T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 12 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Yerli Polis Akademisi ekrana merhaba dedi

Yerli Polis Akademisi Ah Polis Olsam yayın hayatına başladı. Oyunculardan Atilla Arcan, dizinin Polis Akademisi'nden daha matrak olacağını belirtirken, Cem Kılıç kaderlerini reytingin belirleyeceğini söylüyor

Sahte Prenses, Tutkunum Sana, Acemi Cadı gibi Hollywood'dan uyarlanan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Önceki gün ilk bölümüyle ekrana gelen Ah Polis Olsam, tıpkı Polis Akademisi gibi bir grup beceriksizin polis olma çabalarını ve bu sırada yaşananlarını konu alıyor. Dizinin ilk bölümünü düzenlenen kokteylde birlikte izleyen oyuncular, Ah Polis Osam'ın bizden birşeyleri anlatacağını aksi takdirde izleyici tarafından benimsemyeceğini belirtiyor. Yaptıkları işe güvendiklerini söyleyen oyuncular, sonucu reytinglerin göstereceğini söylüyor.

AMAÇ GELENLERİ GÖNDERMEK

Plato Film tarafından çekilen dizinin yönetmenliğini, Serseri, Köpek, Kuşdili gibi dizileri yöneten Akyoldaş üstleniyor. Hikaye, İçişleri Bakanlığı'nın halkı polisle bütünleştirmek amacıyla ortaya attığı fikirle başlıyor. İçişleri Bakanı'nı, reklam akademisyeni ve köşe yazarı olan ve ilk defa kamera karşısına geçen Ali Atıf Bir oynuyor. Bakanlığın bu fikrine Polis Okulu Müdürü hiç sıcak bakmıyor. Usta oyuncu Atilla Arcan'ın canlandırdığı bu müdür, projenin yanlışlığını ispatlamak için en olmayacak adayları okula kabul ediyor. Bu görevde ona yardımcısı Rıfat eşlik ediyor. Rıfat rolünü son yıllarda başarılı işlere imza atan Şafak Sezer üstleniyor.

POLİS AKADEMİSİ'NDEN DAHA MATRAK OLACAK

Dizide Okul Müdürünü canlanıran Atilla Arcan'ın kendisi de herkesin polis olamaya-cağına inanıyor. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen oyuncu, "Altı senedir televizyona ara vermiştim. Böyle güzel bir proje olmasını bekledim." diyor. Polis Akademisi'nden çok daha güzel ve daha matrak bir çalışma olacağını söyleyen Arcan, dizinin kışın da devam edeceğini, tepkilerin çok olumlu olduğunu dile getiriyor.

KENDİ TEŞKİLATIMIZI YANSITIRSAK DİZİ TUTAR

Dizide Hidayet isimli çok titiz biraz da muhafazakar bir İstanbul beyefendisini canlandıran Mustafa Turan, Hollywood uyarlaması dizileri pek izlemediğini şu sıralar en beğendiği dizinin Fırtına olduğunu söylüyor. Fırtına'yı seyrederken çok hayıflandığını belirten Turan, "Severek izliyorum. Olabildiğince bizden, içten ve komik. Ben de bu işte olsaydım dediğim bir proje" şeklinde konuşuyor. Turan, diziyle ilgili şunları söylüyor; "Polis teşkilatı her ülkenin kendi koşullarında var olan bir kurum. Kendi kültürümüzü yansıtırsak polis akademisinden farklı bir iş çıkar ve dizide o zaman tutar." Cem Kılıç dizide, Cenk adında, zengin bir ailenin oğlunu oynuyor. Kılıç rolünü şöyle anlatıyor; "Cenk kendisi istemiyor polis olmak. Babası zorluyor. En son bir araba daha parçalıyor. Babası da Cenk'i kulağından tutarak polis okuluna götürüyor." Fragmanlardan herkesin çok umutlu olduğunu söyleyen, Kılıç, kaderlerini reytinglerin belirleyeceğini ifade ediyor.

  • GÜLDEN TÜMER


    Herşeye Rağmen'in perde arkası

    Soner Yalçın imzalı Oradaydım'da bu akşam 1987 yılında Orhan Oğuz'un yönettiği ve Avrupa'nın en iyi filmi seçilen 'Herşeye Rağmen'in setinde yaşananlar ekrana geliyor. Filmin oyuncularından Şerif Sezer'in katıldığı programda Sezer, filmin diğer oyuncusu Talat Bulut, senaryo gereği kendisinde nasıl bir değişiklik yapmak zorunda kaldı?, En iyi kadın oyuncu ödülünü almaya giderken gazetede ne gördü ve neden çok şaşırdı?, Filmin bu kadar başarı kazanacağını tahmin ediyorlar mıydı?" gibi soruları cevaplıyor.
    Cnn Türk / 23.00


    Hapishane çeşmesi yandan akıyor

    Memleket Hikayeleri'nde bu akşam Hapishane Çesmesi'nin hikayesi ekrana geliyor. Filmin konusu kısaca şöyle; Bilal ağa, Kara Ali'nin tarlasına sahtekarlıkla el koyar. Ali, Ağa'nın oğlunu öldürür ve hapse girer. 4 yıl sonunda dışarı çıkar. Bu kez ağanın yeğenini öldüren Ali yine sevgilisinden ayrı düşerek hapse girer ve Metris cezaevinde mahkumları ezmeye kalkanlara karşı mücadele başlatır.
    KANAL 7 / 20.00


    SEYRİALEM
    Gaziantep'in tarihi güzellikleri Seyrialem'de

    Feridun Özdemir'in sunduğu programda Gaziantep yer alıyor. Feridun Özdemir Gaziantep'i gezip, ilin tarihi güzelliklerini yeniden keşfediyor. Programda ayrıca Gaziantep'in meşhur baklavasının yapılışı, Tuz gölü, Beyatıd-ı Bestami Hazretlerinin türbesi de ekrana geliyor. HİLAL TV / 21.30


    EN İYİ ARKADAŞIM
    Sıfırcı, Nermin'den konağı alma uğraşında

    Hamdi Alkan ve Fırat Yalçın'ın rol aldığı dizide Büyük Cin, Cino ve diğerlerine sandığın, Barışların oturduğu konağın altında olduğunu açıklıyor. Sıfırcı, Nermin'in konağı satması için Barış'ı kaçırmaya karar veriyor. Cino, Gülperi ve Ayperi Barış'ı kurtarmaya çalışıyor.
    SHOW / 20.45


    SIRLAR DÜNYASI
    Kişi zulmeder kader adalet eder

    Reha Yeprem'in sunduğu programda yayınlanan Zorba isimli hikayede Hüseyin Hoca, oturduğu evden köyün zorbası yüzünden taşınıyor ama çıkarken zorbaya beddua ediyor. Zalim Baba'da ise ailesine kötü davranan kumarbaz Remzi'yi büyük olaylar bekliyor.
    SAMANYOLU / 19.55


    Ölüm Öpücüğü
    Fakir bir genç olan Budd Corliss, sınıf atlamaya kararlıdır. Çok zengin bir ailenin kızı olan sevgilisi Dorothy'i intihar süsü vererek öldürür. Dorothy'nin intihar ettiğine inanmayan ikiz kardeşi Ellen, olayı kendince araştırmaya başlar.
    Orj. Adı: A Kiss Before Dying Yön: Gerd Oswald Oyn: Robert Wagner, Jeffrey Hunter, Virginia Leith, Joanne Woodward CNBC -e / 19.00

    Şangay Şövalyeleri
    Çinli asiler Chon'un babasını öldürünce, Chon, en iyi arkadaşı Roy'u da yanına alarak intikam için Londra'ya gider. Kız kardeşi Liu da intikam için araştırma yapar ve İngiliz Kraliyet ailesini öldürmek için düzenlenen uluslarası komployu fark eder.
    Orijinal Adı: Shangai Knights Yönetmen: David Dobkin Oyn: Jackie Chan, Owen Wilson, Fann Wong Türü: Aksiyon
    STAR / 20.00

    Hırsız Var
    Mafya babası Ekrem Uçar hapisten çıkar çıkmaz eski sevgilisi Ceren'in peşine düşer. Ceren, modacı Seçkin Durak'ın defilesinin baş mankenidir. Ceren podyumdayken Ekrem defileye gelir ve işler karmaşık bir hal almaya başlar.
    Yön: Oğuzhan Tercan Oyn: Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil, Gülse Birsel, Gamze Özçelik, Birol Ünel, Fatih Akın
    KANAL D / 20.30

    Dadı Dedikse
    İşadamı Frank Mason, gizli bir mikroçipin projesini yürütmektedir. Sürekli tehdit edildiği için, çocuklarını koruması amacıyla profesyonel güreşçi Sean'i tutar. İlk gününde kötü bir sürprizle karşılaşan Sean, çocuklara dadılık yapmak zorunda kalacaktır.
    Orijinal Adı: Mr. Nanny Yönetmen: Michael Gottlieb Oyuncular: Hulk Hogan, Kelly Erin, Robert Hy Gorman
    SAMANYOLU / 21.30

    Şeytanla Yolculuk
    Kendilerine Bushwhackers diyen çete üyeleri, Güney Ordusu'na resmen katılmaz fakat Kuzeylilere karşı baskınlar düzenleyerek savaşın içinde yer alırlar. Film bu grubun baskınlarını, kendi aralarındaki çatışmaları, yaşanan aşkları, ölümleri ve savaşa olan inancın kayboluşunu anlatır.
    Orj. Adı: Ride With The Devil Yön: Ang Lee Oyn: Tobey Maguire
    TV 8 / 21.45


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi