T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 1 AĞUSTOS 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekranlar stara doymadı

Ekranlardaki star yarışmaları furyası Oryantal Star programıyla devam ediyor. ATV'de yayınlanan Oryantal Star yarışması, yarışmacıların kıyafetleri yüzünden izleyicilerden tepki almaya başladı bile

Ekranlarda bir star yarışmasıdır aldı başını gidiyor. İlk önce Pop Star'la başlayan yolculuk en son Oryantal Star olarak çıktı karşımıza. Türkücü arayan Anadolu Ateşi, şarkıcı arayan Popstar, Star Avı, dansçı arayan Benimle Dans Eder misin?, Dansa Var mısın? programları şikayet edenler olsa da yine ratinglerde iyi sonuçlar aldı. İçeriğiyle Türk aile yapısına uygun olmayan çoğu program her nedense şikayetlere rağmen bir türlü yayından kaldırılmadı.

ŞİKAYETLER KIYAFETLERE

Bu programlardan biri de şimdilerde yayınlanan yarışmacıların kıyafetleriyle tartışma yaratan Oryantal Star. Sunuculuğunu Ebru Akel ve Jess Molho'nun yaptığı programda dansöz Tanyeli ve şarkıcı Kibariye jüri üyesi. Yayınlanmaya devam eden Oryantal Star tüm eleştirilere rağmen ilk yayınlandığı gün AB grubunda 27.00, toplamda ise 20.40'lık izlenme payına ulaşabildi. Yarışmacıların açık dansöz kıyafetleriyle ekranda boy gösterdiği program RTÜK'e şikayet edilen programlar arasında. Katılan yarışmacıların kimi ailesine başkaldırıp gelmiş, kimisi ise istemediği bir meslekten kaçış yolunu dansta keşfet-tiğine inanmış kişilerden oluşuyor. Danslarını sergileyen yarışmacılar, sadece dansın yetmeyeceğini düşünerek başlıyorlar yaşlı gözlerle jüriye özel hayatlarını anlatmaya. Elemelere ailesinin izni olmadan gelen çoğu yarışmacı Oryantal Star olabilmek için adeta jüri üyelerine yalvarıyorlar. Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam eden programı izlemek istemeyen izleyiciler RTÜK'ün telefonlarını susturmuyor. RTÜK'ten ise şimdiye kadar program hakkında bir açıklama gelmedi.

BİR BU EKSİKTİ

Ekranlarda şarkıcı, türkücü, dansçıdan sonra şimdi de süper lady seçiliyor. ATV'de yayınlanmaya başlayacak programda 18 yarışmacı kıza konuşmaları, genel kültürleri, toplum içindeki davranışları, sanatsal dans, müzik gibi özel yetenekleri, giyim kuşamları, giysi, takı, saç, makyaj seçimleri, sportif yetenekleri, yemek kültürleri öğretilecek. Bir bu eksikti dedirten programdan sonra izleyiciler sırada hangi programın olacağını ise merakla bekliyor.

  • AYSEL YAŞA


    İyilik harekatı Ortadoğu'da

    İbrahim Uğurlu ve Uğur Arslan'ın sunduğu Deniz Feneri ekibi Filistin için yardım kampanyası başlatıyor. Bir milyon dolarlık nakid yardım için düğmeye basan Deniz Feneri, bölgedeki son durumu ve yapılan yardım çalışmalarını bu akşam ekrana getiriyor. Ayrıca Lübnan'a giden ekip burada yapılan çalışmaları ve bölgedeki son durumu izleyenlere ulaştırıyor. Deniz Feneri Türkiye'deki yardım çalışmalarına da devam ediyor. Aydın'da arabaların ulaşamadığı, eşeklerle dağıtımın yapıldığı Bekirler köyünde gıda, kırtasiye ve oyuncak dağıtımı yapılacak olan programda ayrıca sağlık şikayetleri bulunanlar için ise sağlık taraması gerçekleştiriliyor. Programın ikinci durağı ise Nevşehir. Deniz Feneri ilk eşinden ayrılan, ikinci eşini kaybeden Ayşe Dörmer ve çocuklarına ev almak için çalışmalar başlatıyor. Ayrıca Deniz Feneri'nin Makedonya'da yaptırdığı okulun açılışı da bu akşam ekrana geliyor.
    KANAL 7 / 23.15


    LEZZET AVCISI
    Alan köyünün en güzel yemeği

    İrfan Kangı'nın sunduğu programda bugün, Alan köyünün en güzel yemeği aranıyor. İrfan Kangı'nın yolu bu kez de Balıkesir Bigadiç'e bağlı Alan köyüne düşüyor. Lezzet Avcısı yeşillik ve tabiatın iç içe olduğu köyde hormonsuz Yediveren çileğinden tadıyor, karşı köyden gelen lezzetçilerle beraber davul zurna eşliğinde oynuyor.
    SAMANYOLU / 15.20


    FIRTINA
    Ramazan intikam almaya kararlı

    Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım'ın rol aldığı dizide Ali ile Ramazan kapışıyor. Hasan'ın peşinden köye gelen Tamara, Ali'nin başına dert oluyor. Ramazan intikam için Dursun'un kumar borçlarını alıyor. Zeynep Ali'yi, Dursun'un borç senetlerinden kurtarmaya çalışıyor.
    KANAL D / 22.30


    ANADOLUDAN GELDİK
    Türkülerle Bengi Bağlama Üçlüsü

    Sümer Ezgü'nün sunduğu programda Anadolu türküleri ve onların hikayeleri yer alıyor. Programın bu akşamki konukları, başarılı bağlama ustaları Bengi Bağlama Üçlüsü ve oyunculuktan sonra "Albüm" isimli çalışmasıyla müzik dünyasına da adım atan Toprak Sergen.
    TV 8 / 21.00


    Yürekte Sızı
    Yıllar önce ağanın sevdiği kıza âşık olan ağabeyinin öldürülmesinden sonra kendini dağlara vuran Turan, bir gün ormanda ağa kızı Gönül'ü görür. Gönül bu gence âşık olur ancak bir süre genç kız ölür ve Turan, kendini yine dağlara vurur.
    Yön: Uğur Aydedim Oyuncular: Gökhan Ünal, Duygu Şen, Mersinli İsmail, Ali Rıza Soydan, Birgül Ulusoy Türü: Dram
    KANAL 7 / 13.30

    Devasa Balık
    Louis Aubiard dinî fotoğraflar çekerek kıt kanaat geçinen bir adamdır. Birgün İsa'yı canlandıracak bir model bulması gerekir. Louis kendini bir anda bir seslendirme stüdyosunda bulur ve başına gelecek bir dizi ilginç ve hareketli olayın fitilini yakmış olur.
    Orj Adı: Favour, The Watch And The Very Big Fish Yön: Ben Lewin Oyn : Bob Hoskins, Jeff Goldblum, Natasha Richardson CNBC - e / 22.00

    Kill Bill 2
    Gelin eski takım arkadaşlarından intikam almaya devam ediyor. Önce Budd'ı, devamında Elle'i ve en son olarak da asıl hedefi olan ekip lideri Bill'i öldürmeye karar verir ama işler planlandığı gibi gitmeyince yine kendisi hedef haline gelir.
    Orijinal Adı: Kill Bill 2 Yön: Quentin Tarantin Oyn: Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah, Michael Madsen
    SHOW / 22.15

    Büyük Ceza
    Alfa Birimi, ABD için faaliyet gösteren bir kuruluştur. Dünyada dengelerin değişmesi nedeniyle ortadan kaldırılacak olan Alfa Birimi, terörist saldırı düzenlemeye başlar. Deliller ise, saldırıları araştıran bir gazeteciyi Alfa'ya götürür.
    Orijinal Adı: Supreme Sanction Yön: John Terlesky Oyn: Michael Madsen, Kristy Swanson, David Dukes, Ron Perlman
    TV 8 / 22.30

    Çete
    Gerçek bir hikayeden filme aktarılan filmde, 2. Dünya Savaşı sırasında ortaya çıkan bir gangster çetesi anlatılıyor. Savaşa bir başka açıdan bakmaya çalışan film Alain Delon hayranları için kaçırılmayacak türden, oldukça başarılı olan bir yapım.
    Orijinal Adı: Le Gang Yön: Jacques Deray Oyn: Alain Delon, Laura Betti Türü: Dram
    TRT 1 / 01.00


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi