T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 12 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
David Beckham'a milli forma yok

İngiltere Milli Takımı'nın Yunanistan ile gelecek hafta yapacağı maç kadrosuna David Beckham alınmadı. Teknik direktör Steve McLaren'in 31 yaşındaki yıldızı kadroya çağırmaması, Ada basınında Beckham'ın 'Milli' kariyerinin bitme aşamasına geldiği olarak yorumlandı. Önceki gün de Milli Takım kaptanlığına Terry getirilmişti. Bu arada Portsmouth, 34 kez milli olan Manchester City'den kaleci David James'i transfer etti.


Rafael Nadal'dan erken veda

Geçtiğimiz yıl Toronto Açık'ta zafere ulaşan Rafael Nadal, bu defa hayal kırıklığı yaşadı. 2. turda Tomas Berdych'e 1-6, 6-3 ve 2-6'lık setler sonunda 2-1 yenilerek turnuvaya erken veda etti. 1 numaralı seri başı Roger Federer ise zorlanmasına karşın Rus Tursunov'u 6-3, 5-7 ve 6-0'lık setler sonucu 2-1'le geçerek üçüncü tura yükselmeyi başardı.


'Capello ile idman terör devri gibiydi'

Takımı mahkeme kararıyla ikinci lige düşürülmesine rağmen takımdan ayrılmayacağını açıklayan Juventus'un yıldız oyuncusu Alessandro Del Piero eski teknik direktörü Fabio Capello'yu eleştirdi. İtalyan yıldız, takımın eski teknik direktörü Fabio Capello Capello ile çalışmanın zor olduğunu belirten Del Piero, "Capello'yla geçen iki sezon çok zordu. Ancak şimdi, yeniden ve büyük bir aşkla futbol oynamaya başlayabilirim. Capello'yla yapılan antrenmanlar terör devri gibiydi. Ancak Deschamps, mükemmel bir arkadaş ve harika bir hoca" dedi.


Sergen'li E.Şekerspor K.Gümrük'ü ağırlıyor

İkinci Futbol Ligi'nde 2006-2007 sezonu heyecanı, İddaa Lig B maçlarıyla bugün başlıyor. İddia Lig B'de bu sezon, 10'arlı 5 grupta toplam 50 takım mücadele ederken, grup maçları 10 Aralık'ta sona erecek. İkinci devre yükselme grubu müsabakaları 27-28 Ocak 2007'de başlayıp, 13 Mayıs 2007'de tamamlanacak. Klasman grubu müsabakaları ise 10-11 Şubat 2007'ta başlayacak ve 13 Mayıs 2007'de sona erecek. Lig B 1. Grupta kadrosunu Sergen, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım ve Tamer Tuna ile güçlendiren Etimesgut Şekerspor, saat 17.00'da Ostim Stadı'nda Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. 3. grupta ise Fethiyespor, aynı saatte İzmirspor'u konuk edecek.


Gökmen Yıldıran, dün Bursa'da toprağa verildi

Antrenmanda geçirdiğiö kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Elazığspor'un forvet oyuncusu Gökmen Yıldıran'ın cenazesi Bursa'da toprağa verildi. Yıldıran'ın naaşı Gazi Orhanbey Camisine kılınan cenaze namazınının ardından Orhangazi Mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine A.Gücü Başkanı Cemal Aydın, Elazığspor Başkanı Bahri Turhan ile birlikte son sayıda spor adamı katıldı.


İstanbul'da Balkan Motokros heyecanı

Balkan Motokros Şampiyonası'nın 2. ayak yarışları bugün İstanbul'da başlayacak. Çatalca Hazerfen Havaalanında özel olarak hazırlanan parkurda 2 gün sürecek şampiyonada, Türkiye'nin yanı sıra, Sırbistan, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Makedonya ve Azerbaycan'dan sporcular yarışacak. Organizasyonda Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2. ayak yarışları da yapılacak.


Voleybolda Türkiye, Slovakya'yı 3-1 yendi

Voleybol 3. Erkekler Avrupa Ligi'nde Türkiye, Hüseyin ve Volkan'nın yıldızlaştığı ilk maçında Slovakya'yı 25-22, 20-25, 25-22 ve 25-16'lük setler sonunda maçtan 3-1 galip ayrıldı. Türkiye, 2. maçını bugün TSİ 20.30'da Yunanistan ile yapacak. 20. Avrupa Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ise Milli Takım, ilk maçında İtalya'yı 89-77 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.


Boksörlerimiz finalist olabilmek için ringde

İstanbul'daki 5. Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda bugün yarı finallerde 6 Türk sporcu ringe çıkacak. Bağcılar'daki organizasyonda bugün saat 15.00'te başlayacak yarı finallerde 46 kiloda Furkan Ulaş Memiş, 50 kiloda Barış Taştan, 54 kiloda Yakup Şener, 57 kiloda Ural Karslığolu, 66 kiloda Ulus Kaya ve 70 kiloda Muratcan Buğra Öner, finalist olabilmek için mücadele edecek.


Basketbolda takımlar transferde hız kesmiyor

Basketbol 1. Lig takımları transferde hız kesmiyor. Tekelspor, G.Saray'dan Gökhan Üçoklar, D.Şafaka'dan Mehmet Kahyaoğlu ve Mersin Bld'den Emre ile kadrosunu güçlendirirken, D.Şafaka ise Beykoz'dan ABD'li Dobie'yi renklerine kattı. Bu arada bu yıl FIBA Bayanlar Avrupa Liginde oynayacak olan F.Bahçe, Alman Milli Takım oyuncusu Fröhlich ile sözleşme imzaladı.


Penaltıcı Hakan milli takımda

Lig'deki ilk resmi maçında G.Saray'a karşı kaleyi koruyan ve Necati ile Hakan Şükür'ün kullandığı penaltıları kurtaran Hakan Arıkan, Terim tarafından Milli Takım aday kadrosuna çağırıldı. Kariyerinde birçok ilki art arda yaşayan Hakan, Lüksemburg ile oynanacak özel maç için kadroya çağırıldı.


V.Manisaspor moral depoladı

Vestel Manisaspor, mangal partisi düzenledi. Mangal partisine yöneticiler ve futbolcular eşleriyle birlikte katıldı. Trabzonspor maçı için moral depoladıklarını belirten teknik direktör Ersun Yanal, "Ligin devamını sağlayacak takımların başında Trabzonspor yer almaktadır. Büyük ihtimalle bu yıl da şampiyonluk mücadelesi içinde olacaklar'' diye konuştu.


Bursaspor'da hedef 3 puan

Bursaspor Basın Sözcüsü Ahmet Genç, Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi. Genç, Bursaspor'un dört büyük kulüpten sonra en iyi transferleri yaptığını ve en güçlü kadroya sahip olduğunu kaydetti. Genç "Bizi zor bir maç bekliyor" diye konuştu.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi