AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
FENER BİR ESTİ YETTİ

Muhteşem seyircisinin desteğini de arkasına alan Fenerbahçe, 21'de Tita'nın golüyle geriye düştü. Alex, 38'de beraberliği, Aurelio 44'te galibiyeti getirdi.
Yüksek tempoda geçen ikinci yarıda iki ekipte pozisyon yakaladı. Ancak forvetler beceriksizdi. Fenerbahçe, aldığı 3 puanla Milan maçı öncesi moral buldu.

KADIKÖY'DE FUTBOL ŞOV

Samsun maçıyla başlayan Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki futbol şovu dün gece Ankaraspor ile devam etti. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'ndeki Milan maçı öncesi son ciddi sınav niteliği taşıyan maçta Ankaraspor'u 2-1 yenip moral buldu. Mükemmel bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe, 1-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-1 kazanarak üst üste 3 galibiyetini aldı.

HAKEM PENALTIYI ES GEÇTİ

Tita'nın 21. dakikadaki şok golüyle geriye düşen Fenerbahçe, 38'de Alex'in golüyle eşitliği yakaladı. Aurelio'nun 44. dakikada nefis golü F.Bahçe'yi öne geçirdi: 2-1. Mükemmel bir futbol ortaya koyan Anelka'nın 28. dakikada ceza sahası içinde düşürülmesine hakem devam kararı verdi.

Golde tek hatalı benim

Kaleci Volkan, golde hatalı olduğunu kabul ederken, "Aşırı güven hata yapmama neden oluyor" dedi. Rüştü de yedek kalmaktan gocunmayacağını belirtti.

GOLÜ KIZI MARAYLA'YA ARMAĞAN ETTİ

Aurelio, Ankaraspor karşısında güzel futbolunu attığı muhteşem golle süsledi. Brezilyalı oyuncu, gol sevincini kızı Marayla'nın adını dövme ile işlettiği kolunu göstererek işte böyle yaşadı. Marayla kelimesi Portekizce'de iyi dans eden anlamına geliyor.

Yorgunluğu düşünen kim!

Fenerbahçe dünkü maçı çıktığı onbirle tamamladı. Daum'un futbolcularının milli maç yorgunu olmasına ve salı günü Milan'la zor bir karşılaşmaya çıkacak olmalarına aldırmaksızın hiç oyuncu değişikliği yapmaması şaşkınlıkla karşılandı. Alman hocanın bu tutumu nedeniyle bazı futbolcuların maçın son bölümünde oyundan düştükleri gözlendi

Selçuk'a ayakta alkış

Geçtiğimiz sezon taraftarın protestosuna uğrayan Selçuk Şahin, giderek yükselen performansıyla artık alkış alıyor. Genç oyuncu dün de sahayı ayakta alkışlarla terketti. Selçuk 8 top kazanıp, 62 de isabetli pas attı.

Milan 3-1 kazandı

Fenerbahçe'nin salı günü Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Milan, Seri A'da Siana'yı 3-1 mağlup etti. San Siro'da oynan maçta Milan'ın golleri Ambrosini, Shevchenko ve Kaka'dan geldi. Öte yandan, Milan maçı biletlerinin satışına, bugünden itibaren statta VIP girişinde devam edileceği açıklandı.

Sürprize hazır olun!

TEKNİK direktör Daum, Ankaraspor karşısında, ilk yarı boyunca bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını söylerken, salı günü karşılaşacakları Milan'a da mesaj yolladı. Alman hoca, "İtalya'da sırf defans yapıp Allah'ın yardım etmesini beklemeyeceğiz. Orada sürpriz yapabiliriz" diye konuştu.

Bazı oyuncularının gol pozisyonlarında bencillik yapıp, uygun durumdaki arkadaşlarına pas vermediğinden yakınan Daum, bu konuda isim vermezken, "Ağır oynadığımız eleştirileri vardı. Gördük ki dikine ve hızlı da oynayabiliyoruz. Ama daha iyi yardımlaşmalıyız" dedi.



11 Eylül 2005
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED