AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R

Anversli Sezer Türkiye'yi istiyor
Belçika Birinci Lig takımlarından GB Anvers'de oynayan Sezer Öztürk, hedefinin A Milli Takım'a girmek olduğunu söyledi. Öztürk, "Şu ana kadar Türkiye'de başta G.Saray olmak üzere 8 takımdan teklif aldım. Belçika'da bir süre daha oynadıktan sonra Türkiye'de iyi bir takıma gelmek istiyorum" dedi.

 Mavi bayrak'ı hakedenler belli
Futbolda şiddeti ve düzensizliği önlemek amacıyla düzenlenen 'Mavi Bayrak' projesinde ilk 4 haftada ödül kazanan kulüpler açıklandı. Turkcell Süper Ligi'nde 1. hafta G.Birliği, 2. hafta Trabzon, 3. hafta Denizli, 4. hafta da Kayseri seçildi. Buna göre 1. Lig takımları 20, A Kategorisi takımları 10, B Kategorisi takıları 7500, 3. Lig takımları ise 5 bin YTL alacak.

 Erciyes G.Saray'ı gözüne kestirdi
Kayseri Erciyesspor, sahasında yapacağı G.Saray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Basın sözcüsü Aşkın Genç, iki namağlup takımın karşılaşacağı güzel bir maç oynanacağını belirterek, "Takım olarak çok iyi hava yakaladık. Camia olarak inançlıyız. Galatasaray karşısında da namağlup unvanımızı korumak istiyoruz" dedi.

 Hakan Şükür sakatlandı
G.Saray'ın, K.Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda Hakan Şükür ve Suat Usta sakatlık geçirdi. Hakan Şükür aşil tendonunda, Suat ise sol dizinden sakatlandı. Gerets ise sakatlıklar nedeniyle çalışmayı yarıda kesti. Hakan'ın durumu bugün çekilecek emardan sonra belli olacak.

 İki maçın saati değiştirildi
Süper Lig'de G.Saray ve F.Bahçe'nin maç saatleri değişti. Saat 18.45'te oynanması gereken Erciye-G.Saray maçının saati 14.00'e, saat 21.00'deki F.Bahçe-A.Gücü maçı ise 20.00'ye alındı. Bu arada Türkiye Kupası grup maçlarının kuralarının Cuma günü İstanbul'da çekileceği bildirildi.

 Ülkerli Haislip 1 ay oynamıyor
Ülkerspor'un Banvit maçında sakatlanan yeni pivotu Marcus Haislip'in en az bir ay salonlardan uzak kalacağı bildirildi. Jerry Holman'ın sakatlığı nedeniyle transfer edilen Haislip, maçın ilk dakikalarında dizi dönünce oyun dışı kalırken, sahalardan en az bir ay uzak kalacağı açıklandı.

 Beşiktaş potada şok yaşıyor
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nda Türkiye Kupası'ndan elenmenin şoku yaşanıyor. Sezon başında yeni bir takım kuran siyah-beyazlılar, kupada kötü bir performans göstererek elenirken, antrenör Murat Didin, "Yeni bir takımız. Taraftarımız sabırlı olsun. Kısa sürede düzeleceğiz" dedi.

 Serkan Erdoğan takımına ısındı
Basketbolda İspanya Süper Kupa'sını kazanan Tau Ceramica Vitoria'da övgüler Serkan Erdoğan'a gitti. İspanyol basını, Granada'yı finalde 61-55 yenen Tau'ya kupayı kazandıran isim olarak, maçta 12 sayı atan ve yeni takımına alışmış olan Serkan'ı gösterdi.



11 Ekim 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED