T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
İ S T A N B U L 1 MAYIS 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kapkaç parasıyla düğüne baskın

İstanbul'da kapkaç terörüne yönelik son yıllların en büyük operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana'dan çaldıkları para ile Swissotel'de düğün yapan kapkaçcılar da kıskıvrak yakalandı

İstanbul polisi, kapkaç terörüne yönelik son yılların en büyük operasyonunu düzenledi. İstanbul Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Tayfur Erdal Ceren, akşam saatlerinde özel harekat timlerinin desteğiyle halı saha ve beş yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen operasyonun, bu güne kadar kapkaç çetelerine yönelik en kapsamlı operasyon olduğunu söyledi.

Operasyon kapsamında Swissotel'deki bir düğüne de baskın düzenlendi. Aralarında gelinle damadın bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Otelde gözaltına alınan ve henüz çocuk yaşta olan damat İ. G. (13) ile gelin S. Ç. (15) Üsküdar Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Sorgulamaları burada yapılan gelin ve damadın 1,5 ay önce Adana'da bulunan bir bankadan tırnakçılık yoluyla 30 bin YTL dolandırdıkları, bu parayla evlenmek için İstanbul'a döndükleri ortaya çıktı.

  • YASİN YILMAZ

    Dünya evine giremediler

    Adana'da çaldıkları 30 bin YTL ile Swissotel'de düğün yapan 13 yaşındaki damat adayı İ. G. ile 15 yaşındaki gelin adayı S. Ç.'de operasyonda gözaltına alındı. Aylardır polisin takibinde olan 13 yaşındaki İ. G.'nin 50'nin üzerinde suçtan, 15 yaşındaki S. Ç.'nin de 45 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu öğrenildi. Gelin arabasının şoförü Sami Akkovan'ın (23) üzerinden de bir adet silah çıktı.


    Başkan Kadıoğlu'nun mutlu günü

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun oğlu Ahmet İsmail Kadıoğlu, hayatını Tayyibe Pınar Avcı ile birleştirdi. Beylikdüzü Kaya Ramada Hotel'de yapılan düğün törenini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, damadın düğün şahitliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, gelinin şahitliğini ise Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı yaptı. Gelin- damat ve şahitlerin yerini alması ile nikah akdi başladı. Nikahı kıyacak olan İstanbul Kadir Topbaş, yasal prosedürleri tamamlayarak, söz hakkını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bıraktı. Erdoğan, "Allah, her iki aileye yavrularının acısını göstermesin. Ömür boyu aynı yastıkta kocasınlar." dedi.


    Yeni Şafak'a istihbarat ödülü

    Beylikdüzü'ndeki Stars Eğlence ve Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği 'Basının Starları' yarışmasında gazetemizin İstihbarat Şefi Şaban Arslan yılın en başarılı İstihbarat Müdürü seçildi. Şahintürk Şirketler grubu tarafından Beylikdüzü'nde Stars Eğlence Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde Arslan'ın plaketini gazetemiz istihbarat servisi çalışanlarından Oktay Mehmet, Stars Eğlence Merkezi Proje Danışmanı İlhan Bellek'in elinden aldı.

  • OKTAY MEHMET


    Hekimler kıran kırana yarıştı

    İstanbul Tabibler Odası Başkanlığı seçimlerine bu yılki katılım rekor seviyede gerçekleşti. Üç grubun yarıştığı seçimler kıran kırana geçerken, bu yılki seçimlere 28 bin üyeden 10 bini katıldı. Dün sabah 09.00'da başlayan seçimlerde önderliğini Prof. Dr. Recep Güloğlu'nun yaptığı Hekim Hakları Grubu, Gencay Gürsoy'un önderlik ettiği Demokratik Katılım Grubu ve Dr. Mustafa Yenigün'ün liderliğindeki Milliyetçi Hekimler Grubu yarıştı. Seçimleri Demokrati Katılım Grubu kazandı. Havanın açık olmasını fırsat bilen doktorların, çocukları ile birlikte oy kullanmaya gelmeleri dikkat çekerken, seçimde yarışan grupların adam adama markaj yapmaları ilgi çekti.


    Trafiğe 1 Mayıs düzenlemesi

    1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı Kadıköy'de bazı yollar, saat 07.00'den itibaren trafiğe kapatılacak. Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokaklar, Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi ve Albay Sözdener Caddesi ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacak. Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik, Burhan Felek Caddesi'nden E-5 yönüne, Behiç Bey Sokak'tan gelen trafik ise İbrahim Ağa Işıklar istikametine yönlendirilecek.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • Yöneten:
    SEDAT BAKICI

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi