|

Adana Haber: Adana'da barda silahlı kavga: 1 ölü, 5 yaralı

Adana Haber: Adana'da bar çalışanları ile müşteriler arasında çıkan kavgada bir kadın hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 10 kişi gözaltına alındı.

Yeni Şafak
14:46 - 21/07/2017 Cuma
Güncelleme: 14:47 - 21/07/2017 Cuma
AA
Adana'da bar çalışanları ile müşteriler arasında çıkan kavgada bir kadın hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Adana'da bar çalışanları ile müşteriler arasında çıkan kavgada bir kadın hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Adana'da bar çalışanları ile müşteriler arasında çıkan kavgada bir kadın hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'ndeki bir barda müşteri olarak bulunan Ahmet Ç. (26), Muhammet Ç. (43) ve Elif Ç. (24) ile bar çalışanları Ahmet B. (20), Mehmet Ö. (35) ve Hakan G. (20) arasında tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine müşteriler ve bar çalışanları arasında kavga çıktı. Bıçak, sopa ve pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada Ahmet Ç, Muhammet Ç. Elif Ç, Ahmet B, Mehmet Ö. ve Hakan G. çeşitli yerlerinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil servis ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar, ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Adana Devlet Hastanesinde tedaviye alınan Elif Ç. yaşamını yitirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayda pompalı tüfeği kullandığı ileri sürülen Ahmet B'nin de arasında bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.

#Adana
#Adana haber
7 yıl önce
default-profile-img