T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 19 ŞUBAT 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Gelin kaynanayla ajan düşmanla çatışmada

Bu akşam TV'de ilk kez yayınlanacak iki film var. Vay Kaynanam Vay, gelin kaynana kavgasını, Gizli Ortak ise bir sokak serserisinden 9 günde CIA ajanı yapma çabasını anlatıyor.

Bu akşam 2005 yapımı Vay Kaynanam Vay ve 2002 yapımı Gizli Ortak adlı iki filmi ekrana getiriliyor. Vay Kaynanam Vay, gelin kaynana çatışması üzerine kurulu bir komedi filmi, Gizli Ortak ise 9 gün içinde bir sokak serserisinden CIA ajanı yetiştirme telaşının anlatıldığı bir komedi-polisiye yapımı. Komedi unsurlarının ağır bastığı bu iki Hollywwod filminin diğer bir ortak özelliği de Oscarlı iki oyuncunun rol alması. Öldürülen CIA ajanının yerine geçmek için sadece 9 günde eğitilecek olan sokak serserisi ikiz kardeşin başından geçenlerin anlatıldığı Gizli Ortak'ta, serseri kardeşi yetiştirme görevini üstlenen uzman eğitmeni, Oscarlı usta oyuncu Anthony Hopkins canlandırıyor. Vay Anam Vay'da güzel gelini çileden çıkartan kaynana rolünde ise yine uzun zaman sonra sinemaya dönen Oscarlı oyuncu Jane Fonda var.

SEMRA HANIM SİNEMADA

Gösterime girdiği ilk hafta 24 milyon hasılata ulaşan ve Türkiye'de 'Semra hanım sinemada' gibi haberlerle duyurulan Vay Kaynanam Vay'ın gelinini ise güzel oyuncu Jenifer Lopez canlandırıyor. Klasik gelin kaynana çatışmasını Hollwwood usulü bir komediyle anlatan filmin konusu kısaca şöyle; Aradığı aşkı en sonunda bulduğunu düşünen Charlotte mükemmel sevgilisi Kevin ile mutluluğa doğru koşmaktadır. Ta ki, müstakbel kaynanası ile tanışıncaya kadar. Son zamanların en iddalı ve acımasız kaynanası olmayı kafasına koymuş olan Viola, ilk zamanlar Charlotte'a olan sempatisini fazla gösteremez. Ancak Charlotte'un da sevgilisini ve gelecekteki güzel günlerini kaybetmeye hiç niyeti yoktur."

Orijinal Adı: Monster-in-Law Yön: Robert Luketic Senaryo: Anya Kochoff Oyn: Jennifer Lopez, Jane Fonda Michael Vartan
ATV / 20.00

CIA'nin serseri ortağı

Televizyonda ilk kez yayınlanancak Gizli Ortak adlı filmin konusu kısaca şöyle, CIA ajanı Kevin Pope, çok gizli bir görevin sonuna doğru öldürülür. Operasyonun kesilmesini istemeyen CIA, Kevin'in ikiz kardeşi Jake ile işbirliği yapar. Kardeşinin yerine geçmek için sadece 9 günü olan Jake aslında bir sokak serserisidir. Uzman eğitmen Gaylord Oakes'a onu yetiştirecektir.
Orjinal Adı: Bad Company Yönetmen: Joel Schumacher Oyn: Anthony Hopkins, Chris Rock
KANAL D / 20.00


Londra'daki Türk sergisi nasıl hazırlandı

Türkler: Bin Yılın Yolculuğu, 600-1600 adlı serginin kamera arkasının anlatıldığı belgesel bu akşam ekrana geliyor. Belgeselde, Londra Kraliyet Sanat Akademisi'nde açılan, Türkler ve uygarlıkları hakkında bilgi veren gelmiş geçmiş en kapsamlı serginin öyküsü anlatılıyor. Onlarca farklı koleksiyondan toplanan 350'den fazla eserden oluşan serginin hazırlanışını ekrana yansıtan belgeselde, Royal Academy Sergi Sekreteri Norman Rosenthal, Sakıp Sabancı Müzesi Müdürü Dr. Nazan Ölçer, Topkapı Müzesi eski Müdürü Dr. Filiz Çağman, Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serpil Bağcı, Sabancı Üniversitesi Tarih Programları Koordinatörü Prof. Dr. Halil Berktay, İstanbul Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Osman Fikri Sertkaya ile yapılan röportajlarlar ekrana getiriliyor.
Cnn Türk / 23:10


Aşıklar uyuşturucu ile mücadele ediyor

Yalçın Menteş ve Necati Bilgiç'in rol aldığı İnadım İnat adlı dizide bu akşam, Dursun ve İdris hırsızlık suçundan aklanıyor. Bu arada Firdevs'in Eskişehir'de okuyan kızı Filiz ailesini ziyarete geliyor. Filiz, arkadaşları tarafından farkında olmadan uyuşturucuya alıştırılmak isteniyor. Meryem ve Niyazi, bu durumu öğrenince duruma el atmaya karara veriyor. Onu bu maddeye alıştıran kötü kişilere bir oyun oynayıp onları tuzağa düşürüyorlar. KANAL 7/ 19.45


Rekabet bitti, Yıldız Tilbe İbo Show'a konuk

İbo Show'a bu akşam Yıldız Tilbe konuk oluyor. ATV'deki İbo Show'a rakip olarak Star'da Yıldızların Altında adlı program hazırlayan Tilbe, kısa süre önce programdan ayrıldı. İzleyenlerin İbo Show'un vazgeçilmez konukları arasında gördüğü Tilbe'nin aynı saatte farklı bir programa başlaması ikiliyi karşı karşıya getirmişti. Star'daki programına son veren Tilbe, bu akşam İbo Show'a konuk olarak katılıp yine İbrahim Tatlıses ile şarkılar söyleyecek.
ATV / 20.15


Cezaevlerinde büyüyen çocuklar

Sevilay Tüccar'ın yapım ve yönetimini üstlendiği Duvardaki Gölgeler adlı programda, cezaevlerindeki mahkumlarla görüşülerek, suç kavramının psikolojik ve sosyolojik boyutları irdeleniyor. Programın 'Tek suçlu onlar mı?'adlı ikinci bölümümde, suçu oluşturan toplumsal ve bireysel nedenlerden aile ve çevre faktörüne yer verilirken, cezaevlerinde anneleriyle birlikte kalan çocukların psikolojisi ve yaşam koşulları ekrana taşınıyor. TRT GAP / 11.00


Karikatür krizi dilayogla çözülür mü

Hüseyin Gülerce'nin hazırlayıp sunduğu Pazar Sohbeti'nde bu hafta karikatür krizi tartışılıyor. Prof. Dr. Bekir Karlığa, Kenya Ömeriye Sağlık ve Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Yavuzlar ve Frankfurt Kültürlerarası Diyalog Forumu Başkanı Eyüp Beşir'in katıldığı programda, Bu gibi provokasyonların amacına ulaşmaması için neler yapılmalı? Bu kriz, dinlerarası diyaloğu nasıl etkiler? gibi sorulara cevap aranıyor.
SAMANYOLU / 11.30


KIZLAR YURDU
Bu çocukların evi kızlar yurdu manzaralı

Başrollerinde Melike Güner, Engin Altan Düzyatan ve Eylem Yıldız'ın rol aldığı yeni dizi Kızlar Yurdu bu akşam başlıyor. Dizide, kızlar yurdunun kaşısına taşınan üç genç ve yurtta kalan kızların ilginç hikayeleri anlatılıyor.
SHOW / 20.00


KADIN iSTERSE
Hülya Avşar bu bölümde kızıyla kamera karşısında

Hülya Avşar ve Cihan Ünal'ın rol aldığı diziye bu akşam Hülya Avşar'ın kızı konuk oluyor. Dizide, herkes Demet'in çocuğunun cinsiyetini merak ediyor. Canan ve Zafer, Buket'i kontrol etmek için kılık değiştiriyor.
SHOW / 22.00


MEMLEKET HiKAYELERi
Turna ile Arafat'ın aşkında engel çok

Memleket Hikayeleri'nde Kevengin Yolları türküsünün öyküsü ekrana geliyor. Liseden beri arkadaş olan Turna ile Arafat, aynı üniversiteyi kazanıyor, zamanla aralırda aşk başlıyor. Ancak ikililin önüne büyük engeller çıkıyor.
KANAL 7 / 21.30


SON KANIT
Jordan ve ekibi son kanıta ulaşıyor

Adli Tabip Jordan ile arkadaşları bu hafta, üç ayrı olayı inceliyor. jordan ve ekibi, firar eden asker kadının tek kurşunla vurulması, bir adamın esrarengiz ölümü ve Tokyolu iş adamının kuşkulu ölümünü inceliyor.
TGRT / 24.00


Avareler
4 arkadaştan oluşan "The Wanderers" adlı İtalyan sokak çetesinin etrafında gelişen filmde, birçok çetenin yeraldığı lisede Afrika kökenli Amerikalı bir çete ile birlikte okulun hakimiyetini elinde tutan The Wanderers'ın maceraları anlatılıyor.
Orijinal Adı: The Wanderers Yönetmen: Philip Kaufman Oyn: Ken Wahl, John Friedrich, Karen Allen, Toni Kalem
Cnbc-e - 11.30

Belalı Sokaklar
John ve Jeremiah geçmişlerinden kaçmak için değişik yollara sapmış iki kardeştir. John yasa dışı işlere karışmış, Jeremiah ise bir din adamı olmuştur. John, hapisten çıktıktan sonra başı belaya girince kardeşi Jeremiah'ın yaşadığı kasabaya gelir.
Orijinal Adı: Mercy Streets Yönetmen: Jon Gunn Oyn: Eric Roberts, EriDavid A.R.White, Cynthia Watros Türü: Macera TV8 - 21.30

Derin Darbe
Küçük Leo'nun çektiği bir fotoğrafa göre bir kuyruklu yıldız hızla dünyaya yaklaşmaktadır. Bilim adamları harekete geçerler. Çözüm, bir uzay aracının kuyruklu yıldıza gitmesidir. Aracı komuta edecek kişi ise emekliye ayrılmış Keeney olacaktır.
Orijinal Adı: Deep Impact Yön: Mimi Leder Oyn: Robert Duvall, Tea Leoni, Elijah Wood, Morgan Freeman, Vanessa Redgrave
TGRT / 21.30

Gökyüzünün Hakimleri
TRT Western kuşağında bugün George Marshall'ın yönettiği Gökyüzünün Hakimleri adlı film ekrana geliyor. Yerel bölgesinde huzursuzluk giderek artmaktadır. Misyoner doktor Holden, çavuş Bell ile birlikte barışı korumaya çalışmaktadır.
Orijinal Adı: Pillars Of The Sky Yönetmen: George Marshall Oyuncular: Jeff Chadler, Doroty Malone Türü: Western
TRT 1 - 00.55

Bay İmperium
Sürgünde yaşayan bir kral, Hollywood'da bir zamanlar aşk yaşadığı film yıldızıyla karşılaşır. Şarkılarıyla dikkat çeken bu romantik filmin senaryosunu Edwin Knopf ile Don Hartman birlikte kaleme almışlar.
Orijinal Adı: Mr İmperium Yön: Don Hartman Oyn: Lana Turner, Ezio Pinza, Marjorie Main Yapım Yılı: 1951 Türü: Duygusal
STAR - 01.50


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi