AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Ülkemizde okumak istiyoruz
Başörtülü olmaları nedeniyle eğitimlerine Bosna-Hersek'de devam etmek zorunda kalan Münire Ayvacı ve Bedia Tanok, Türkiye'de ailelerinin yanında okumak istediklerini belirterek, "Neden Bosna'dayız" diye soruyorlar

Özürlü kıza tecavüz eden görevli mahkeme kararıyla işe dönüyor
Malatya'daki şiddet skandalı, devlet personel sisteminin çarpıklığını da ortaya çıkardı. Şiddet ve tecavüz sorumluları memuriyetten atılamıyor. Defalarca açığa alınan yöneticiler bile idare mahkemesi kararıyla geri dönüyor.

'İnsanın evi gibisi yok'
Hepsi de yuvada kalmıştı. Yasin Salman: O görüntüleri cesaret edip izleyemedim. Kader Efe: Evde olmaktan çok mutluyum. Burcu Tatar: İnsanın evi gibisi yok. Bacağımı kırdılar, anlatmadım.

Yolsuzluk iddialarına karşı YÖK kalkan oldu
Son yıllarda rektörlerin isimleri sık sık yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarında yer aldı. Ancak soruşturmaları hep YÖK kendi içinde yaptı ve ya hiç sonuçlanmadı ya da sonuçları açıklanmadı. Bir rektör tutuklanınca da YÖK ayağa kalktı.

Aşkın'a ilk dâvâ 'tarihi eser'den

İstanbul'u uçuracağım
İstanbul'u bir ticaret ve finans merkezi yapacağız ama sermayemiz yeterli değil. Kore ve Seul yabancı sermayeyle gelişti. Dubai şirketi yatırımın 5 milyar doları da geçeceğini söylüyor. Yatırımların sinerjisi İstanbul'u uçuracak.

Suikast sanığını eski MHP'linin kızı savundu
Başbakan'a suikast girişimi davası sanığının yargılandığı duruşma kamu güvenliği açısından gizli yapıldı. Bağdat'ı MHP'den atılan Ali Güngör'ün kızının savunması dikkat çekti

'Kuş gribi' dediler 600 kazı kestiler
Kars'ta, kuş gribi söylentisi fıkraları aratmayacak olaylara sebep oldu. Köylüler, teslim etmek yerine yemeyi tercih edince 600'e yakın kazı kesti

Mezarda bile kazanıyorlar
Hayatta olmayanbazı ünlüler, milyon dolarlar kazanmaya devam ediyor. Forbes dergisine göre, geçen yıl 45 milyon dolarlık gelirle en fazla para kazanan isim Elvis Presley oldu.

Bu gece saatinizi geri almayı unutmayın

Doğalgazda sıcak fırsatlar
İGDAŞ, 31 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceği "Doğalgazda sıcak kampanya" çerçevesinde, abonelik için taksitli seçenekler sunarken, 200 kişiye 1 yıl boyunca bedava dogalgaz kullanma imkanı tanıyacak.

Zeytinburnu'nda tramvay çalışması

Yalnız bırakmadılar
Girdiği şeker komasından çıkamayarak yahayatını kaybeden 'Gazinocular Kralı' Fahrettin Aslan'ı son yolculuğunda meşhur ettiği assolistleri yalnız bırakmadı

Meclis'te muhalefetin 'satılmışlar' kavgası

'Sinemadaki yıllar benim imtihanımdı'
Yaşadığı hastalığı maneviyatla yendiğini dile getiren Türk sinemasının ünlü similerinden Necla Nazır, ilk kez başörtülü olarak röportaj verdi.

Kısa kısa..



29 Ekim 2005
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED