AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Alex hiç bir yere gidemez

Real Madrid'in transfer etmek istediği Alex'i yönetim göndermeyi düşünmüyor. 2007 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızı büyük hedefler için transfer ettiklerini açıklayan yönetim, "Alex hiçbir yere gidemez. Sözleşmesinin uzatma hakkı da bizde. Ancak bu transferin başka bir kulübe gerçekleşmesi için de 20 milyon avroluk bonservis ücreti ödenmesi gerekir" dedi. Alex de, ayrılmak istemediğini ifade ederek, F.Bahçe'de huzurlu olduğunu belirtti.

Gürsoy'un başı Canaydın'la BELADA!

Ergun Gürsoy ve Turgay Kıran'ın son günlerdeki demeçlerine kırgın olan G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, iki yöneticiden üyelerden özür dilemesini isteyecek. Çarşamba günkü yönetim kurulu toplantısında gerginlik durumunda Ergun Gürsoy'un toplantıyı terk edebileceği konuşuluyor. Öte yandan, sakatlığı bulunan Hasan Şaş, Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

Efes'ten 59 sayı fark

A Grubu: Edirne
Efes-İTÜ : 119-60
Karşıyaka-G.Saray : 71-87
B Grubu: Denizli
F.Bahçe-Erdemir : 72-65
T.Telekom-Beykoz : 75-63
C Grubu: Şanlıurfa
Beşiktaş-D.Şafaka : 73-83
B.Kolej-Tuborg : 65-80
D. Grubu: Tokat
B.Banvit-Ülker : 75-80
Mersin Bld.-Tekel : 82-80

Judoda 246 sporcu yarıştı

TÜRKİYE Ferdi Judo Şampiyonası Mersin'de sona erdi. 35 ilden 246 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye girenler Türkiye'yi Avrupa Şampiyonası'nda temsil edecek.

Hüseyin 6 sayı attı

Fransa Pro A'da Hüseyin Beşok'lu Le Mans, sahasında Chalon'u 88-77'lik skorla mağlup etti. İki de 2 yapan Le Mans'ta 14 dakika oyunda kalan Hüseyin Beşok, maçı 6 sayı, 2 ribaund ve 2 blokla tamamladı.

Davenport şampiyon

TENİSTE dünyanın 2 numaralı raketi ABD'li Lindsay Davenport, Almanya'da yapılan Filderstadt Grand Prix'inde şampiyon oldu. Finalde Mauresmo'yu 2-0 yenerek 2001 ve geçen yılın ardından bu yıl da şampiyonluğunu ilan etti.

Turnuvada F.Bahçe birinci

F.BAHÇE Kulübü Basketbol Şubesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Fenerium Bayanlar Basketbol Turnuvası'nda F.Bahçe, Polonya'nın Wisla Krakow takımını 81-61 yenerek birinci oldu.

Nevşehir maça gidemedi

KİLİS Bld.-Nevşehir arasındaki maç, konuk takımın maça gelmemesi nedeniyle başlamadan sonuçlandı. Hükmen yenik sayılan Nevşehir'in ekonomik zorluklar nedeniyle maça gelemediği ifade edildi.



10 Ekim 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED