|

Bir hemşire rezaleti daha

İstanbul'da bir hemşirenin hastalarla alay eden paylaşımlarının ortaya çıkmasının ardından, benzer bir olay Ankara'da yaşandı. Hemşire adayı, anjiyo ünitesinde yaşam mücadelesi veren bir hastanın önünde fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaştı. Lise öğrencisi olduğu belirtilen stajyer hastaneden kovuldu.

Yeni Şafak
10:25 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:34 - 20/10/2016 Perşembe
Diğer

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hemşirenin paylaştığı skandal fotoğrafların ardından benzer bir olay da Ankara'da yaşandı. Ankara'da özel bir hastanede anjiyoya girecek hastanın önünde selfie çeken hemşire adayı tepkilere neden oldu.



Benzer bir olay geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşanmıştı. Yoğun bakımdaki hasta ile selfe çektiren hemşirenin paylaştığı ve hasta haklarını hiçe sayan mesajları büyüktepki çekmişti. Olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatılmıştı.



Kamuoyu hemşire skandalını tartışırken yeni bir skandal daha yaşandı.



Hürriyet'te yer alan habere göre; bu kez hasta haklarını hiçe sayan bir hemşire adayıydı. İddiaya göre, hemşire adayı hastanenin anjiyo ünitesinde yaşam mücadelesi veren bir hastanın önünde selfie çekti. Hastane yönetimi selfie çeken kişinin stajyer olduğunu açıkladı.



Skandal paylaşımdan sonra lise öğrenci stajyer hastaneden kovuldu.






#Hemşire
#Hastane
8 yıl önce