AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
T E L E V İ Z Y O N
Gözü yaşlı soap operalar

Prime time'da çoğu dram türünde olmak üzere pekçok dizi var. Bol 'kederli' çok izlenen bu dizilerin bir diğer özelliği de, entrikayı ve nefreti olduğu kadar, aşkı ve saflığı da ekrana başarıyla yansıtıyor oluşları.

AŞKA SÜRGÜN
Başrolünü Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat'in paylaştığı Aşka Sürgün'de, Azizoğlu ailesi torunları Şirin'in gerçek babasının Ferhat olduğunu öğrenir. Asya'ya büyük tepki gösteren Hasan, karşısında Hazar'ı bulur. Bennu ise taburcu olur. Bütün bu kargaşanın ortasında Hazar-Zilan aşkını büyük bir sınav daha bekliyor.
[20.00/ATV]

EMRET KOMUTANIM
Acil bir şekilde göreve çağırılan Levent Üsteğmen sonunda bölüğe döner. Çiğdem ve Levent aşkı yeni bir yolda devam edecekken büyük bir sürpriz yaşanır. İkisinin de hayatı değişecektir. Dökülen yapraklar mıntıka temizliğini işkence haline getirir. Terliksi Vedat ve Laz Cemal'e bir şeyler olur. Gecenin sonunda sürpriz vardır.
[20.00/SHOW]

BEYAZ GELİNCİK
Aslanbaş Ailesi, yörenin köklü ailelerinin oluşturduğu Beyler Meclisi'ne katılmak için hazırlık yapmaktadır. Aslanbaşlar'ın adamları ile Samur'un adamları arasında Kazım'ı önce ele geçirme yarışı başlar. Mustafa ve Meryemce, bir at çiftliğine kaçar. Böylece başbaşa kalan karı-koca, bundan sonrası için önemli bir karar alır.
[21.45/ATV]

HAZİRAN GECESİ
Başrollerinde Özcan Deniz, Naz Elmas, Burcu Kara ve Nebahat Çehre'nin oynadığı Haziran Gecesi'nde Baran Su'nun intihar haberini alınca birdenbire çılgına dönüyor ve etrafa bağırıp çağırmaya başlıyor. Bütün aile şoktadır. Ama Nina'nın birçok gizli sırrı vardır. Baran, Su'nun ölümüyle sarsılan aileyi toparlamaya çalışır. Hamdi ile aralarındaki elektriği artık inkar edemeyen Ayşe, Tarık'ın gelmesiyle altüst olmuştur. Duygu hâlâ Baran'ın etkisi altında olmaktan mutsuzdur ve aklı Kemal'dedir. Kemal, Duygu'nun peşini bırakmaz. Havin ise bundan dolayı Baran'a sinirlenir.
[21.50/KANAL D]

ASLA UNUTMA
Hülya Koçyiğit, Ediz Hun, Göksel Arsoy, Serap Sağlar ve Mert Kılıç'ın rol aldığı Asla Unutma'da, Emir, Servet'in ekonomik olarak düştüğü zor durumdan kurtulması için onun şirketine geçmeye karar verir. Fakat bu durum ne Vahit'in ne de Ela'nın hoşuna gitmiştir. Ela'nın sinir krizleri ve isyanları Emir ile İpek ile yan yana çalışacak olması sebebiyle daha da artmıştır. Vahit Hande'nin Mert ile flört ettiğini öğrenir ve bunalıma girer. Bir akşam Nadide'nin uyku ilacı alarak erkenden yattığını sanan ev halkı çok korkunç bir olayla yüz yüze gelirler. Bu olay tüm aileyi derinden sarsar.
[22.00/SHOW]


SULTANAHMET'TEN CANLI İFTAR PROGRAMI

Ramazan'da İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndan 1 ay boyunca canlı yayınla ekrana gelen Erkan Tan, dekoruyla, Hacivatı-Karagözüyle, kuklası, faslı şahanesi, sazende ve hanendeleriyle eski Ramazanları ekrana getirme amacı güdüyor. Programda bugün ünlü haberci Uğur Dündar konuk.
[18.10/TV 8]

EYÜP SULTAN'DA SAHUR TELAŞI
EKRANA YANSIYOR

Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu sahur programı Eyüp Sultan'da Sahur, Eyüp Sultan meydanında yaşanan telaşı ve sahurun kendine has güzelliğini ekrana taşıyor. Sahur programının bu akşamki konuğu ise Prof. Dr. Yakup Çiçek. Müziğin yeralacağı programda hoş bir sohbet de var.
[03.30/KANAL 7]


FİLMLERDEN SEÇMELER

Hababam Sınıfı Askerde
Hababam Sınıfı filmlerinin sonuncusu olan Hababam Sınıfı Askerde, 2. ve son bölümü ile ekranda. Yaşıtları çoktan iş güç sahibi olan Hababam sınıfı öğrencileri, okul müdürü Deli Bedri'nin organizasyonu ile bir sabah ansızın askeri inzibatlar tarafından uyandırılır. Tek çare adam olmaları için kışlaya gönderilmeleridir.
Yön: Ferdi Eğilmez Yapım Yılı: 2004 Müzik: Melih Kibar Oyn: Mehmet Ali Erbil, Hülya Avşar, Halit Akçatepe, Memet Ali Alabora, Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz
KANAL D / 20.00

Kongo
Bir goril olan Amy, üniversitede yapılan bir araştırmanın parçasıdır. Onunla birlikte bir profesör, bir elektronik uzmanı, bir rehber, bir araştırmacı ve diğerleri Amy'yi takip etmektedir. Isıya duyarlı füzeleri, dev hipopotamları ve ormanın önlerine çıkardığı zorlukları aşan bu ekip, Amy'nin onları kayıp şehir Zinj'e ve oradaki elmas madenlerine götüreceğine inanmaktadır.
Orijinal Adı: Congo Yön: Frank Marshall Oyn: Dylan Walsh Laura Lınney Türü: Korku / Gerilim Yapım Yılı: 1995
STAR / 20.00

Fırtına Adam
İki uyuşturucu çetesi arasındaki çatışmaya şahit olan gazeteci Diana kısa bir süre sonra fark edilir. Kameramanı vurulan Diana kaçmaya başlar. Tam bu sırada TV'de yemek programı yapan aşçı Jackie arabasıyla Diana'ya çarpar. Jackie, kazayı ufak sıyrıklarla atlatan Diana'yı evine bırakır. Fakat Diana kaseti Jacike'nin TV programında kullandığı kasetle karıştırır.
(Mr. Nice Guy) Yön: Sammo Hung Oyn: Jackie Chan, Gabrielle Fitzpatrick, Richard Norton (1997-Macera) SAMANYOLU/ 21.40

Nefes
Damien Odoul'un ilk yönetmenlik denemesi olan Le Souffle, yaz aylarını amcasının çiftliğinde geçiren David adlı delikanlının bir gününe odaklanıyor. Bu özel günde ilk kez amcaları ve onların arkadaşlarıyla birlikte olan David onu yetişkin erkeklerin dünyasına sokacak deneyimler yaşayacaktır. Film 2001yılında Toronto Film Festivali'nde beğeni toplamıştı.
(La Souffle) Yön: Damien Odoul Oyn: Pierre-Louis Bonnetblanc, Dominique Chevalier, Maxime Dalbrut (2001)
Cnbc-e / 22.00

Tetikçi
Keskin nişancı Thomas, Panama cangılında görev yapan bir ABD askeridir. Görevi, isyancıların liderlerini bulmak ve avlamaktır. Bu çeşit görevlerde birlikte çalıştığı arkadaşlarını kaybetmesiyle kötü bir şöhret yakalamış olan Beckett'in, bu defaki ortağı Richard Miller'dır. Ve Ulusal Güv. Kons.'nden aldıkları emre uyacaklardır.
(The Sniper) Yön: Luis Llosa Oyn: Tom Berenger, Billy Zane, J.T.Walsh, Aden Young, Ken Radley (1993)
TV8 / 22.00

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 639 08 85 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 413 56 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 413 51 11 atv: (212) 354 39 36 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

 
Kuyruklu yıldız altında bir macera
Alışılmış felaket filmlerinden farklı olarak, çarpıcı bir hüzün, kendine özgü bir çaresizliği de barındıran Derin Darbe TRT'de. Birkaç gün içinde dev bir kuyruklu yıldız dünyaya çarpacak ve yeryüzündeki tüm hayat sona erecektir. 14 yaşındaki Leo'nun teleskobuyla çektiği bir fotoğraf dünyayı ayağa kaldırır. Fotoğrafta bir kuyrukluyıldızın dünyaya hızla yaklaşmakta olduğu görülmektedir. Bu felakete engel olmak için uluslararası bir ekip toplanır. Bu arada bir tür Nuh'un Gemisi işlevi görmesi düşünülen yeraltı sığınakları yapılmaktadır. Ve bu sadece 1 milyon kişiliktir.
DERİN DARBE
Orijinal Aı: Deep İmpact Yön: Mimi Leder Oyn: Robert Duvall, Tea Leoni, Elijah Wood, Vanessa Redgrave, Morgan Freeman
TRT 1 / 19.55

Medeniyetler, buluşur mu, çatışır mı?
Nazlı Ilıcak'ın sunduğu Sözün Özü'ne Ali Bulaç, Toktamış Ateş ve Şahin Alpay konuk oluyor ve AB sürecinin "medeniyetler buluşması mı, medeniyetler çatışması mı?" yönü hakkında değerlendirmelerde bulunuyorlar.
[ 23.15 / KANAL 7 ]

Terör ve okul arasında bir 'Beşinci Boyut' genci
Cengiz Toraman, Meral Orhonsoy ve Gülin Kirpikçioğlu'nun rol aldığı Beşinci Boyut'ta, terörist olmakla okumak arasında kalan bir gencin öyküsü var. Konusu şöyle: Haşim, Güneydoğulu bir gençtir. Babası kaçakta patlamayla hayatını kaybetmiştir. Teröristler, Haşim'i dağa çıkması için ikna ederler. Ailesine bakmak için para vereceklerini söyleyerek onu kandırırlar. Öğretmen Salih ise, önce sabırla Haşim'in inadını kırar ve onu üniversite sınavlarına hazırlanmaya ikna eder.
[ 20.00 / SAMANYOLU ]

Günün meselesi tek, yorumlar iki perspektiften
İlk bölümleriyle dikkat çeken Mehmet Barlas ve Emre Kongar'ın sunduğu Yorum Farkı programında, ikili gündem meselelerine farklı bakış açısıyla farklı yorumlar getiriyor. Bilgi birikimlerini izleyici ile paylaşırken konuya yaklaşımları ve tartışma düzeyleriyle ekranda farklılık yaratan ikili, Avrupa Birliği ile müzakerelerden dış siyasetteki gelişmelere, özelleştirme uygulamalarından iç siyasete geniş bir çerçevede Türkiye'nin gündemine iki farklı perspektiften ışık tutma amacını güdüyor.
[ 20.00 / NTV ]

'Kalp Gözü'nüzü açacak dram öyküleri
Kalp Gözü iki yeni hikayeyle ekranda. Babasını kaybetmiş İnci adlı genç bir kızın para uğruna kandırılması ve duygularının sömürülmesini anlatan "Uyanış" ve mesleğiyle geçmişi arasında bocalayan bir doktorun yaşadıklarını ekrana yansıtan "Buluşma" programın bugünkü dramaları. Buluşma'da eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra bunalıma giren doktorun doğruyu bulma hikayesi dramatik bir dille ekrana yansıtılıyor.
[ 20.00 / KANAL 7 ]
10 Ekim 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED