AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Fener hedefe kitlendi

Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke maçı öncesi tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Fenerbahçe, Alman ekibini orta sahada durdurup ardından sonuca gitmeye çalışacak.

ANAHTAR ANELKA'DA

FENERBAHÇE, Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile yarın yapacağı kritik maça kilitlendi. Kadıköy'deki maçta tüm planlarını galibiyet üzerine yapan sarı-lacivertliler, Alman ekibini orta sahada durdurup ardından sonuca gitmeye çalışacak. Schalke maçında Appiah, Alex ve Anelka gibi yıldız futbolcular Fenerbahçe'nin kozu olacak. Özellikle Anelka serbest oynayarak, çabukluğu ve driplingleriyle Schalke savunmasında açıklar arayıp sonuca gitmeye çalışacak.

KADIKÖY'DE İŞ BİTİRİLECEK

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde bir üst tura yükselme açısından maçın büyük önem taşıdığını vurgulayan Daum, yarınki maçta sahadan galibiyetle ayrılmaları halinde şanslarının yüzde 51 olacağını kaydetti. Rakibin etkili ofansif oyuncuları bulunduğuna dikkat çeken Alman teknik adam, savunmada görev vereceği oyunculara da bu konuda hata yapmamaları konusunda sık sık uyarılarda bulunuyor. Daum, takımı 2 gün önceden kampa alarak bu zorlu maça hazırlamaya çalışıyor.

  • AHMET BIYIKLI

    'İstanbul'da kazanırız'

    Schalke'nin milli futbolcusu Hamit Altıntop, Milan'a karşı oynadıkları futbolu tekrarlamaları halinde İstanbul'da galip geleceklerini söyledi. Kicker'e konuşan Hamit, F.Bahçe'nin Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu belirtti. G.Saray ve F.Bahçe'yi düşünmediğini belirten Hamit, "Ama günün birinde İstanbul benim için ilginç olabilir'' dedi. Schalke'nin golcüsü Kuranyi, stattaki atmosferden kurtulabilmek için iyi konsantre olacaklarını söyledi.

    Schalke maçı Alain Hamer'in

    F.BAHÇE-Schalke 04 maçını, Lüksemburglu Alain Hamer yönetecek. Hamer'in yardımcılıklarını Lüksemburglu Francis Crelo ve Fransa Futbol Fededarasyonu'ndan Jean-Philippe Izzo yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fransız Stephane Lannoy.

    Futbolculara 30 bin dolar prim

    Schalke maçı F.Bahçe'nin Devler Ligi'ndeki iddiasını devam ettirme açısından büyük önem taşırken yönetim de zorlu maç öncesi verilecek primi belirledi. Yarınki maç kazanılırsa futbolculara 30 bin dolar prim verilecek.

    Kicker'in gözdesi Brezilyalı Alex

    Alman spor dergisi Kicker, "Gözde Alex'' başlığı ile verdiği haberde, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza'nın takımın tartışmasız yıldızı olduğunu yazdı. Haberde Alex'in geçen sezon 22 gol attığı bildirildi.

    Şampiyonlar Ligi'nde bugün

    ŞAMPİYONLAR Ligi'nde bugün A, B, C ve D gruplarından 8 karşılaşma yapılacak. Programı şöyle: B.Münih-Juventus, R.Wien-Brugge, Ajax-Thun, S.Prag -Arsenal, Panathinaikos-Barcelona,Udinese -W.Bremen, M.United-Lille, Villarreal -Benfica

    Kutlualp, tek başına gürledi

    İSTEĞİ YERİNE GETİRDİ

    Hakan Bilal Kutlualp, F.Bahçe, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Kutluap, istifasını açıklayarak, Yıldırım'ın "Ayrıl'' isteğini yerine getirdi. Kultualp, polimiklere girip F.Bahçe'ye zarar vermemek için görevi bıraktığını açıkladı.

    BAŞKAN YILDIRIM'I SUÇLADI

    "Onurum ve şahsiyetim biat etmeye izin vermezdi" diyen Kutlualp, "Benim esas suçum (Bu transferleri başkan yaptı) demeyişimdir. Bu kulüpten ne Kutlualp'ler geçti, ne Yıldırım'lar geçti, geçecekte" dedi. Kutlualp, Yıldırım'ın medya ile sağlıklı iletişim kuramadığını belirtti.



  • 18 Ekim 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED