T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 20 TEMMUZ 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bu yama dikiş tutmaz

Gitmek istediğini Zico'ya bile söyleyen Anelka, Fransız ve İngiliz basınına, F.Bahçeliler'i kızdıracak açıklamalar yaptı. F.Bahçe dururken, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir ekibe gitmek istediğini belirten Anelka'nın 'yar olmayacağı' belli.

Transfer olduğundan bu yana geçen 1.5 sezonda F.Bahçe'ye birkaç maç dışında yararlı olamayan buna karşılık sürekli ayrılacağına ilişkin haberlerle huzursuzluk yaratan Anelka, aynı yolda ilerliyor. Geçtiğimiz hafta teknik direktör Zico'ya, F.Bahçe'den gitmek istediğini açıkça belirten yıldız futbolcu, dün Fransız ve İngiliz gazetelerinde yayımlanan açıklamalarıyla sıkıntıyı büyüttü. Fransız spor gazetesi L'Equipe'e konuşan Anelka, sarı-lacivertli takımda, Şampiyonlar Ligi'ndeki iyi performans sonrasında dahi kişiliğiyle ilgili eleştiriler almaktan rahatsızlık duyduğunu belirtti. Anelka, istikrarsız bir oyuncu olarak anılmaktan da bıktığını kaydetti.

'EN BÜYÜK LİVERPOOL'

İngiltere'deki günlerini unutamadığını ifade eden Fransız oyuncu şöyle devam etti: "Liverpool gördüğüm en iyi kulüp. 5 sene daha kalmayı düşünürken Gerard Houllier'in gelmesiyle bir anda dışarıda kaldım. Sonrasında da istemesem de apar topar Manchester City'ye gitmek zorunda kaldım" dedi. İngiltere'ye transferi konusunda da Anelka, "Şu anda benimle ilgilenen Bolton, Blackburn ve Portsmouth var. En ciddisi 15 milyon euro teklif eden Porstmouth. Menajeri Redknapp beni iyi tanır. Ona Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübe gitmek istediğimi söyledim. Ama şu anda bir teklif yok. Kulüplerin boğazına bıçak dayayıp almalarını isteyemem."

ÇIKAR YOL, GÖNDERMEK

Anelka'nın taliplilerinden Lyon'dan söz etmemesi dikkat çekti. Fransız futbolcu için İngiliz Daily Mirror Gazetesi, 7.5 milyon pound vermenin kumar olacağını yazdı. Anelka'nın buna karşılığı ise, "Birileri beni sistemli olarak İngiliz takımlarına kötülüyor" oldu. Anelka'ya Bolton'un da 15 milyon euro verdiği öğrenildi. F.Bahçe bu futbolcuyu 12 milyon euroya almıştı. Dün Nihat Özdemir, sözleşmedeki "20 milyon euro getirirse gider" maddesini hatırlatarak, henüz resmi teklif gelmediğini söyledi. Ancak bunca olup bitenden sonra 20 milyon euroda ısrar etmek yerine 12 milyon euro ya da üstünde bir paraya satmak görünen en mantıklı yol.

  • AHMET BIYIKLI

    Marco, 'Mehmet' oldu

    F.Bahçeli Marco Aurelio'nun Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili yasal prosedür tamamlandı. Bakanların imzasından sonra Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de Brezilyalı futbolcunun vatandaşlığına onay verdi.

    Sarı-lacivertli kulüp, "Mehmet" adını alan oyuncusunun Türk statüsünde oynamasını sağlamak üzere evraklarını Futbol Federasyonu'na gönderdi. Federasyonun yapacağı incelemeden sonra dosya FIFA'nın onayına sunulacak. Oradaki işlemlerin tamamlanmasından sonra Aurelio Türk olarak oynayacak ve F.Bahçe bir yabancı oyuncu daha alabilecek.

    F.Bahçe'nin rakibi Torshavn

    F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakibi Faroa Adaları'ndan B36 Torshavn oldu. Torshavn 3-0'ın rövanşında da Birkirkara'yı 2-1 mağlup ederek tur atladı. Öte yandan, F. Bahçe bu akşam 20.30'da Valencia ile hazırlık maçı yapacak. Maç Kanal D'den yayınlanacak.

    Diego Lugano'da sona yaklaşıldı

    F.Bahçe, Sao Poulo'dan Diego Lugano'nun transferini bugün veya yarın sonuçlandıracak. Öte yandan İtalya Ligi'nde forma giyen bir forvet transfer edileceği, Luciano'nun ise eski kulübüne kiralanacağı, Zico'nun onun yerine Brezilya'dan bir oyuncu getireceği öğrenildi.

    Anelka'dan hayır yok!

    Yabancı basındaki açıklamalarında F.Bahçe'deki günlerinden şikayetçi bir tablo çizen Anelka'nın bu kadar olumsuz gelişmeden sonra yeni sezonda takıma katkı sağlayacağına hiç kimse inanmıyor.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi