|
T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| S P O R | 19 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA | ||
|
|
Böyle provaya can kurban
F.Bahçe, cumartesi günkü derbiye, farklı kazanarak Türkiye Kupası finaline çıktığı Denizli maçıyla hazırlandı! 4-0'ın rövanşında genç Fenerliler'in şovunu Mehmet Yozgatlı ve Semih'in (2) golleri süsledi.
Derbi yemini Denizlispor maçından çok cumartesi günkü G.Saray karşılaşmasına konsantre olan F.Bahçeli futbolcular, dünkü mücadele sonrası, bu derbi için taraftarlarına söz verdi. Maç sonrası soyunma odasına giden futbolcuları geri çağıran taraftarlar, derbi galibiyeti ve şampiyonluk için ant içmelerini istedi. Onlar da karşılıklı "sarı-lacivert şampiyon Fenerbahçe" sloganlarıyla bu isteği yerine getirdi.
İki takım da gençlere teslim F.Bahçe'de ilk maçtaki avantajlı skor ve G.Saray derbisi nedeniyle Alex, Nobre, Appiah, Luciano ve Tuncay kadroda yer almazken, Ümit Özat yedekti. Mahmut Hanefi ve Gürhan ilk kez 11 kişilik kadroya dahil olurken, genç Kerim, 65'te oyuna girdi. Rüştü'nün yerine Volkan görev yaptı. Denizlispor da 8 as futbolcusunu sahaya sürmedi. Tribünler dolmadı küfür dinmedi Taraftarlar kupa maçına fazla ilgi göstermezken, boş tribünlerde Galatasaray'a küfürler edildi. Manisa maçında tribünde meydana gelen olaylar için taraftarlar, Denizli maçı öncesi tepki gösterdi. Tribünlerde "Sevgiye jopla vurulmaz'' yazılı pankart açılırken, "Taraftara uzanan eller kırılsın'' tezahüratları yapıldı. Maraton üst tribününde bulunan taraftarlar da yönetime sitem eden pankartlar açtı.
|
![]()
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |