T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 19 ŞUBAT 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Gerets'i korku sardı

Sivasspor'un 9 maçtır galip gelemediğine dikkat çeken G.Saray Teknik Direktörü, "Rakibimiz oldukça kritik bir virajda. Hava ve saha şartları da bizi düşündürüyor" diyerek rakiplerinden çekindiğini kaydetti.

Ligde lider F.Bahçe ile birlikte şampiyonluk kovalayan Galatasaray, deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçı öncesi endişeli. Teknik direktör Eric Gerets, rakiplerinin ligde 9 haftadır maç kazanamadığına dikkat çekerken, sezonun en zor maçlarından birini oynayacaklarını söyledi. Sivasspor'un kritik bir dönemden geçtiğini vurgulayan Belçikalı teknik adam, "Sivas'taki hava ve saha şartları bizi düşündürüyor" diyerek rakiplerinden çekindiğini dile getirdi.

HER ŞARTTA KAZANMALIYIZ

Şampiyonluk yarışındaki iddialarını sürdürmek için kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Gerets, "Rakibimiz kadar bizim durumumuz da ortada. Eğer şampiyonluk şansımızı sürdürmek istiyorsak, bugünkü maçtan 3 puanla ayrılmalıyız. Oyuncularımın böylesine önemli bir maç öncesi ne parayı ne de Sivas'taki olumsuz hava şartlarını düşünmelerini istemiyorum" açıklamalarında bulundu.

Ligde kalan her maçın bir final niteliği taşıdığını da kaydeden Belçikalı hoca, rakiplerinin kaybetmesinden çok kendilerinin kazanmasının da önemli olduğuna dikkat çekti.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Ümit Karan dalya peşinde

    Bir çok maçta attığı kritik gollerle G.Saray'ın şampiyonluk iddiasını sürdürmesinde önemli rol oynayan Ümit Karan, bugün Sivasspor maçında gol atarsa 100'ler kulübüne girecek. Lig kariyerinde 99 gole imza atan golcü futbolcu, ligde bu sezon 16 gol attı. Ümit, ligde de gol krallığı sıralamasında Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

    'Anlaşılması güç cezalar alıyoruz'

    G.Saray'da Sivasspor maçında cezalı Orhan ile sakatlığı bulunan Ayhan forma giyemeyecek. Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Kamerunlu oyuncular Saidou ile Song'un ise maçta oynamaları bekleniyor. Yönetici Fatih Gökşen, Sivasspor maçında tek hedeflerinin 3 puan kazanmak olduğunu söyledi.

    Gökşen, " Ligde kolay maç yok. Hava şartları da bizi zorlayacak. Takımımıza güveniyoruz. Çok iyi bir performans yakaladık. Motivasyonumuz iyi. Takımda eksiğimiz yok, fazlamız var. Tek amacımız 3 puan alıp, şampiyonluk iddiamızı sürdürmek'' diye konuştu. Gökşen, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından, son günlerde anlaşılması güç cezalara maruz kaldıklarını savundu.


    Albayrak dönüş hazırlığında

    G.Saray eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, marttaki kongrede oluşacak Canaydın'ın dışındaki yönetimde, büyük olasılıkla futbol şubesiyle kendisinin ilgileneceğini savundu. Hayrettin Kozak'ın düzenlediği toplantıya katılan Albayrak, "Kulüpte yaşanan sıkıntılar için duayenler el attı. Geniş kapsamlı bir liste oluşturuldu. Hedefimiz tek liste olarak seçimlere gitmek" dedi.


    '100 milyon doları da batırırlar'

    G.Saray Divan Kurulu üyesi Hayrettin Kozak, kulübün son 10 yıl içinde geçirdiği değişimle ilgili toplantı düzenledi. 700 kişinin katıldığı toplantıda Faruk Süren, Ali Dürüst ve Semih Haznedaroğlu gibi isimler de bulundu. Kozak, kulübün kurtuluş reçetesi olarak sistem değişikliğinin şart olduğunu söyledi.

    Kozak, "Kulübün eline 100 milyon dolar verin, yine aynı yönetimle 3 yıl içinde bu para da biter ve satacak malımız da kalmaz" dedi. Son 10 yılda futbola 131 milyon dolar harcandığını da vurgulayan Kozak, futbolcuların idman boykotuna da sert tepki gösterirken geçmişte böyle bir olayın yaşanmadığını belirtti.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi