T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 19 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
TOMSFED heyeti Antalya'ya gitti

TOMSFED Araştırma Komitesi, Antalya'daki Opet Otodrag Şampiyonası'nda 3 kişinin ölümüne yol açan kazayı araştırmak üzere Antalya'ya gitti. Spor Kurulu üyesi Mahir Bayındır, Teknik Kurul Başkanı Mehmet Tamer, lisanslı otodrag yarışçısı Çınar Kurra'dan oluşan komitenin, kazanın nasıl geliştiğini, detaylarını ve tetkikini yapacağı ve komitenin hafta sonuna kadar raporlarını tamamlayarak, federasyona sunması bekleniyor.


Ceza beklemiyorum

Olimpiyat Şampiyonu Taner Sağır, Eylül ayındaki olayla ilgili ceza beklemidğini söyledi. Sağır, "Doğru dürüst yeni yeni çalışıyorum. Yüzde 60-70 seviyelerine düştük'' diye konuştu.


Barça, Milan'ı devirdi

Şampiyonlar Ligi yari final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Milan'ı Giuly'nin golüyle 1-0 yenip rövanş için avantaj elde etti. Yarı finalin diğer maçında bugün Arsenal, Villarreal'i ağırlayacak. Maç 21.45'te başlayacak.


Filede derbi heyecanı

Voleybol Erkekler Final Grubun- da F.Bahçe, bugün G.Saray ile karşılaşacak. Burhan Felek'teki maç 17.30'da başlayacak. Grupta F.Bahçe 41 puanla 2., G.Saray ise 22 puanla 6. sırada bulunuyor. İlk maçı F.Bahçe, 3-1 kazanmıştı.


İlhan, gelecek yıl Dubai'de oynayacak

İlhan Mansız, gelecek sezon Dubai'de forma giyecek. A.Gücü ile sözleşmesi devam eden başarılı futbolcunun, Japonya'daki takımı Vissel Kobe'nin antrenörünün Dubai'de görev yaptığı ve kendisini de burada bir takıma transfer etmek istediği öğrenildi. Türkiye'de oynamak istemeyen İlhan'ın da bu transfere sıcak baktığı ve A.Gücü ile yollarını ayırarak Dubai'ye gideceği bildirildi.


Yıldıray: Hiç bu kadar güçlü olmamıştım

Hertha Berlin'li milli futbolcu Yıldıray, futbol hayatının en güçlü dönemini yaşadığını söyledi. Yıldıray, "2 yıl öncesine göre daha fazla gol atıyorum, attırıyorum. İkili mücadelelerde başarılıyım'' dedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyleyen Yıldıray, 1 yıl daha anlaşması olduğunu, ancak sezon sonunda kulübüyle geleceği hakkında bir görüşme yapacağını belirtti.


Villarreal maçı öncesi Nihat sıkıntısı

İspanyol El Mundo Deportivo Gazetesi, Villarreal-R.Sociedad maçı öncesi Nihat'ın oynamasının sorun olabileceğini ileri sürdü. R.Sociedad'dan sezon sonu ayrılıp büyük olasılıkla Villarreal'e gidecek Nihat'ın iki takım için de büyük öneme sahip maçta forma giymesinin tartışmalara yol açabileceği savunuldu.


PFDK ceza yağdırdı

PFDK, G.Saray'a D.Bakır maçında taraftarların çirkin tezahüratı yüzünden 5 bin ve stada yanıcı madde sokulmasından dolayı bin YTL olmak üzere 6 bin YTL ceza verdi. PFDK, Beşiktaş'ı, G.Antep ve Malatya maçlarındaki kötü tezahürat nedeniyle 4 bin 500 YTL cezaya çarptırdı. Kurul, A.Gücü ve Kayseri'ye, 1'er maç seyircisiz oynama cezası, Trabzonspor'a G.Birliği maçındaki olaylardan dolayı 5 bin YTL ceza verdi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi