T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 9 AĞUSTOS 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Gece renginde şarkılar

Reyting listelerinde ilk sıralarda seyreden Sarı Sıcak'ın bu akşamki konsepti gece renginde şarkılar. Kaliteli müzik programının tüm Türkiye tarafından izlendiğini kanıtlayan programa, İzel ve Gülay konuk oluyor

Şarkılara, türkülere kendine özgü yorumuyla ayrı bir renk katan Ferhat Göçer ile klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin ev sahipliği yaptığı Sarı Sıcak, müzikseverlere farklı duygular sunmaya devam ediyor. Klasik şov programlarından farklı olarak konuk odaklı değil müzik odaklı bir anlayışla gerçekleşti-rilen program, her hafta değişen konsepti ve konuklarıyla izleyicilere keyifli bir akşam sunuyor. Altı haftadır devam eden program, reyting listelerinde de ilk sıralarda. İlk haftalardan itibaren reyting listesinde AB grubunda ilk 10'de yer alan ve geçtiğimiz hafta Volkan Konak ile Bengü'nün katıldığı bölümle birinciliğe yükselen program, son üç haftadır bu grupta ilk sıraları kimseye kaptırmıyor.

ANA KUCAĞINDA ASKER OCAĞINDA GECELER

Program diğer taraftan tüm izleyici grubunda da hızla yükseliyor. İlk haftalarda tüm izleyici grubunda 26., 20. ve 12. olan Sarı Sıcak, son haftalarda ilk 5'lerde seyrederek, kaliteli bir müzik programının tüm Türkiye tarafından izleneceğini kanıtlıyor. Tüm izleyicilerde geçtiğimiz hafta 2. olan programın bu akşamki konukları duygu yüklü melodilerin beğenilen sesi Gülay ile ünlü pop müzik sanatçısı İzel oluyor. İkili sevilen şarkılarını izleyenler için yorumluyor. Programda bu hafta gece renginde şarkılar söyleniyor. İzel ve Gülay konuk oldukları Sarı Sıcak adlı programda, ana kucağında, asker ocağında yalnız, hüzünlü geceleri anlatan şarkılar seslendiriyor.
ATV / 22.00


Savaşta müziğin tarafını tutmak

Macar sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Istvan Szabo'nun yönetmenliğini üstlendiği Taraf Tutmak bu akşam CNBC-e'de ekrana getiriliyor.

Totoliter bir rejimde sanatını icra etmeye çalışan bir müzisyenin hayatını anlatan filmde, Harvey Keitel başrolü üstleniyor. Filmin konusu kısaca şöyle; İkinci Dünya Savaşı'nın ardından Amerikan otoriteleri, Nazi ideolojisinin kalıntılarından kurtulmak için, savaş sırasında Almanya'da kalmayı tercih eden sanatçı ve bürokratları kapsayan soruşturma başlatmıştır. Hakkında soruşturma açılan kişilerden biri de Berlin Flarmoni Orkestrası'nın şefi Wilhelm Furtwengler'dir. Furtwengler'in Nazi Partisi'yle olan ilişkisini araştırmak üzere Albay Steve Arnold görevlendirilir. Küçük bir ekip kurarak soruşturmayı başlatan Arnold, Berlin'e gider ve burada hiçbirşeyin aslında göründüğü gibi olmadığını anlar.

TARAF TUTMAK
Orj Adı: Taking Sides, Yön; Istvan Szabo, Oyn: Harvey Keitel, Stellan Skarsgard CNBC -e / 22.00


Şebnem Kısaparmak Türkü'yü ağırlıyor

Şebnem Kısaparmak'ın sunduğu Paylaştıkça tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Halk müziğinin genç sanatçılarından Türkü'nün konuk olduğu programda neşeli dakikalar izleyenleri bekliyor. Türkü'nün yorumuyla güzel halk müziği eserleri Paylaştıkça'da izleyenlerini bekliyor. Şeb-nem Kısaparmak sohbeti ve şiirleriyle programı renklendirirken, hasret yüklü, duygu dolu mektup- lar da programda okunuyor.
KANAL 7 / 16.30


Akciğer kanseri hakkında herşey

Arzu Erdoğral'ın sunduğu Çay Saati'nin bugünki konuğu Akciğer Kanseri ve Bronkoloji Derneği doktorlarından Uzman Güler Karaağaç. Karaağaç programda, gelişmiş ülke-lerde akciğer kanserinde hangi tedavi yöntemleri uygulanıyor, lazer tedavisi ve girişimsel bronkoskopı tedavisi kanser tedavisinde ne kadar etkili gibi kanserle ilgili akıllara takılan pekçok soruyu cevaplıyor. HİLAL TV / 15.30


Galata Mevlevihanesi ziyaret ediliyor

Ahmet Yeşiltepe'nin sunduğu Müze Ziyaretçisi'nin bu haftaki bölümünde 515 yıllık bir dergah, haftada üç gün sema gösterilerinin yapıldığı Galata Mevlevihanesi Müzesi ziyaret ediliyor. Programda Mevlana Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Abdülhamit Çakmut ve sanat tarihçisi Hüseyin Avni Dilbaz'la birlikte mevlevihane geziliyor. Mevlevi dedesi Çakmut sema ayinini detaylarıyla anlatıyor.
NTV / 21.45


KIZ BABASI
Davetsiz misafir Recep'i çileden çıkarıyor

Selçuk Yöntem ve Tatyana Tsvikeviç'in rol aldığı dizide Recep'in Amerikalı bir anneden olan kızı Zeynep Tina, Türkiye'ye geliyor. Ancak, Zeynep Amerika'dan yanında Jef'i getiriyor. Kızının Jef'le evleneceğini anlayan Recep sinirleniyor.
SHOW / 22.30


DENİZDE HAYAT
Ege koylarında keyifli sohbetler

Gani Müjde'nin sunumuyla ekrana gelen programa TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve oyuncu Özge Özberk konuk oluyor. Gani Müjde konukları ile Ege koylarını geziyor, mekanları tanıtıyor, sohbet ediyor, eşsiz doğa manzarası ve deniz keyfini birlikte ekrana getiriyor.
NTV/ 21.00


BEŞİNCİ BOYUT
Kayınvalidesi için fedakarlık yapan gelin

Hasan Kıraç'ın yönettiği dizide askerden izne gelen Samet'in annesi, oğlunu eşi Pınar'dan kıskanmaktadır. Bu arada Samet'in annesine acilen ilik nakli yapılması gerekir. Test sonuçları olumlu çıkan Pınar hamile olduğu için bebeğini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır, karar vermekte zorlanır.
SAMANYOLU / 21.30


Süt Kardeşler
Şaban ile Ramazan asker arkadaşlarıdır. Terhis olup İstanbul'a geldiklerinde Şaban'ın yıllardır görmediği süt annesi onu evine davet eder. Ramazan resmini gördüğü süt kardeş Hafize'ye âşık olduğundan birbirlerinin yerine geçerler.
Yön: Ertem Eğilmez Oyn: Kemal Sunal, Hale Soygazi, Halit Akçatepe, Adile Naşit-Ayşen Guruda Türü: Komedi
STAR / 20.00

Kırık Ok
Askeri pilot olan Vic ve Riley, gizli bir görev üstlenirler. Görevleri B-3 Stealth bombardıman uçağıyla ile yapacakları deneme uçuşunda, iki nükleer savaş başlığını taşımaktır. Normal başlayan uçuş, maceraları beraberinde getirir.
Orijinal Adı: Broken Arrow Yön: John Woo Oyn: John Travolta, Christian Slater, Samantha Mathes, Delroy Lindo
KANAL 7 / 20.00

Son Yapımcı
Elinde iyi bir senaryo olan fakat filmi destekleyecek kimseyi bulamayan Sonny Wexler, gereken 50.000 doları bulmak için çareler aramaya başlar. Sonny, tüm varlığını son bir filme yatırmak ve en iyi eseri olacak bu filmle anılmak ister.
Orijinal Adı:The Last Producer Yön: Burt Reynolds Oyn: Burt Reynolds, Lauren Holly, Benjamin Bratt, Angie Dickinson
TV 8 / 21.00

Saklı Seçilmişler 2
Masum bir üniversite öğrencisi Ryan Sommers artık bir Saklı Seçilmiş'tir. Grubun hiçbir sırrına ve hiçbir üyesine ihanet etmeyecektir. Ancak Ryan Saklı Seçilmişler'in önemli bir üyesinin işlediği bir cinayete tanık olur ve gerçeğe yaklaştıkça hayatının tehlikeye girdiğini fark eder.
Orijinal Adı: Skulls 2 Yön: Joe Chappelle Oyn: Robin Dunne, Ashley Cafagna Tesoro, Nathan West Türü: Macera
SHOW / 00.30

Lucie Aubrac
Raymond Samuel, karısı Lucie ile 1943'te nazilere karşı bir direniş hareketine katılır. Bir süre sonra Raymond direnişçilerinden Jean Moulin ile birlikte yakalanır ve idama mahkum edilir. Âşık olan Lucie, her ne pahasına olursa olsun Raymond'u, kurtarmaya kararlıdır.
Orijinal Adı: Lucie Aubrac Yön: Claude Berri Oyn: Carole Boquet, Daniel Auteuil
TRT 1 / 00.45


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi