T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 20 TEMMUZ 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Beni izleyenler Beyaz Hoca'yı ciddiye almaz

Güldürürken toplumdaki çarpıklıkların düzeltilmesine de katkı sunmayı amaçlayan Recep Demirkaynak, "Benim programımı izleyen, bir daha Yaşar Nuri Öztürk'ü ya da Zekeriya Beyaz'ı ciddiye almaz" diyor

Hilal Tv'de Recep Demirkaynak'ın sunduğu Komik Atak adlı yeni bir talk show programı başlıyor. Demirkaynak medyada ve toplumdaki çarpıklıklara eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşan programını, "Güncel olaylarla ve popüler kültürle biraz uğraşan, izleyicilerin bu popüler kültüre neden ilgi gösterdiğine şaşıran ve bunun nedenlerini merak eden bir yapım" olarak tanımlıyor. Yaklaşık 7 yıl standupçılık yapan Demirkaynak, daha önce de televizyondan teklif aldığını ancak kabul etmediğini, Hilal TV'nin ise teklifinde ısrarcı olduğunu belirtiyor. Medyatik olmayı sevmediğini söyleyen şovmen, izleyiciden gelen tepkilere göre programın seyrinin değişebileceğini söylüyor.

KLİPLERİN MEDYA ARKASINI YAPACAK

Kendini sanatçı zanneden kişilerin neden bu kadar izlenildiğini merak ettiğini ve programla bu sorunun yanıtını bulacağını dile getiren Demirkaynak, Komik Atak'la birlikte izleyicilerin çoğu toplumsal bozuklukların farkına varacak" diyor. Toplumsal sorunların mizahla ele alındığında daha çok akılda kaldığını söyleyen komedyen, mizahın birşeyi ciddi bir şekilde anlatmaktan daha etkili olduğunu belirtiyor. Programda komik kliplerin de medya arkasının yapılacağını ifade eden Demirkaynak, "Okan Bayülgen de medya arkası yapıyor. Ancak onun kadar insanları yerden yere vurmayacağım" diyor. İslamcı çevrenin standupçısı olduğu yönündeki sözleri değerlen-diren Demirkaynak, şöyle konuşuyor; "Yola, müşterim dindar insanlar, onlara göre birşeyler yapayım diye çıkmadım. Bir şey yaparken kime yapayım diye düşün-mem. Yaptığım program yaşadığım hayata göre olur."

Diğer talk showlardan 1-0 öndeyim

Diğer talk show programlarını takip etmediğini belirten Demirkaynak, "Onların showlarında kişinin yüzde 30 performansı varsa yüzde 70 teknik desteği var" diyor. İçerik olarak da diğerlerinden 1-0 önde olduğunu söyleyen Demirkaynak, "Entelektüel ve sosyal açıdan teknik anlamda olduğu kadar yukarıda değiller."şeklinde konuşuyor. İyi bir ürünün her zaman her yerde müşterisini bulacağına inanan showman, "Bu işi burada ya da başka bir televizyonda yapsam da başarı ve izlenme, benim performansıma bağlı. Belki belli bir süre belli bir kitlenin içinde kalırsınız ama bir süre sonra ortaya iyi işler çıkarıyorsanız yaptığınız iş, görüşleri aşıp insanlara ulaşır" diyor.

  • AYSEL YAŞA


    Cunda'nın tarihi ve güzellikleriyle

    Fatih Türkmenoğlu'nun sunduğu Sahil Günlüğü'nde bu hafta, Ayvalık ve Cunda'da yörenin tarihi, karadut suyu, bölgeye özgü balıklar ve Ayvalık tostu ekrana getiriliyor. Şahintepesi'nden manzaralar ve Rasim Öztekin ile Ayvalık ve Cunda üzerine eğlenceli bir sohbet ekrana taşınan programda ayrıca geçtiğimiz günlerde Şeytan Sofrası'nda çıkan yangın ve sonrasındaki görüntüler yer alıyor.
    Cnn Türk / 17.10


    Şoray bu hafta Erbaa yollarında

    Şoray Uzun'un yolu bu hafta Tokat Erbaa'ya düşüyor. Erbaa geleneklerine göre yapılan düğünden renkli görüntülerin ekrana geldiği programda, gelin arabasının yolunu saman balyasıyla kesmek isteyen Şoray'a Erbaa Belediye Başkanı tarafından ceza kesiliyor.Meşhur hediyelik Erbaa sandıklarının yapımına kalkışan Şoray, mikrofonu bırakıp tezgahın başına geçiyor.
    KANAL 7 / 20.00


    Barış harekatının 32. yıl kutlamaları

    1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nın 32. yıldönümü nedeniyle hazırlanan Yeşilada'nın Türküsü, Girne Kalesi'nden canlı olarak ekrana geliyor. Hakan Urgancı'nın sunduğu programa Ayten Alpman, Nalan Altınörs, Sinan Özen, Ayna Grubu'nun yanı sıra TRT sanatçıları konuk oluyor. Programda ayrıca KKTC'ni tarihi, kültürel, ekonomik ve turistik olarak tanıtan magazinlere yer veriliyor.
    TRT 1 / 21.00


    TUTKUNUM SANA
    Can şüphelendiği Deren ile yemekte

    Caterina Mutsasos ve Kartal Balaban'ın rol aldığı dizide, hafızasını kaybeden Hakan, evine dönüyor. Nişanlısı Selma, ülkeye geliyor ve Hakan'ın nerede olabileceğini araştırmaya başlıyor. Can, Deren'in tavrından şüphelendiği için onu yemeğe davet ediyor. Deren yemekte Can'ı kendine hayran bırakıyor.
    SHOW / 22.15


    BİRİ BANA ANLATSIN
    Müziğimiz bizi ne kadar anlatıyor

    Beyazıt Öztürk ve Kadir Çöpdemir'in sunduğu programda bu hafta Müziğimiz Bizi Anlatıyor mu sorusuna cevap aranıyor. Müzikte son yıllarda yaşanan değişimin masaya yatırıldığı programa, Kerem Cem, Nüket Duru, Emel Sayın, Demet Akalın, Zeynep Talu Kurşuncu konuk oluyor.
    NTV / 22.20


    LÜTFEN BU KONUYA GİRMEYELİM
    Bu programda her türlü konu konuşuluyor

    Güncel haberlerden derlenen görüntüleri Saba Tümer ve Pakize Suda kendilerine has üslupları ve kadına özgü yaklaşımlarıyla yorumlamaya devam ediyor. Birbirinden farklı konuklarıyla sohbet eden ikilinin bugünkü konukları Çemberimde Gül Oya dizisiyle ünlenen oyuncu Özge Özberk ve pop müzik sanatçısı Ufuk Yıldırım oluyor.
    STAR / 14.00


    Kanlı Mağara
    Bedir Ağa'nın kızı Aksultan eşkıya Deli Hasan tarafından kaçırılır. Aksultan'a sevdalı olan ağanın seyisi Ali eşkıyanın peşine düşerler. Ağa, seyise, kızını kurtarırsa ikisini evlendirme sözü verir. Ali kızı kurtarır ancak ağanın bir şartı vardır.
    Yönetmen: Aykut Düz, Oyuncular: Ceyda Şener, Atilla Alper, Remzi Evren, Nusret Özkaya, Tarkan Yaşlı, Talat Bozok
    KANAL 7 / 15.00

    Geçmişi Olmayan Adam
    Bir İtalyan balıkçı teknesi, ölmek üzere olan bir adamı kurtarır. Genç adam hafızasını kaybetmiştir. Zamanla özel yetenekleri fark eden gencin yakın dövüş sanatına ve yabancı dillere karşı yatkınlığı vardır ancak birileri onun peşindedir.
    Orijinal Adı: The Bourne Identity, Yönetmen: Doug Lima, Oyuncular: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen
    TGRT / 21.15

    Bay Anne
    İşinden kovulduktan sonra karısıyla rolleri değişmek zorunda kalan Jack, çocuklara bakmaya ve ev işlerini yapmaya başlar. Ancak bu hayatın zorlukları yüzünden Jack kendine güvenini yitirir ve komşu kadınlarlara pokere başlar.
    Orijinal Adı: Mr. Mom, Yön: Stan Dragoti, Oyn: Michael Keaton, Teri Garr, Frederick Koehler, Taliesin Jaffe, Courtney White
    Cnbc-e / 22.00

    187
    İdealist bir öğretmen olan Trevor, bir öğrenciyle takışır ve ders kitabının sayfalarını '187' karalamasıyla dolu görür. Öğrenci tarafından saldırıya uğrayan Trevor, başka bir okula gider ancak burası da çetelerin yönetimi altındadır.
    Orj Adı: 187, Yön: Kevin Reynolds, Oyn: Samuel L. Jackson, Kelly Rowan, John Heard, Clifton Collins Junior, Yapım Yılı: 1997
    TV 8 / 23.00

    Saldırı
    Dedektif Stacy, cinayet tanığı Lisa'yı duruşma tarihine kadar korumaktadır. Katil peşlerine düşünce şehirden kaçıp Stacy'nin kardeşinin yönettiği kadın yardım evine saklanırlar. Blade ve onun acımasız adamları evi sardıklarında toplumdışı kalmış kadınlar ikiliye yardım eder.
    Orijinal Adı: Assault, Yön: Jim Wynorski, Oyn: Stacie Randall, Matt Mc Coy
    SHOW / 02.15


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi