AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
Y A Z A R L A R
Büyük hıyar davası!

Show'da "Acun Firar'da" yı yapan Acun Ilıcalı, ATV'de "Acur Arazide" diye bir köşe hazırlayan Şahan ile kafayı bozmuş durumda...

Şahan, Acun'un taklidini yapıyor. Bunda bir mesele yok. Ancak koyduğu isim mide bulandırıyor. Dün Acun Ilıcalı ile konuştum, Şahan'ı mahkemeye verecek iddiaları vardı. Acun "Mahkeme şimdilik yok. Sadece İhtarname çektim. Değişen bir şey olmazsa RTÜK'e başvuracağım" diyor..

Acun'u kızdıran, öfkelendiren isminin Acur diye telaffuz edilmesi... Acur büyük hıyar anlamına geliyor.

Acun Ilıcalı, "Hadi bir hafta, iki hafta yayınlarsın ama sekiz haftadır beni taklid ederken hıyar diye adlandırması rahatsız edici. Hangi ünlüyü taklit ederlerken on hafta sürdürüyorlar. Haftalarca beni hıyar adı altında canlandırması benim kurumsal kimliğime, imajıma da zarar verir" diyor...

Ve Acun Ilıcalı bir de çağrı yapıyor Şahan'a; "Hadi on hafta hıyar Ali Kırca diye programında köşe açıp canlandırma yap da görelim."

Star Haber zirveye oturmuştu. Çünkü haber önüne konan En Son Babalar Duyar adlı dizi çok iyi reyting yapıp habere yüklü bir seyirci bırakıyordu. Ancak Ramazan ile birlikte iftar programı Mahya Işıkıları'nı haber önüne koyup mahvettiler. Programı sunan Sunay Akın saatlerce konuşup oynayan baş görüntüsü veriyor, gören Star'dan kaçıyor, seyircisiz başlayan haber tırmalıyor.

Ve ilginçtir aynı Star sahur programında Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu ile izlenme rekorları kırıyor. Tüm kanalların iftar ve sahur programları içinde Nihat Hatipoğlu bir numara... Sabaha karşı biraz daha sıksa neredeyse maç gibi reyting yapacak... Star niye iftar vaktindeki izlenmeyen programı kaldırmıyor ve sahurda rekor kıranı haber önüne taşımıyor?... Sunay Akın hatırlı biri mi acaba?.. Ne?

Kanal D'de Beyazıt Öztürklü Beyaz Şov yok...

Acaba ürktüler mi de yayına koymuyorlar... Reyting almaz diye...

Çünkü acaip güçlü bir rakip var karşılarında Beyaz Şov'a karşı... Zekeriya Beyaz Şov...

Her gece, her kanalda...

Kadın şarkıcıya ilahiler söyletti. Arka fonda müzik, önde ilahi... Araya giriş yaptı, uzata uzata ezandan bölümler okudu... Tekrar müzik, ilahi, şarkı, türkü, ve üstü biraz daha edeplice kapatılmış dansözden kıvırtmalar... Ve Pazar akşamı ilk yüzde böyle birinci oldu İbrahim Tatlıses...

Orhan Pamuk çıktı CNNTürk'te konuştu, kendisine atfedilen bazı sözleri yalanladı, ben demedimci oluverdi. Yankıları da sürüyor.

Ancak atladığımız bir şey var. Şinasi Özkaya adlı okuyucumuzdan aldım bu atlama uyarısını... Hakikaten Nobel ödülü alacak mı almayacak mı tartışmalarının sonuna kadar Orhan Pamuk'un gıkı çıkmadı. Milyon Ermeni'yi ve 30 bin Kürt'ü öldürdük iddiası boynunda asılı kaldı. Ne zaman ki, Nobel ödülü açıklandı, Orhan Pamuk'a Nobel'in No'sunu gösterdiler. Ertesi gün çıkıp ben demedim, etmedim, yanlış anlaşıldım vs. dedi...

Şinasi Özkaya merak ediyorum diyor... Ben de çok merak ediyorum.. Nobel'i alsaydı yine aynı şekilde mi konuşacaktı acaba?.. Veya hiç mi çıkmayacaktı CNNTürk'e?..

Ne diyelim...

Memleketine hoş geldin Orhan Pamuk!


18 Ekim 2005
Salı
 
BEKİR HAZAR


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
Bilişim
| Dizi |
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED