AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
T E L E V İ Z Y O N
Çok satan evlilik, boşanma

Aşkla birlikte en çok satan mevzu aldatma-aldatılma, Avşar-Çilingiroğlu evliliğinin bitişi üzerinden yeniden masaya yatırılınca, bu final medyanın çok ilgisini çekti. Avşar'sa ilk kez Tarafsız Bölge'ye konuştu.

Yeni yayın döneminde CNN Türk ekranlarında başlayan Tarafsız Bölge programına bugün, başladığı günden bittiği zamana dek Türkiye'nin en şöhretli evliliği olan Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu hikayesini, boşanmanın ardından kimseye röportaj vermeyen Hülya Avşar konuk oluyor. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un sunduğu Tarafsız Bölge'de yıllarca medyanın ilgisi bir an bile eksilmeden iki şöhretli insanın bir evliliği yürütmeye çalışması hakkında soruları cevaplayacak olan Avşar, son bir kaç yılın aşkla birlikte en çok satan mevzusu olan aldatma- aldatılma konusunda da fikirlerini paylaşıyor izleyenlerle. Eşinden ayrılma kararını nasıl verdiği, bu kararı vermek için neden şimdiye kadar beklediği, yeni hayatını nasıl kurmak istediği, kadın-erkek ilişkilerine nasıl baktığı ve sadakat ve ayrılık hakkındaki düşüncelerini açıklıyor. Programda Ahmet Hakan Coşkun'un sorularını cevaplayacak olan Hülya Avşar, iki şöhretli insanın evliliği neden götüremediği konusunda da düşüncelerini pay-laşıyor.
[20.05/CNN TÜRK]


TERMİNATÖR döndü! Yine yakıp yıkıyor

Terminatör serisinin son filmi olan " Terminatör 3 : Makinelerin Yükselişi TV'de ilk kez ekranda. Konusu ise şöyle: Terminatör 2'nin öyküsünün bitiminin ardından 10 yıl geçmiştir. Artık 22 yaşında olan Connor "kayıt dışı" yaşamaktadır: Ne evi, ne kredi kartı, ne telefon numarası, ne de işi vardır. Yaşadığına dair hiçbir kayıt yoktur. Skynet tarafından izinin bulunmasına imkan yoktur. Ta ki Skynet'in o güne dek ürettiği en gelişmiş cyborg öldürme makinesi T-X geleceğin gölgelerinden çıkıp gelene dek. T-1000 tarafından yarım bırakılan işi tamamlamak üzere geçmişe gönderilen makine, güzel olduğu kadar da acımasızdır da. Ve tabi, T-X kendisinden önceki tüm terminatörlerden daha güçlü, daha tehlikeli, daha yıkıcıdır. Connor ve Kate, dünyanın sonuna üç saat kaldığını fark ettiklerinde, eski model cyborgu devreye sokarlar.

Orjinal Adı: Terminatör 3: Rise of the Machines
Yön: Jonathan Mostow
Oyn: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Claire Danes, Kristanna Loken Yapım Yılı: 2003
KANAL D / 20.00


Eyüp Sultan'da iftar programı

Şoray Uzun'un sunduğu Eyüp Sultan'da İftar programında, iftar sofrasını zenginleştiren sohbetler, Klasik Türk Musıkisi, tasavvuf müziği ile mehter takımı ve semazen gösterileri yeralıyor. Eyüp Belediyesi'nin kurduğu Ramazan çadırından gerçekleşen programa Sultanahmet Camii İmamı Emrullah Hatipoğlu ve Gökmen konuk. Programda sohbet ve müzik var.
[17.00/KANAL 7]

Sultanahmet ve Ramazan

Ramazan aylarında İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda bir ay boyunca canlı yayın yapan Erkan Tan, Ramazan ayında tarihe nostaljik bir gezinti yaparak, o zamanki geleneksel değerlerimizi, renkli, eğlenceli Ramazan günlerini ekrana getiriyor. Programın bugünkü bölümüne, ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan konuk oluyor.
[18.10/TV 8]


FİLMLERDEN SEÇMELER

Meraklı Köfteci
Seyyar köftecilik yapan iyi niyetli ama çok meraklı Şaban bir gün zor durumdaki bir kıza yardım etmek isterken kendisini onunla evlenmiş bulur. Kızın akrabaları boşanırsa kızın mirasına konacaklardır. Şaban'ın akrabaları ise evli kalması ve bir çocuk yapmaları halinde mirasa konacakları hayalini kurmaktadırlar. İki arada bir derede kalan meraklı köfteci ise kıza âşık olur.
Yön: Ergin Örbey Oyn: Kemal Sunal, Gölgen Bengü, Şevket Altuğ, Hulusi Kentmen, Ali Şen (1976)
KANAL 7 / 20.00

Güç ve Cazibe
John F. Kennedy henüz başkan değilken hayatına giren ve Jackie'yle olan evliliği sırasında da onunla ilişkisini sürdürdüğü bilinen Judith Exner'in gerçek hayat öyküsünden yola çıkılarak gerçekleştirilen filmde, Judiy, JFK'dan hamile kalır, başkan ve Giancarna arasında bilgi ve para taşır, Fidel Castro'ya karşı girişilecek bir suikasti farkeder ve FBI tarafından takip edilir.
(Power and Beauty) Yön: Susan Seiderman Oyn: N.Henstridge, Kevin Anderson, Peter Friedman (2002-Dram)
TV8 / 21.05

Hız Tuzağı
Psikopat ruhlu eski bir polis bir otobüse tuzak kurar ve telefonla polis Traven'ı arayıp saatte 80 km hızın altına düşerse bombanın patlayacağını bildirir. Son sürat giden otobüsün içine girmeyi başaran Traven bir başka sürprizle daha karşılaşır. Bombacı Payne, otobüse gizli kamera yerleştirmiştir ve ne yolcuların indirilmesi mümkündür ne de başka bir plân uygulamak.
Orijinal Adı: Speed Yön: Jan De Bont Oyn: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dennis Hopper Yapım Yılı: 1994
STAR / 21.50

Şaşkın ve Dağınık
1976 ders yılının son günü. Texas'taki Robert E. Lee Lisesi'nin "deneyimli" öğrencileri yeni gelenlere çeşitli işkenceler yaparak, onları kendi mezheplerince, okula ısıtmaktadır. İçkinin su gibi aktığı, taşkınlıkların sıradanlaştığı bu günün anlatıldığı filmde, iki kişi, çaylak öğrenci Mitch Kramer ve okulun futbol takımının yıldızı Randy "Pink" Floyd ise ön plana çıkacaktır.
(Dazed and Confused) Yön: Richard Linklater Oyn: J. London, Rory Cochrane, Wiley Wiggins, Sasha Jenson (1993)
Cnbc-e / 22.00

Kınalı Hanzo
Film, evlenmek için gereken başlık parasını biriktirmeye şehre inen bir köylüyle orada tanıştığı bir kızın öyküsünü anlatıyor. İlyas'ın, Zeynep'le evlenebilmek için başlık parası ödemesi gerekmektedir. 5 milyonu biriktirmek için İstanbul'a gitmeye karar veren İlyas, çok sevdiği eşeği Kınalı Hanzo ile birlikte yola çıkar.
Yön: Yılmaz Atadeniz Oyn: İlyas Salman, Behçet Nacar, Nermin Denici, Kazım Kartal Yapım: 1989 Türü: Komedi
KANAL 7 / 00.00

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 639 08 85 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 413 56 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 413 51 11 atv: (212) 354 39 36 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

 
Fener ışığı, Sultanahmet Meydanı'ndan yansıyor
Deniz Feneri bu hafta canlı yayınını Sultanahmet Meydanı'ndan gerçekleştiriyor. Uğur Arslan ve Gamze Gözalan'ın sunumuyla Ramazan'ın en hareketli şekilde yaşandığı mekandan gerçekleşecek programda, yardım görüntüleri ve yapılan yardım çağrıları da ekrana geliyor. Programda ilk olarak kumar yüzünden dağılan bir aile ve Funda Hanım'ın yaşadığı dram göz önüne seriliyor. Programda ekrana gelecek diğer bir aile dramı ise Küçükçekmece'deki Turgut Bey ve eşi Hatun Hanım'ın yaşadıkları.
[ 22.00 / KANAL 7 ]

Dünya, 'sırlar'dan ibaret, hikayeler gerçek
Reha Yeprem'in sunduğu Sırlar Dünyası yaşanmış gerçek hayat hikâyelerinden derlenen öyküleriyle ekranda. Programda bugün Sürü ve Sebepler Zinciri başlıklı iki drama var. İlkinde, köylünün sürüsüne çobanlık eden Bayram ve Rıza'nın yalan söyleyerek koyunları satması ve başlarına gelenler anlatılıyor. İkinci öyküde ise, kaza geçirip kolunu kaybettikten sonra hayata küsen bir gencin, yaşama tutunma mücadelesi var.
[ 20.00 / SAMANYOLU ]

Aliye, kızına yetişemeyince!
Ekranın en çok izlenen dizisi Aliye'de, Alp Sinan'ın ofisinde işe başlıyor, Leyla'nın keyfi yerinde. Tatilleri zehir olan Meriç ve Kahraman, İstanbul'a dönüyor. Aliye'den haber alamayan Deniz, panik içinde her yerde onu arıyor. Sinan ve Leyla, Aliye nedeniyle tartışıyor. Çocuklarla baş edemeyen İkbal ise, Sinan'a şikâyet ediyor. Girecekleri ihale nedeniyle Sinan ve Kıvanç'ın ise, araları bozuluyor. Aliye, sokakta rastladığı Ayşe'nin peşinden deliler gibi koşuyor, ancak kızını yakalayamıyor.
[21.45/ATV]

Ceylan'a görücü geliyor, Kerem'e aşkı ise depreşiyor
Cansu Dere, Fikret Kuşkan ve Işıl Yücesoy'un rol aldığı Güz Yangını'nda, Naz Ceylan'a, Kerem'e olan umutsuz aşkını itiraf edecektir. Naz'ın gözü hâlâ Kerem'dedir. Fakat kendisine görücü gelecektir. Bu Naz için bir kâbustur. Nevzat, Adil'i öldürmek için hapse adamını yollar. Diğer yandan Dicle Halil'in hayatını merak etmekte, her fırsatta bu sert görünümlü adamla ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışmaktadır. Kerem Ceylan'a olan aşkını bastıramamaktadır. Herkes bu aşkı yok saymaktadır.
[ 20.00 / SHOW ]
11 Ekim 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED