T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 21 MAYIS 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Yıldırım şifreleri

F.Bahçe Başkanı'nın istifa kararından sonra attığı her adımın altında bir plan var

1-Görevi bıraktı ama bütün transferi kendi yapıyor ÇÜNKÜ

Sırdaşı Nihat Özdemir'i başkanlığı devralmaya ikna etti. Bir ay sonraki olağanüstü kongrede de aday yapıp, "emanatçi" olarak başkanlığa getirecek. F.Bahçe'de herkesin ortak görüşü, Özdemir'in başkanlığı süresince Yıldırım'ın perde arkasında kalarak işleri yürüteceği yönünde. Yarın toplanacak yönetim kurulu, Yıldırım'ın istifasını yürürlüğe koyacak, kongre kararı alacak ve Özdemir'i başkanlığa getirecek. Ayrıca toplu istifayla Özdemir'e kongrede yeni yönetim oluşturma şansı tanıyacak.

2-Nobre'nin Beşiktaş'a gitmesine göz yumdu ÇÜNKÜ

100. yıl kadrosuna daha kaliteli ve önemli bir golcü transfer edecek. Bu ismin büyük olasılıkla Liverpool'un İspanyol yıldızı Fernando Morientes olduğu belirtiliyor. Morientes ile görüşmelerin son aşamaya geldiği, pürüz çıkması durumunda temasta olunan diğer golcü Arjantinli Hernan Crespo'ya dönüleceği öğrenildi. Yıldırım, "Tatile gidiyorum" dediği İsviçre'de tam aksine, her zamankinden daha yoğun olarak çalışarak, fiilen görevde olduğu yorumlarına haklılık kazandırdı.

3-Daum'a 'Kal' demedi ama yardımcısı Koch'u tuttu ÇÜNKÜ

Daum ile devam etmenin imkansız olduğunu gördü. Ayrıca bir süredir Şenes Erzik aracılığıyla Scolari ile temasta. Kendisi de sıcak ilişkileri olduğu Parreira ile görüşüyor. Daum gitmesine rağmen, yardımcısı Koch'un takımı hazırlamak üzere Temmuz'a kadar görevde kalmasının anlamı ise, Yıldırım'ın takımın başına Dünya Kupası'ndaki bir hocayı getirecek olması. Scolari veya Parreira, 9 Temmuz'da bitecek Dünya Kupası'nın ardından gelip takımı Koch'tan devralacak.

4-Transferde ilk tercihi savunmacı Campbell oldu ÇÜNKÜ

Geçen yıldan bu yana takımın en önemli sorununun savunmada olduğunu biliyor ve buradaki yabancı Luciano'nun yetersizliğini dile getiriyordu. Campbell geldikten sonra Brezilyalı oyuncu ile de yollar ayrılacak. Yıldırım, Nobre ve Luciano'nun gitmesi, Aurelio'nun yerli statüsünde oynayacak olmasıyla yabancı kontenjanında açılacak 3 yere, daha önce söz verdiği yıldızları alacak. Campbell'ın dışında Morientes veya Crespo ile Roberto Carlos veya Totti'yi getirecek.

Taraftar son kozunu oynuyor

Sarı-lacivertliler Yıldırım'ı ikna için bugün saat 12.00'de Kadıköy'de toplanıp kulübe yürüyecek. F.Bahçe'de, Aziz Yıldırım görevi bıraktıktan sonra yerine gelecek ismi bile belirlemesine karşın camia başkanı bu kararından döndürme çabasından vazgeçmiyor. Taraftarların, başkanı bu kararından vazgeçirmek için bugün yürüyüş yapacağı açıklandı. Taraftarlar, ''www.antu.com'' adresli internet sitesinde bu konuda fikir birliğine vararak, organizasyon düzenledi. ''Büyük Yürüyüş'' adı verilen etkinlik kapsamında taraftarlar bugün saat 12.00'de Kadıköy Altıyol Meydanı'nda buluşarak, buradan kulüp binasına yürüyecek.

Kulüp binası önünde Yıldırım lehine sevgi gösterilerinde bulunacak taraftarlar, başkanın bu kararından vazgeçmesini isteyecekler. Taraftarlar, 2001'de de görevi bırakmasından sonra Yıldırım için yürüyüş düzenlemişlerdi. Taraftarlar, bugünkü yürüyüşün ardından, "Bayrak Asma'' kampanyası başlatacak. Sarı-lacivertliler, yarından itibaren ev ve işyerlerine sarı-lacivert bayrak asarak, F.Bahçe'nin birlik ve beraberlik içinde olduğu mesajı verecek. Öte yandan, futbolcular da başkanın dönmesi için girişimde bulunuyor.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi