T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 7 TEMMUZ 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
Çaykur Rizespor golcü peşinde

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, son vuruşlarda başarılı bir golcüye ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Kurtar, "Elimizde kaliteli futbolcular var. Fakat Bolu kampı, bu takımın son vuruşlarda başarılı bir golcüye ihtiyacı olduğunu gösterdi'' dedi. Kurtar, Türkiye'ye getirilen Gueye'nin bir süre daha denedeceğini ifade etti.


Türkiye Rallisi takvimden çıkarıldı

Dünya Ralli Şampiyonasının 2007 yarış takviminde Türkiye Rallisine yer verilmedi. Dünya Ralli Şampiyonasının resmi internet sitesinde Dünya Motorsporları Konseyi toplantısının ardından açıklama yayınlayan WRC, 2007 takvimine Türkiye'yi almadığını belirtti. Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar Demiralp, Türkiye Rallisinin takviminden çıkarılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Demiralp, "Kuzeyliler İrlanda ve Norveç, takvime sokmaya çalışıyor. Dünkü toplantıda bu teklif incelenmeye değer bile görülmemiştir'' diye konuştu.


Sultanların ilk rakibi Çin

A Milli Bayan Voleybol Takımı, Rusya'da düzenlenen 4. Uluslararası Boris Yeltsin Turnuvası'ndaki ilk maçını, bugün Çin Halk Cumhuriyeti ile yapacak. "Filenin Sultanları'', turnuvada B Grubu'nda Çin, Kazakistan ve Küba ile karşılaşacak. Bayan milliler, diğer maçlarını yarın Küba, pazar günü ise Kazakistan ile yapacak.


Mine Yosmaoğlu bronz kazandı

Avrupa 10. Genç Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda Mine Yosmaoğlu bronz madalya kazandı. Macaristan'da 35 ülkeden 110 güreşçi katıldığı şampiyonada 63 kiloda Mine Yosmaoğlu Avrupa üçüncüsü olurken, 55 kiloda Leyla Metin ise 5'inci oldu. Bugün de 51 kiloda Elçin Demirtaş, 67 kiloda Simge Yılmaz mindere çıkacak.


Atletizmde Binnaz şoku

Avrupa Atletizm Şampiyonasının başlamasına 1 ay kala, 800 ve 1500'de madalya umudu Binnaz Uslu'nun, şampiyonaya katılması tehlikeye girdi. Önce dişinden rahatsızlanan Uslu'nun, şimdi de böbreklerinde kum tespit edildi. Antrenör Yahya Sevüktekin, "Hafta sonu İzmir'de son kez deneyeceğiz. Eğer beklenen dereceleri yapamazsa kararımızı vereceğiz. Sorunlar bu hafta sonu çözülmezse şampiyonaya katılmanın bir anlamı yok'' dedi.


Galatasaray'da Özyer dönemi

Basketbolda G.Saray Cafe Crown'da, Halil Üner'den boşalan antrenörlük görevine Murat Özyer getirildi. Geçen yıl Ülkerspor'u şampiyon yapan Özyer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Özyer, takımında transfer çalışmaları için yöneticilerle görüşmelere başladıklarını belirtirken, yardımcılarının da önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi