T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 15 ŞUBAT 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Her ilgiye göre gündem

Gündem-tartışma programlarından Pusula ve Siyaset Meydanı Türkiye'nin enerji politikalarına bakarken, Sözün Özü Danıştay'ın başörtüsü kararını, Derin Sohbet yaklaşan seçimleri konuşuyor

PUSULA

Mithat Bereket'in sunduğu programda, "Türkiye'nin kendi enerji kaynakları çıkış olabilir mi?" sorusu soruluyor. Doğalgaz ve petrol yerine güneş enerjisiyle yaşayan Barcelona örneğinin verileceği programda, Türkiye'de bu modelin uygulanıp uygulanamayacağı ve alternatif olabilecek enerji kaynakları ekrana getiriliyor.
Cnn Türk / 22.00

SÖZÜN ÖZÜ

Danıştay'ın başörtüsü yasağı kararı programda tartışılıyor. Nazlı Ilıcak'ın sunduğu ve kamusal alanın tarifinden, başörtüsünün sınırına kadar birçok konunun konuşulacağı programa Nuray Mert, Zafer Üskül, Rıza Zelyut, Altan Öymen, Burhan Kuzu ve Sami Selçuk katılıyor. Programda iktidar-yargı çatışmaları da değerlendiriliyor.
KANAL 7 / 23.15

SİYASET MEYDANI

Ali Kırca'nın sunduğu programda Türkiye'nin enerji politikası tartışılıyor. Enerji Bakanı Hilmi Güler, meslek odalarından temsilciler, akademisyenler ve sivil toplum temsilcilerinin konuk olacağı programda, "Türkiye'yi enerji darboğazı mı bekliyor?", "Ulusal enerji politikası ne olmalı?" ve benzeri konular var.
ATV / 23.30

DERİN SOHBET

Haluk Şahin'in sunduğu programda, seçim tartışmaları ekrana getiriliyor. Programda "Anketlere göre seçmen tabanında neler oluyor?", "Milliyetçi dalgadan siyasal olarak kim yararlanabilir? ", "Erdoğan aday olursa ve olmazsa Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne olabilir?" gibi sorulara CHP Milletvekili Bülent Tanla ile birlikte yanıt aranıyor.
TV8 / 00.00


Solanas'ın yolculuğu

Ustalara Saygı kuşağında bu ay boyunca Arjantinli yönetmen Fernando E. Solanas'ın dört önemli filmini ekrana getirecek olan CNBC-e, geçtiğimiz hafta yayınladığı Sur'un (Güney) ardından, bu hafta da The Voyage'ı (Yolculuk) ekrana getiriyor. Babasını bulmak için bisikletiyle yollara düşen genç bir delikanlının tuhaf anlarla dolu yolculuğunu anlatan film, çağdaş bir "Odyssey" sayılıyor. Yolculuk (El Viaje) yaşamında bir anlam bulma savaşı veren genç bir Homeros kahramanının müthiş yoğunlukta yaratıcı, mitlere dayalı sembolik bir mozaiği gibi gelişiyor. Konu ise şöyle gelişiyor: Dünyanın en güney ucu olan Ushaia'daki evinden ayrılıp kuzeye doğru yönelen Martin en son Brezilya'da olduğu söylenen babasını bulmak üzere pedala asılır. Yol boyunca türlü sefalet ve saçmalıkla karşılaşan Martin özellikle Amerikan politikalarının bölgede sebep olduğu yıkımı görecektir. İlgi alanı ve amaçları açısından epik yapıda olan El Viaje, yüzlerce yıldır kötü yönetimler altında çırpınan bir kıtanın ruhuna ithaf edilmiş bir ağıt ve aynı zamanda hüzünlü bir aşk şiiri olarak görülüyor. Film, Güney Amerika ülkelerinde günümüzde görülen köklü dönüşümlerin öngörüsü gibi bir işlev de görüyor.

YOLCULUK

Orj. Adı: El Viaje Yön: Fernando Solanas Oyn: Walter Quiroz, Soledad Alfaro, Dominique Sanda, Yapım: 1992-Drama Süre: 150 Dk.
Cnbc-e / 22.15


Kezban dertten hastalanıyor

Şensel Uykal ve Parkan Özturan'ın başrollerini üstlendiği Kezban Yenge'de Cemal ailesinin onu sevmediğini düşünerek evden kaçıyor, Kezban Yenge ise hastalanıyor. Dizinin bu haftaki bölümü şöyle: Cemal'in önemli bir ödevi vardır. Evdeki herkesten yardım ister, fakat kimse Cemal'e yardım etmez. Cemal evdekilerin onu sevmediğini düşünerek evden kaçar ve köyden iyice uzaklaşır. Saffet ve Burhan Cemal'i bulur ancak üzüntüsünden hasta olan Kezban'ı muayene eden doktor, Kezban'ın sağlık kontrolünden geçmesi gerektiğini söyler.
KANAL 7 / 19.45


Soykırımdan sonraki Bosna

Vivet Kanetti'nin hazırladığı Bosna'da kuşatmadan sonra yaşananların aktarıldığı 'Vivet Kanetti'nin Bosnası' belgeseli 3.bölümü 'Kafka'nın Şatosu' ile bu akşam ekrana geliyor. 3.5 yıl kuşatma ve soykırım yaşamış bir ülke olan Bosna Hersek'te yaşayanların gelişimleri, anıları ve hayat serüvenlerinin anlatıldığı belgesel, cinsiyet, hayat serüveni, kuşak ve meslek itibariyle farklı kişilerle yapılan ilginç röportajlardan oluşuyor.
HABERTÜRK/21.00


HIRSIZ-POLİS
Mavi yakalanıyor Çınar perişan oluyor

Uğur Yücel ve Timuçin Esen'in rol aldığı dizide, Aksak ve çetesi yakalanmıştır. Evden çıkan Mavi'yi de polis arabaları karşılar. Çınar'ın kendisine oyun oynadığını düşünen Mavi, kaçar ancak ancak silahlar kendisine doğrulur.
KANAL D / 21.45


ACI HAYAT
Sefa, Mehmet'le ilgili planlar yapıyor

Kenan İmirzalıoğlu ve Selin Demiratar'ın başrollerini üstlendiği dizide, Sefa Kervancıoğlu, evlerini basan Mehmet'ten şikayetçi olmaz ve Mehmet'e Nermin'i alıp gitmesi için para teklif eder. Mehmet teklifi reddedince Sefa, Mehmet'in öldürülmesi için emir verir.
SHOW / 20.00


MAVİ RÜYA
Uluefendi Ateş'in ölüm emrini veriyor

Melda Bekcan'ın ve Ali Başar'ın rol aldığı dizide, Ateş Zeynep'i kurtarabilmek için sabırsızlanır. Uluefendi, Ateş'in öldürülmesi için Lusifer'e emir veriyor.
SAMANYOLU / 19.55


İntikam Yarışı
Araba fabrikasında özel bir eğitimden geçen usta tamirci Chan Foh, Hong Kong'daki tamirhanesinde babası ve ikiz kız kardeşiyle beraber çalışmaktadır. Bir gece psikopat sürücü Warner hem polisleri hem de onu süratle geçer ancak Foh sonunda onun yakalanmasını sağlar.
Orijinal Adı: Thunderbolt Oyn: Jackie Chan Türü: Macera Türü: Aksiyon
STAR / 21.50

Askerin Türküsü
Grigori Chukhraj'ın yönetmenliğini üstlendiği Askerin Türküsü, başarılı bir savaş, drama filmi. İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen film, asker olan bir gencin ailesine yardımcı olmak için savaşın onuncu günü evine dönmesini konu alıyor.
Orijinal Adı: Ballate Of Soldate Yön: Grigori Chukhraj Oyn: Vladimir Ivashov, Zhanna Rochorenko Türü: Savaş-Dram
TRT 2 / 23.00

Uzaktan Gelen Yeğen
Tony Egan 20 yıl önce Amerika'ya giden kız kardeşinden haber alamaz. Yıllar sonra, doğduğu kasabaya ölüm haberi gelir. Tek oğlu olan Chad, hemen annesinin yaşadığı yere gider. Annesinin hayatını araştırmaya başlayan Chad, birbirinden ilginç olaylarlarla karşılaşacaktır.
Orijinal Adı: The Nephew Yön: Eugene Brady Oyn: Pierce Brosnan, Donal McCann, Sinead Cusack Türü: Aksiyon / Macera
TGRT / 23.00

Köstebek
Narkotik şubenin sıkı polislerinden Russell, Los Angeles'e kokain sevkıyatı yapan Latin Amerika kökenli bir uyuşturucu şebekesini yakalamak için özel bir anti-uyuşturucu ekibine katılır. Çetenin kendisine güvenmesini sağlamak için kendi yöntemlerini kullanır ve satıcı kılığına girer.
Yön:Bill Duke Oyn:Laurence Fishburne, Jeff Goldbulm Türü: Macera
SAMANYOLU /23.10

Sivrisinek Adam
Amerika'da sivrisineklerden hızla yayılmakta olan Gillan virüsü büyük tehlike yaratmaktadır. Bunu önlemek amacıyla bir merkezde çalışma yapan bir ekip, virüsü taşıma yeteneği yok edilmiş bir sivrisinek türü yaratmak üzeredir.
Orijinal Adı: Mosquito Man Yön: Tibor Takacs Oyn: Corin Nemec, Musetta Vander, Matthew Jordon Türü: Macera-Gerilim
SHOW / 01.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi