AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Yeni üye kavgası

Beşiktaş'ta Demiören yönetimi, 1300 yeni üye kaydedip, kongreye hazırlık için aidatlarını da yatırdı. Ayağa kalkan muhalefetten Hasan Arat, "İnsanlar satın alınıyor" derken, Erol Kaynar, "Önüne geleni üye yapıyorlar. Bu ihanettir" diye konuştu.

Siyah-beyazlı kulüp, kötü sonuçlar ve teknik direktör bilmecesinden sonra bu kez yeni üye kaydedilmesi olayıyla çalkalanıyor. Olağanüstü kongre tartışmalarının yaşandığı kulüpte, Yıldırım Demirören yönetiminin bunun için gizli hazırlık yaptığı iddia ediliyor. Demirören'in geçen yıldan bu yana bin 300 kişiyi üye yaptığı belirtiliyor.

BASKIN KONGRE Mİ?

Demirören'in bu üyelerin aidatlarını da toptan yatırdığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Bunun baskın bir kongrenin işareti olabileceği ileri sürülüyor. Yönetimin bu icraatını eleştiren muhalefet liderlerinden eski başkan adayı Hasan Arat, Beşiktaş'ta artık grupçuların, sahte üyelerin var olduğunu, Beşiktaş'ın artık Beşiktaşlılar'ı seçmediğini söyledi.

'TİCARETİNİ YAPIYORLAR'

Arat, yeni üye sayısının bin 700'ü bulduğunu söylerken, "Muhtarlardan adam toplanıyor. Bu işin ticareti yapılıyor . Şeref tribününe bakın kimler kulübü temsil ediyor. İnsanlar satın alınıyor" diye konuştu. Eski başkan adaylarından Erol Kaynar da, "Önüne geleni üye yaparak koltuk sağlamlaştırmak ihanettir" dedi.

Dev Kartallar sahaya!

Beşiktaş'ta, önemli isimlerin oluşturacağı güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak üzere hazırlık yapılıyor. Mevcut yönetim ve muhalefet dışında, sözü geçen kongre üyeleri ve İhsan Kalkavan'ın öncülük ettiği grup, aralarında Rahmi Koç, Yalçın, Ali Sabancı, Turgay Ciner, Hüsnü Özyeğin ve Nevzat Demir gibi isimleri kulüp yönetimine getirmek amacıyla girişimlerde bulunuyor. İhsan Kalkavan, bu yöndeki hazırlıkları net biçimde dile getirmezken, başkan adaylığı ile ilgili soruyu, "Çok güçlü, herkesin kabul edebileceği bir listemiz var" diye yanıtladı. Kalkavan ve arkadaşları, düşündükleri isimlerin yarısını bile yönetime girmeye ikna etmeleri halinde kulübün olağanüstü güçleneceğini ve kongreyi de rahat kazanacağını dile getiriyor.

  • FUAT GUGULOĞLU

    Ve Tigana ikna edildi

    Beşiktaş, teknik direktör sorununu Fransız teknik adamla anlaşarak çözdü. Yönetim 7 aylık anlaşmaya vardığı Tigana ile pazartesi günü İstanbul'da son kez masaya oturacak. Beşiktaş, teknik direktör sorununu Jean Tigana ile çözdü. Siyah-beyazlılar, Fransız hocayla 7 aylık+2 yıllık opsiyonlu 700 bin avroya anlaşma sağladı. Sezon bitiminde memnun kalınması halinde sözleşme devam edecek ve Tigana yıllık 1 milyon 250 bin avro ücret alacak. İtalya'nın güvenilir internet sitelerinden "calciomertaco.com", söz konusu gelişmeyi dün akşam saatlerinde "Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Tigana" başlıklı bir haberle duyurdu. Daha önce Fulham ve Monaco gibi takımlarda da görev yapan Fransız teknik adamın pazartesi günü Beşiktaşlı yetkililerle görüşmek üzere İstanbul'a geleceği duyuruldu.



  • 29 Ekim 2005
    Cumartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED