AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
Y A Z A R L A R
Haberciler firarda!

Haber merkezleri tatil yapıyor, tatil yörelerini gezen Acun Ilıcalı, neden haber merkezlerini gezip program yapmıyor?... Bir süre önce bu soruyu gündeme getirmiştim. Güney Asya'daki tsunami felaketine, yüz bin ölüye bizim haber merkezleri aldırmamış, Acun aldırmıştı. Gidip haber yapmıştı. Amerika'da Katrina kasırgasısıyla bir eyalet sulara gömüldü, habercilerimiz yine yatıp uyudu, tatili sürdürdü.

Tatilci Acun Katrina bölgesine gitti, çekti ve cumartesi akşamı Show TV'de ekrana sürdü.

Şimdi Pakistan depremi var. Bizim haberciler yine gitmezler afet bölgesine, tatil yaparlar, tatil programcısı Acun mutlaka gider.

Adamın programının ismi Acun Firar'da… Bence Acun işbaşında olmalı.

"Haberciler firarda" aslında…

Savaş Ay, A Takımı'nı bir süre nadasa alıyor, yeni bir formatla başka bir programla hazırlanıyormuş... Kulağıma çalındı bir yerlerden...

Ciner grubundan Doğan grubuna geçen A. Hakan Coşkun, geçtiğimiz günlerde CNNTürk'ün haberciliğini övdü. Aynı gün ilginç tesadüftür Doğan grubundan Ciner grubuna geçen Fatih Altaylı ise CNNTürk'ü yerden yere vurdu.

Şimdi Ahmet Hakan Coşkun yarın CNNTürk'teki programında Hülya Avşar'ı ağırlayacak. Avşar, yeni hayatı, kadın-erkek ilişkileri, sadakat ve ayrılık hakkında konuşacakmış.

Acaba Fatih Altaylı ATV'de Teke Tek'te kimi ağırlayacak? Seda'yı mı..? Hani şu "Ben dul bir kadınım, Nihat arada bir ihtiyacın var mı diye uğrar" diyen kadını mı?

ATV'de Şahan cumartesi akşamı, Tayfun Talipoğlu'nun taklidini yapıyordu. O bölümde, birine kızıp sessiz konuşuyordu. Yani dudakları oynuyor ama ses çıkarmıyordu. Ve o oynayan dudaklar ekrandan bariz bir şekilde okunuyordu. Acaip küfür ediyordu Şahan... Acaba bir tek benim mi dikkatimi çekti dedim. İzleyen arkadaşlarımın tamamı farketmişler bu sessiz küfür olayını...

Dikkat Şahan küfredebilir!

Hilal TV, Ramazan'ın birinci günü yayına geçti. Genel müdürü Adnan İnanç ile biraz hasbihal ettik. Maneviyat ağırlıklı bir yayın yapacaklarını, bu alanda büyük boşluk ve ihtiyaç olduğunu söyledi. Günde beş kez ezan okunacakmış televizyonda. Hayırlı olsun.

Zaman zaman Mehmet Ali Birand, Ali Kırca'yı geçiyor. Sabah gazetesi hâlâ Ali Kırca'nın nakavt olmuş, yıldız sayan görüntüsünü yayınlamıyor. Bekliyorum.

Kurtlar Vadisi Al Pacino'yu transfer edeceğini ilan etti. Ama sonra bir de baktık Al Pacino'nun alt gruplarında yer alan üç Kopyaçino Amerikalı getirdiler. Al Pacino, bölüm başı üç-beş milyara oynar mı zannetiler de "Adamı getiririz" dediler bilemiyorum. Bir ara Robert De Niro ismi bile dolaştı ama o da yok ortalarda. Herhalde De Niro'yu da De Nuri zannetiler... Mi acaba?..

TRT'de Malkoçoğlu Cüneyt'i izliyordum. Baktım adamlar eskiden hakikaten film yapmış. Kalabalık figürasyon, pahalı kostüm ve heyecanlı, tempolu sahneler. Tam helal olsun diyecektim, Cüneyt abimiz atıyla kale duvarını yıkıp içeri girdi. Bütün hevesim kırıldı. At bir kafa atıyor taş duvara, duvar yerle bir.

Tövbe tövbe...

Yarmagül kılığına girip Çarkıfelek'i sunan Hamdi Alkan bana da itici geliyor. Çarkıfelek M.Ali Erbil'le özdeşleşti, yerine bırakın Yarmagül'ü, Mahsun Kırmızıgül sunsa nafile...


10 Ekim 2005
Pazartesi
 
BEKİR HAZAR


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
Bilişim
| Dizi |
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED