|

Acun Ilıcalı Survivor 2017'ye TIR kullanarak geldi! İşte o görüntüler

Acun Ilıcalı Survivor 2017 için adaya TIR ile giriş yaptı. TV 8 kanalında yayınlanan Survivor yarışmasının yeni sezonu bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışmacılar adaya Helikopter ve uçaklarla gelirken sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı ise adaya TIR kullanarak geldi. İşte o görüntüler.

Yeni Şafak
20:42 - 21/01/2017 Saturday
Güncelleme: 20:56 - 21/01/2017 Saturday
Diğer

Acun Ilıcalı Survivor 2017 yarışması için adaya TIR kullanarak girdi. Sevilen yarışma programlarından Survivor'un yeni sezon birinci bölümü bu akşam TV 8 ekranlarında izleyici ile buluştu. Survivor yarışmasının ilk günü için yarışmacılar adaya helikopterler ile gelirken Acun Ilıcalı ise etkileyici bir giriş ile TIR kullanarak yarışma alanına ulaştı. İşte o anlar.



Survivor'da Acun adaya TIR ile giriş yaptı








Survivor adasına yarışmacılar helikopterler ile geldi




Survivor 2017 heyecanı Dominik Cumhuriyeti'nde yaşanacak. Ekranların en sevilen ve en çok izlenen Yarışma programı Survivor 2017'de yarışmacılar kendi aralarında mücadele edecekleri gibi bir de zorlu ada şartlarında yaşamaya çalışacaklar.


Dominik Cumhuriyeti nerede?



Dominik Cumhuriyeti, Karayiplerdeki Hispanyola adasında yer alan bir ülkedir. Hispanyola, Porto Riko'nun batısında, Küba ve Jamaika'nın doğusunda yer alır. Venezuela ile deniz sınırı vardır. Adanın batı kısmında Haiti bulunur. Dominik Cumhuriyeti ile Dominika karıştırılmamalıdır.



Dominik Cumhuriyeti Avrupalıların Amerika kıtalarında ilk oluşturdukları yerleşimdir. Başkenti, Santo Domingo da Amerika'lardaki ilk sömürge başkenti olarak karşımıza çıkar. Bağımsızlığının büyük bir bölümünde ülkede siyasi buhran yaşanmış, halkı temsil etmeyen ve baskıcı pek çok hükümet tarafından idare edilmiştir. 1961'de diktatör Rafael Leonidas Trujillo Molina'nın ölümünden sonra Dominik Cumhuriyeti temsili demokrasiye geçmiştir.





#Survivor
#Acun Ilıcalı
#TV 8
#TIR
#Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler
7 years ago
default-profile-img