T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S O N   D A K İ K A 9 AĞUSTOS 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Gül, Suudi Dışişleri Bakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Suud El Faysal bir araya geldi.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Suud El Faysal, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti.

Kalabalık bir heyetle Türkiye'ye gelen Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El Suud görüşmelerini sürdürürken, Kral Abdullah ile birlikte seyahat eden diğer Suudi yetkililer de Ankara'da temaslarda bulunuyor.

Kral Abdullah ile birlikte Ankara'ya gelen Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Suud El Faysal, Abdullah Gül ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı Konutu'nda gerçekleşen görüşmede iki bakan, ikili ilişkiler ve bölgesel konuları ele aldı. Görüşme sonrasında basına herhangi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan Suudi meslektaşı ile görüşen Dışişleri Bakanı Gül'ün, Kral Abdullah ile birlikte İstanbul'a gideceği bildirildi.

  • ANKARA (ANKA)

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi