|
T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| S O N D A K İ K A | 20 MART 2006 PAZARTESİ | ||
|
|
CHP: Genelkurmay'ın tespitleri çok doğru
CHP İzmir Milletvekili ve Şemdinli Komisyonu Üyesi Ahmet Ersin, "Genelkurmay Başkanlığı'nın, Van Cumhuriyet Savcılığı'nın 'iddianame' adı altındaki siyaset belgesine karşı yaptığı açıklama ve tespitler doğrudur" dedi.
Ersin, şunları kaydetti: "Orgeneral Büyükanıt'ın Genelkurmay Başkanı olmasına engel olma ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yıpratma projesinin bir parçası olduğu izlenimi vermiş ve bu anlamda yargının da tartışılmasına neden olmuştur. Dolayısıyla Genelkurmay Başkanlığı'nın, Van Cumhuriyet Savcılığı'nın 'iddianame' adı altındaki siyaset belgesine karşı yaptığı açıklama ve tespitler doğrudur."
|
![]()
![]()
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |