T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 9 NİSAN 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Hidayetli Orlando Detroit'i de çarptı

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, ligin en iyi performansına sahip olan Detroit Pistons'ı 89-87 yendi. İlk 5'de forma giyen Türkoğlu, 39 dakikada 26 sayı, 1'ü hücum 6'sı savunma olmak üzere 7 ribaunt ve 5 asistlik performansıyla maçın en çok sayı üreten ismi oldu. Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, deplasmanda Minnesota Timberwolves'u 103-95 yendi. Jazz'ın sezonun 36. galibiyetini aldığı maçta Okur, 37 dakikada 19 sayı, 1'i hücum 12'si savunma olmak üzere 13 ribaunt ve 2 asistle double-double yaptı.


Oğuzkaan Koleji 2. oldu

Dünya Liselerarası Masa Tenisi Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Oğuzkaan Koleji, finalde Çin Halk Cumhuriyeti temsilcisine yenilerek ikincilikte kaldı. Çin Halk Cumhuriyeti'nin Şangay kentinde düzenlenen organizasyonun final maçında ev sahibi ülke temsilcisine yenilen Oğuzkaan Koleji, dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Başarılı maçlar çıkaran Oğuzkaan Koleji, çeyrek finalde İsrail temsilcisini 4-0, yarı finalde ise Rusya temsilcisini 4-3 mağlup ederek finale çıkmıştı.


Gülşah yarı finale çıktı

Çin'in Şangay kentinde süren 8. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda, Gülşah Günenç yarı finale kaldı. Şampiyonanın 4. gününde, 100 metre kelebekte madalya mücadelesi veren Gülşah Günenç, eleme serisinde 1:01.06'lık derecesiyle yarı finale kalma başarısını gösterdi. Diğer milli yüzücülerden Derya Erke, 50 metre sırt üstünde 30.63'lük zamanıyla 20. olarak elendi. 100 metre karışıkta ise Orel Oral, 56.50'lik derecesiyle 25. oldu ve şampiyonaya veda etti.


File derbisi Beşiktaş'ın: 3-2

Bayanlar Voleybol Ligi Final Grubu'nda Beşiktaş, zorlu maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-2 yendi. Siyah-beyazlılar setleri 25-16, 25-19, 22-25, 20-25 ve 16-14 aldı.

VOLEYBOLDA DİĞER SONUÇLAR

BAYANLAR LİGİ
Dicle Üniv.-Şişli : 3-2 Yalova-Emlak B. : 3-0
A.İhtisas-G.Saray : 1-3
E.TOKİ-Yeşilyurt : 3-0
TED Kolej-SSK : 3-1
Şahinbey -G.Sigorta: 1-3

ERKEKLER LİGİ
Polisgücü-Arçelik : 2-3
Tokat Bld.-SSK : 0-3


Samsunspor keskin virajda

Ligin dibine adeta demir atan Samsunspor, sahasındaki maçta Konyaspor'u yenerek tekrar ümitlenmek istiyor. Başkan Adnan Ölmez, kendileri için bu maçın son şans olduğunu belirterek, "Kesinlikle kazanmak zorundayız. Başka bir sonucu düşünmek bile istemiyoruz. Konya'yı yeneceğiz" diye konuştu.


Denizli'de hedef 3 puan

Denizlispor, ligde kalma yolunda büyük önem taşıyan K.Erciyes maçını kazanarak rahat nefes almak istiyor. Menajer Can Çobanoğlu, Erciyes karşısında kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, "Kazanmak istiyoruz" dedi.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi