz bir ev kadını, bir çift sokak serserisi, iki katil, iki genç ve bir kurbağanın hayatını değiştirdiğini anlatıyor.
Orijinal Adı: Big Trouble
Yön: Barry Sonnenfeld
Oyn: Tim Allen, Rene Russo, Omar Epps
Türü: Aksiyon / Komedi
SHOW / 02.45
9 Ekim 2005
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED