AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
T E L E V İ Z Y O N
HABER SAATİ
Reytingi yükseltti

Anahaber bültenleri arasındaki reyting savaşı sürerken, Kanal 7'de yayınlanan Haber Saati, yükselişini sürdürüyor. Ekranın genç yüzü Erhan Çelik'in sunduğu, Fehmi Koru'nun ise yorumladığı Haber Saati'nin izlenme payı 6.5'ten 7.3'e çıktı.

  • TELEVİZYON SERVİSİ
    Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Birand'ın Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlamasıyla tartışılmaya başlanan ve giderek gündemin en önemli meselesi haline gelen anahaber bültenlerinin reytingleri hakkındaki değerlendirmeler ve reyting savaşları sürerken, bu tartışmalar arasında sessiz sedasız bir şekilde yükseliş trendine giren Kanal 7 Haber Saati, Ramazan'da izlenme payını daha da arttırdı.

    Yeni yayın dönemi için start alan Kanal 7'de, 21 Eylül tarihinde yayına başlayan Haber Saati'ni ekranın genç yüzlerinden Erhan Çelik sunuyor. Gazetemiz Genel Yayın Danışmanı ve yazarı Fehmi Koru ise, benzer türdeki haber bülteninin ardından yorum yapma tarzının dışına çıkarak, Haber Saati'nin yayını sürerken, gündem meselelerini habere içinden bakarak yorumluyor.

    Ramazan tercihi de Haber Saati

    Yeni yayın dönemine girer girmez başladığı yükseliş trendini Ramazan'da da sürdüren Haber Saati, geçtiğimiz yıl yeni yayın döneminin ilk bir aylık kısmını 6,5 izlenme payıyla geçirmişti.

    Haber Saati, bu yıl, yeni yayın dönemine girdiği 21 Eylül-17 Ekim tarihleri arasında 7,3 izlenme payı tutturdu. Yine bu yıl yeni yayın dönemine girmeden önceki 21 Ağustos-21 Eylül tarihleri arasında 6,5 izlenme payı ortalaması tutturan Haber Saati, yeni yayın dönemiyle birlikte ortalamasını 7,3'e yükseltti. Haber Saati Ramazan'ın ilk haftasında ise en çok izlenen 4. ana haber bülteni oldu. Haber Saati, Erhan Çelik ve Fehmi Koru'ya teslim edilmeden önce, Remziye Demirkol'un sunumuyla ekrana geliyordu.


    EYÜP SULTAN'DA İFTAR

    Prof. Dr. Cevat Akşit ve Dursun Ali Erzincanlı Şoray Uzun'un konuğu oluyor. Eyüp Belediyesi'nin kurduğu Ramazan çadırından Şoray Uzun'un sunduğu programda Prof. Dr. Cevat Akşit'in hoş sohbetinin yanısıra, Dursun Ali Erzincanlı var. Sohbet, şiir ve ilahiler programda ekrana geliyor.
    [16.15/KANAL 7]

    EYÜP SULTAN'DA SAHUR

    Süleyman Çobanoğlu'nun hazırlayıp sunduğu sahur programı Eyüp Sultan'ta Sahur de Eyüp Belediyesi'nin kurduğu Ramazan çadırından ekrana geliyor. Programın bu geceki konuğu Prof. Dr. Raşit Küçük. Hadis konusunda uzman olan Küçük'le keyifli bir sohbet izleyenleri bekliyor.
    [03.30/KANAL 7]


    FİLMLERDEN SEÇMELER

    Şaşkın Damat
    Abdi, Amca Bey'in köşkünde bahçıvanlık yapan saf, delikanlı yürekli, yalnız biridir. Amca Bey'in en çok sevdiği yeğeni Serpil her hafta köşke gelip amcasından para koparmakta ve partilerde tüketmektedir. Bir gün Amca Bey Serpil'i yine çılgın bir partide dağıtmış bulunca, onu namuslu biriyle evlendirmeye karar verir. Damat ise bahçıvan Abdi olacaktır.
    Yönetmen: Zeki Ökten Oynayanlar: Kemal Sunal, Meral Zeren, Ali Şen, Bülent Kayabaş Yapım Yılı: 1974 Tür: Komedi
    KANAL 7 / 20.00

    Zorro
    Don Diego de la Vega'nın Zorro olarak, İspanyollara karşı savaşmasının üzerinden 20 yıl geçmiştir. Yıllarını hapiste geçiren Don Diego, İspanya'nın güçlü Valisi Don Rafael Montero'yu durdurabilmek için bir çare bulmak zorundadır. Aklına gelen ilk çözüm, bir halef bulması ve onu yeni Zorro olarak yetiştirmesidir. Bunun için haydut Alejandro'yu seçer.
    (The Mask of Zorro) Yön: Martin Campbell Oyn: Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones (1998)
    KANAL D / 20.00

    Müfettişler
    Baltimore'daki Carrigan'ların evine yollanan bombalı bir paket patlar, James ölür ve karısı komaya girer. Oğulları Drew'un, eşi Melissa ve küçük oğulları Edison'ı bırakarak olay yerinden kaçması, onu olayın bir numaralı şüphelisi haline getirir. Bayfiled'de bir otoyol sapağında yakalanan Drew, Baltimore'a getirilir, ancak suçlu o değildir.
    Orijinal Adı: Inspectors Yön: Brad Turner Oyn: Louis Gossett Jr., Jonathan Silverman, Gregory Thirlowey, Tobias Mehler, Laurie Paton, Shaun Johnston (1998-Polisiye-Macera)
    TV8 / 21.05

    Roadie
    İri yarı fiziği ve güçlü sesiyle hard rock müziğinin ağır karakterlerinden biri olan Meat Loaf'un ünlü rock yıldızı Alkice Cooper'ın turne elemanı olarak izleyici karşısına çıktığı Roadie adlı filmde, asıl işi bira taşımak olan Travis'in tek hayali Alice Cooper'ın ekibine katılıp onunla dolaşmaktır. Filmde Meat Loaf'a müzik dünyasının birçok ünlü siması da eşlik ediyor.
    (Roadie) Yön: Alan Rudolph Oyn: Meat Loaf, Kaki Hunter, Art Carney, Gailard Sartain, Rhonda Bates (1980)
    Cnbc-e / 22.00

    Fener Tepesi
    Oldukça başarılı bir macera filmi olan Fener Tepesi'nde, mükemmel bir hayata sahip olan, ancak hiçbirşeyin kendisini mutlu etmediğini farkedince evini terketmeye karar veren bir adamın hikayesi anlatılıyor. Arabasına atlayan ve hiç tanımadığı, bilmediği şeylerin peşine düşen adam, ilginç şeylerle karşılaşacaktır.
    Orijinal Adı: Lighthouse Hill Yönetmen: David Fairman Oyn: Ashley Artus, Mark Benton Türü: Macera / Dram
    TRT 1 / 01.00

    TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 639 08 85 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 413 56 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 413 51 11 atv: (212) 354 39 36 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

  •  
    Ne deniz, ne kayak turizmi! En popüler Ramazan turizmi
    Ramazan ayının başından bu yana, Ramazan'a dair light, hoş haberlere ağırlık veren 5N 1K programında bu kez, iftarlık Ramazan turu haberin yer veriliyor. Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın'ın birlikte hazırladıkları programda, "Yurt dışına iftar açmaya kimler gidiyor?", "Nasıl toplanıyorlar, nereye gidiyorlar?" gibi soruların izi sürülerek, iftar açmak için Bosna Hersek'e gidenlerin görüntülerini getiriyor ekranlara. 5N 1K programında Bosna'daki ramazan turundan renkli, ilginç manzaralar getiriliyor TV ekranlarına.
    [21.00/CNN Türk]

    Fener, Pakistan'a yardıma çağırıyor
    Deniz Feneri bu hafta Fatih'ten canlı yayınla ekranda. Fatih'teki Ramazan etkinliklerinin yapıldığı yerden canlı yayınlanacak programda, Pakistan depremi için yapılan çalışmalar ekrana geliyor ve Türk halkından destek isteniyor. Ayrıca Türkiye'de yapılan çalışmalar da programda ekrana geliyor. Alibeyköy'de yaşayan, eşi 3 yıl önce ölmüş, evi yangında yok olmuş ve 4 çocuğuyla ortada kalmış Fatma Kaya'ya yapılan yardımlar da programda ekrana getiriliyor.
    [22.00/KANAL 7]

    Hollywood'da şişman olma hakkı: FAT ACTRESS
    CNBC-e ekranlarına Fat Actress adlı yepyeni bir dizi getiriliyor. Bir zamanlar Cheers dizisinde canlandırmış olduğu karakteri Rebecca Howles kadar ince olmayan Kirstie Alley'in başrol oynadığı dizide, 130 kiloya çıkan ve Hollywood'un kapıları kendisine sonsuza dek kapanan bir aktristin eğlenceli maceraları anlatılıyor. Her hafta seyircilere, dış görünüşleriyle yargılanan bütün kadınların sesini duyuran Alley'nin, Hollywood'un acımasız dünyasında iş ve aşk arayışını ekrana getirecek dizide, Kirstie Alley'ye, John Travolta'nın da aralarında olduğu ünlü dostları eşlik ediyor.
    [21.00/CNBC-e]

    Aliye'nin gerginliği, mutsuzluğu bitmiyor
    Sanem Çelik, Nejat İşler ve Halit Ergenç'in rol aldığı Aliye'de, Sinan Meriç'i ikna etmeye çalışıyor ama Meriç uzlaşmıyor. Sinan'ın gelirlerine el koyduğu Meriç, çok gergin. Kendini işine veren Aliye, modaevinin dekorasyonunu değiştiriyor. Balkan hocayla ilişkisi bir türlü rayına oturmayan Deniz, hastanedeki görevinde yine sorunlar yaşıyor. Her işi ters giden Sinan, huzuru Leyla'da buluyor. Arda ise annesine kavuşmak için bir çözüm buluyor.
    [ 21.45 / ATV ]

    Ömer Seyfettin'den bir 'Ermeni meselesi' hikayesi
    Ömer Seyfettin'in hikayelerinden filme alınan öykülerden oluşan dizi Ömer Seyfettin Hikayeleri'nin Velinimet-Uçurumun Kenarında adlı bölümünde, 1915'te Ermeni Komiteleri kapatılarak yöneticilerinden 2 bin 345 kişi tutuklanmıştır. Ne var ki, Başpiskopos Kevork'un Amerika'ya çekmiş olduğu telgraftan güç alan, sömürgeci devletler olayı 'katliam' diye göstermiş, dünya gözünde bir bulanmaya sebep olmuştur. Ayrıca, Ömer Seyfettin Besim Bey'in köşkünde hiç de huzurlu değildir.
    [ 22.00 / TRT 2 ]

    Kanlı Düğün'de silah patlıyor, kan akıyor!
    Zafer Ergin, Arsen Gürzap ve Seda Akman'ın rol aldığı Kanlı Düğün'de, İlker dizlerinin üzerine çöker. Güven fırlar yerinden Orhan'a doğru ve Orhan'ın az önce attığı silahı kapar yerden ve Orhan'a ateş eder. Şimdi Orhan da İlker de yerdedir. Olan biteni öğrenen Cemal kendini kaybeder. Cemal şimdi hem Orhan'ı hem de Leyla'yı bulacak ve oğlunun intikamını alacaktır. Leyla'nın ise kendini öldürmek dışında şansı yoktur.
    [ 22.00 / SHOW TV ]
    18 Ekim 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED