AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

E K O N O M İ
Orkide İzmir Fuarı'nda

Orkide markalı ürünleriyle sıvı yağ pazarının yüzde 15'ini elinde bulunduran Küçükbay Yağ ve Deterjan Sanayi A.Ş., bu yıl 74. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda geniş ürün yelpazesini sergiliyor. Standı gezenlere Orkide yağlarıyla hazırlanan lokma ikram ediliyor. Küçükbay A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Kaya Büker, "Sıvı yağın ardından Orkide İdeal markasıyla hidrojen içermeyen margarinle sağlıklı ürünler sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Okulun yolu Metro Cash & Carry'den 'ten geçiyor

Okul alışverişinin başladığı Eylül ayında Metro Cash & Carry mağazalarında velileri ve çocukları binlerce ürün ve büyük sürprizler bekliyor. Metro C&C mağazalarında 1,99 YTL'den başlayan okul çantaları, 9,99 YTL'den başlayan okul ayakkabıları, 5,90 YTL'den başlayan eşofmanlar ayrıca okul kıyafetleri, bilgisayarlar, yazıcılar, kreş ve anaokulları için özel eğitici oyuncaklardan oluşan binlerce ürün öğrenci ve velileri bekliyor.

GPRS teknolojili masaüstü terminali

Mobil terminallerden sonra artık Yapı Kredi bünyesindeki Masaüstü POS terminallerinde de, sabit bir hatta ihtiyaç duymadan Turkcell sim kartı ile GPRS teknolojisini kullanarak çok düşük maliyetlerle işlem yapılabiliyor.

Katerina'da yardımı DHL koordine etti

DHL, afetten etkilenen bölgelere destek vermek amacıyla Baton Rouge Metropolitan Havaalanı'na hizmet veren ilk ekpres taşımacılık şirketi oldu

Koçbank, yılın bankası oldu

Dünya bankacılığının en önde gelen dergilerinden The Banker, Türkiye'den Koçbank'ı son 1 yıllık performansı nedeniyle 2005 yılı için "Yılın Bankası" olarak seçti. Dergi, Koçbank'ı yılın bankası seçmesinin gerekçelerini, Yapı Kredi Bankası'nı satın alması olarak özetledi.

Motif'ten bayanlara sonbahar kıyafetleri

Motif Triko koleksiyonuna kattığı genç markası Moti ile her yaştan bayanlar için bu sonbaharda iddialı bir koleksiyon hazırladı. Ürünler büyük alışveriş merkezlerinde müşterinin beğenisine sunuldu.

İpragaz 44 yılda 12,7 milyon ton LPG sattı

Türkiye'nin ilk LPG şirketi olan İpragaz, 44 yılda 6 milyar dolar ciro üretti ve ülkeye 454 milyon dolarlık yatırım yaptı. Bugüne kadar sattığı tüm tüplerle dünyanın çevresi 10 defa tüplerle sarılıyor.

Cornelia Otel 2. kez listede

Cornelia De Luxe Resort, 3. yılında ikinci kez TUI'nin "Dünyanın En İyi 100 Oteli" listesine girerek önemli bir başarıya imza attı. Tatil turizminin Türkiye'de ki önemli adreslerinden Antalya-Belek'de yer alan Cornelia Otel, yılın 12 ayı bölgeyi hareketli tutacak Kongre Turizmi'nin de öncülüğünü yapıyor.



11 Eylül 2005
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED