T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 4 MART 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Sivasspor'da 3 puan özlemi

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, "Kayseri Erciyesspor maçı ile galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz'' dedi. Uygun, yarın sahalarında yapacakları Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını söyledi. Kayseri Erciyesspor'un ligin güçlü takımlarından birisi olduğuna dikkat çeken Uygun, son oynadıkları 12 maçta galip gelemediklerini hatırlatarak, "Kendi saha ve seyircimiz önünde, Kayseri Erciyes maçı ile galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz'' dedi. Bu maçın Sivasspor açısından dönüm noktası olacağını vurgulayan Uygun, bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Uygun takımda eksik ve cezalı futbolcu bulunmadığını, Erciyes karşısına tam kadro çıkacaklarını da belirtti.


D.Bakır'dan yeni bir safya

Diyarbakır-Konya maçında çıkan olaylar en çok Diyarbakırspor Kulübü'nü etkiledi. Olaylar nedeniyle oluşan kötü imajı silmeye çalışan yönetim, hafta sonu deplasmanda oynacağı Ankaragücü maçını kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor. Asbaşkanı Nurullah Edemen, Bebbe'nin 'Olayları Diyarbakırspor'lu yöneticiler organize etti" açıklamasına üzüldüğünü anlatarak, hiçbir Diyarbakırlı'nın sahada şiddet görmek istemediğini dile getirdi.


Malatya ileriye bakıyor

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, güçlü kadroları olduğunu, camianın panik yapmasına gerek olmadığını bildirdi. Geçmişteki maçları konuşmanın kimseye bir fayda getirmeyeceğini belirten Doğan, "Oynadığımız her maçta yaklaşık 4-5 kaçan golümüz var. Bu kaçan goller bir gün girecek, şans bizden yana olacaktır" diye konuştu. Doğan, G.Birliği maçını Adana'da oynamalarının bir dezavantaj olduğunu da sözlerine ekledi.


Rizespor'da çıkış sürecek

Son 6 maçında yenilgi yüzü görmeyen Çaykur Rizespor, Konya maçına puan parolasıyla hazırlanıyor. Bu maçının her iki takım içinde çok zor geçeceğini vurgulayan Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, kazanan taraf olmak istediklerini söyledi. Kurtar, "Ligin alt sıralarından en az 10 takım tehlike sınırında. Daha 12 tane maç var. O yüzden de her maça final maçı gözüyle bakıyoruz. Konyaspor iyi bir takım. Zor maç olacak" dedi.


G.Birliği'nin korkusu yok

Gençlerbirliği, Malatyaspor'un cezası nedeniyle Adana'da oynayacağı karşılaşmadan galibiyet bekliyor. Teknik direktör Mesut Bakkal, rakip takım hocası Ziya Doğan'ın G.Birliği'nin yakından tanımasının kendileri için önemli olmadığını belirterek, "Biz her maçta en az 4-5 gol pozisyonuna giriyoruz. Bunları değerlendirirsek sorun olmaz. Ligde üst sıralara çıkmak için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.


Cleveland'ı James taşıdı

NBA'de Cleveland, Chicago Bulls'u 92-91 yendi. LeBron James, 33 sayı, 11 ribaunt ve 8 asist ile galibiyeti getiren isim oldu. Bulls'da, Kirk Hinrich'in 25 sayı ve 9 ribauntla oynadı. Diğer maçta ise, San Antonio Spurs, sahasında Dallas'ı 98-89 yendi.


İpek Şenoğlu çiftlerde 2. oldu

Milli tenisçi İpek Şenoğlu, İsrail'de katıldığı turnuvada, çiftlerde 2. oldu. İspanyol Velasco ile birlikte çiftlerde mücadele eden İpek, turnuvanın finalinde Çek Iveta Gerlova/Veroniko Raimkova ikilisine 3-6, 6-2, 3-6 setlerle 2-1 yenilerek 2. oldu.


Grekorocular Dünya kupası için

Grekoromen Dünya Kupası bugün Macaristan'da başlıyor. Türkiye'yi Bayram Özdemir, Bünyamin Emik, Şeref Eroğlu, Selçuk Çebi, Mahmut Altay, Emre Çömlekçioğlu, Akif Canbaş, Muhammed Yücedağ, Hamza Yerlikaya ve Yekta Y. Gül temsil edecek.


Hakem döven kaleciye hapis

Malatya Belediyespor kalecisi Ahmet, hakemi dövdüğü gerekçesiyle 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hakem Özgür Öncü'nün Sincan 3.Asliye Ceza Mahkemesi'nde açtığı davada mahkeme, Ahmet Uslu'ya 4 ay hapis ve 500 YTL de para cezası verdi.


Günün Programı

BASKETBOL ERKEKLER
14.00 T.Telekom-K.Yaka
16.00 Efes-Beşiktaş
15.00 Tuborg-B.Kolej
BAYANLAR
16.00 Erdemir-Migros
16.00 K.TED-Mersin Bld.
VOLEYBOL ERKEKLER
12.00 Arçelik-Ziraat B.
BAYANLAR
12.00 SSK-Dicle Üniv.
14.00 G.Saray-Emlak B.
14.00 Yalova-Şişli


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi